Sašo Peče
Sem še mlad 19 let pa gledam malo youtube posnetke na kar naletim na nek govor Pečeta o Janši. Zdel se mi je zelo realn, zato sem pogledal še ostale njegove videe. Tudi v ostalih mi deluje dober politik ampak ga zdaj v politiki ni več.
Pa me zdaj zanima vaše mnenje o Pečetu kakšen se vam je zdel kot politik.
vedi fantek, da imaš lepo mladost zaradi Janše, in ne zaradi onega klovna!!![/quote]
Zaradi J, koliko vas je zavedenih. Ne bom rekla, da imamo lepo mladost zaradi kontra politikov, samo zaradi J pa res nimamo lepe mladosti niti prihodnosti. Vsi tisti, ki to trdite poglejte malo kaj se je v tistem obdobju dogajalo, sedaj pa nosimo posledice (govorim o tajkunih, prevzemih, …)
vedi fantek, da imaš lepo mladost zaradi Janše, in ne zaradi onega klovna!!![/quote]
Zaradi J, koliko vas je zavedenih. Ne bom rekla, da imamo lepo mladost zaradi kontra politikov, samo zaradi J pa res nimamo lepe mladosti niti prihodnosti. Vsi tisti, ki to trdite poglejte malo kaj se je v tistem obdobju dogajalo, sedaj pa nosimo posledice (govorim o tajkunih, prevzemih, …)[/quote]
verjemi da, tudi in predvsem zaradi Janše.
razen če misliš s tvojim J na janeza drnovška.
kar se tiče tajkunov in prevzemov: Janša ni bil nikoli v LDS, tajkunov pa ni prav veliko iz SDS. vsaj jaz ne vem za nobenega.