Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sašo Peče

Sašo Peče

Sem še mlad 19 let pa gledam malo youtube posnetke na kar naletim na nek govor Pečeta o Janši. Zdel se mi je zelo realn, zato sem pogledal še ostale njegove videe. Tudi v ostalih mi deluje dober politik ampak ga zdaj v politiki ni več.

Pa me zdaj zanima vaše mnenje o Pečetu kakšen se vam je zdel kot politik.

[img]http://thechive.files.wordpress.com/2013/05/nigri-bouncing.gif[/img]

Prikrit gej. Žal. Pa nimam nič proti istospolnim, ampak ta se mi zdi, kot da je ravno zaradi te svoje usmerjenosti pristal pri Jelinčiču …. (!)…..

Uhh, kaj je pa tista bjond bejba gor dobra, kar se pa Peče-ta tiče, baje res bolj na toplem, samo to o Jaj(c)a-tu je pa zadel v nulo, zgodovinski govor….

Je, ja…. ampak, a je sam kej drugačen? Kaj bolj pošten?

Saj so vsi isti…..

eno je govoriti, drugo je pa narediti kakšno spremembo. Veliko jih zna govoriti in nekaj časa jim tudi pustijo
Kje pa je sploh zdaj? Edino kar mi google najde je, da se je konec 2012 tožaril s protikorupcijsko komisijo

A NI bil vpleten v neke lekarniške posle tam v Mariboru? Mislim da je blo nekaj takšnega objavljenega kak mesec, oz par mesecev nazaj v eni izmed oddaj

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

ti si isti? Očitno!Ne loćiš zrna od plevela!

Večeras je naša fešta, večeras se Saško peče ,peče peče i okreče, ko ga jebe nije imao sreče….

vedi fantek, da imaš lepo mladost zaradi Janše, in ne zaradi onega klovna!!!

vedi fantek, da imaš lepo mladost zaradi Janše, in ne zaradi onega klovna!!![/quote]

Moralo bi pisati – lepo zajebano mladost!!!

vedi fantek, da imaš lepo mladost zaradi Janše, in ne zaradi onega klovna!!![/quote]

Moralo bi pisati – lepo zajebano mladost!!![/quote]

to je pa tvoj problem!!!

Bolje da je to sarkazem, ker če ni se scvri v peklu

Haha… vic stoletja…. na začetku tisočletja…

Zaradi J, koliko vas je zavedenih. Ne bom rekla, da imamo lepo mladost zaradi kontra politikov, samo zaradi J pa res nimamo lepe mladosti niti prihodnosti. Vsi tisti, ki to trdite poglejte malo kaj se je v tistem obdobju dogajalo, sedaj pa nosimo posledice (govorim o tajkunih, prevzemih, …)

Zaradi J, koliko vas je zavedenih. Ne bom rekla, da imamo lepo mladost zaradi kontra politikov, samo zaradi J pa res nimamo lepe mladosti niti prihodnosti. Vsi tisti, ki to trdite poglejte malo kaj se je v tistem obdobju dogajalo, sedaj pa nosimo posledice (govorim o tajkunih, prevzemih, …)[/quote]

verjemi da, tudi in predvsem zaradi Janše.
razen če misliš s tvojim J na janeza drnovška.

kar se tiče tajkunov in prevzemov: Janša ni bil nikoli v LDS, tajkunov pa ni prav veliko iz SDS. vsaj jaz ne vem za nobenega.

Janša je taprau fant od fare!

Zanimiva dečva zato obujam to temo.

lp

Tema vredna ogleda!

Zakaj je pomembno, koliko si star?

Sašo, si to ti?

Dosti njih ima govorne napake in jih ne jemljem resno. Tudi njega ne.
Torej nebodigatreba.

Ato je SAŠO PEČE ?

lp[/quote]

Je ja pošten je.

Ato je SAŠO PEČE ?

lp[/quote][/quote]

Ne, to je Saša, ki jo peče.

New Report

Close