Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Satanistka v Lj.

Satanistka v Lj.

KOt da v LJ. že ni dovolj sranja, sama negativa, potem pa še napovejo razstavo satanistke v Cukrarni. Če bi bila res tako svetovno uspešna in oh in sploh, ne bi povohala Lj. Mi pa res vse smeti sprejmemo. Tam me ne vidijo več. Stavba bo kontaminirana.

Odgovor na objavo uporabnika
Še tega se treba, 03.11.2024 ob 22:12

KOt da v LJ. že ni dovolj sranja, sama negativa, potem pa še napovejo razstavo satanistke v Cukrarni. Če bi bila res tako svetovno uspešna in oh in sploh, ne bi povohala Lj. Mi pa res vse smeti sprejmemo. Tam me ne vidijo več. Stavba bo kontaminirana.

Dej Vzemi tableto in pojdi spat. Satanistka? Kdor verjame v stana in sataniste že po defaultu nima vseh pik v glavi.

Anonimno576, 03.11.2024 ob 22:28

Dej Vzemi tableto in pojdi spat. Satanistka? Kdor verjame v stana in sataniste že po defaultu nima vseh pik v glavi.

Ona je ODKRITA satanistka. Ce verjameš, žal obstaja ogromno takih s krvavimi rituali in žrtvovanji oseb. Satanova zmaga je v tem, da je vecino ljudi prepričal v to, da ne obstaja. Tale gospa A.še predo ro ve, kaj je res.

Pa v katerem stoletju jaz živim? Se gremo spet lov na čarovnice? Ok, avtor  – njena umetnost ti ni blizu. Torej pač ne boš šel na razstavo. Mislim, da se ona ne vtika vate in tako lahko tudi ti njo pustiš na miru

Ena tam, 03.11.2024 ob 22:36

Ona je ODKRITA satanistka. Ce verjameš, žal obstaja ogromno takih s krvavimi rituali in žrtvovanji oseb. Satanova zmaga je v tem, da je vecino ljudi prepričal v to, da ne obstaja. Tale gospa A.še predo ro ve, kaj je res.

Ma, lepo te prosim. Satan obstaja samo za tiste, ki verjamejo, da obstaja. Tako kot božiček, palčki in vile. Res ste eni ljudje popolnoma izgubili kompas.

Morda je pa celo namerno. Ta satanistka je enako kot mnogi znani uspela le zato, ker je v satanističnih krogih. To niti ni skrivnost. Ljubljani je očitno manjkala le še ona. Glede na vso negativno, ki je zadnje čase prisotna v Ljubljani in se jo dobesedno voha, so satanisti sigurno že prisotni in aktivni. V center sem šla letos le trikrat in vsakič komaj čakam, da izginem ven.

Ko enkrat razumeš Zakon privlačnosti, vidiš sataniste kot tiste kretene iz posebne šole.

Vsak dan večja revščina, EU propada, nemoralno vse skupaj čedalje bolj, standard pada, bolezni čedalje več, hrana vse bolj zastrupljena, pesticidov čedalje več in herbicidov, zemlja čedalje bolj mrtva, zrak čedalje bolj onesnažen., čedalje več ilegalcev, čedalje več umorov v EU, čedalje več nasilja v EU, posilstev, kriminala, goljufij… == SATANISTIČNE SANJE SE URESNIČUJEJO na ta način! Samo satanisti so preveč butasti, da bi dojeli kaj delajo.

Skratka satanist == umodefekten debil. To so ljudje, ki nimajo kančka mozga, ki nič ne dojamejo….  ki ne dojamejo univerzalnih resnic.

New Report

Close