Najdi forum

satin ice

Ima kera izkušnje z njim? Je vreden nakupa, čeprav so drugi tudi 3X cenejši? Je primeren tudi za zgornji del nog in bikini?

Hvala

Ne naredi te napake, da se začneš briti s silka pilom. Škodo, kisem jo naredila sama sebi, popravljam že pet let. Dlake se ti začnejo vraščati. Definitivno. Izkušnje mnogih žensk. Če se ti ne bi, bi bila ena izmed redkih izjem. Tako pravi tudi moja kozmetičarka. Torej, ne začni z mašinco. Uporabi kateokoli drugo metodo.

premisli

tina

Sama sicer ne uporabljam satin ice, imam pa drugega, ampak sem vseeno zadovoljna. Na začetku so se dlake res ponekod vrasle, vendar pa se je zadeva po nekaj britjih popravila. Zdaj sem pa absolutno zadovoljna. Nobenega vraščanja, dlakice so čisto tanke, ponekod jih pa sploh več ni.

Sama uporabljam satin ice že tri leta. Sicer se zgodi občasno kakšna vraščena dlaka, ampak ni sile. Poleg tega pa si s tem pulim dalek tudi pod pazduho in na rokah, tako da so mi že skoraj izginile.

Za druge ne vem, ampak jaz sem zadovoljna.

odličen je za podpazduho, ker nič ne boli. po nogah se mi dlake vraščajo, ampak ni tako hudo. splača se kupiti.

Koliko pa stane?

New Report

Close