Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style satinelle super sensitive

satinelle super sensitive

V kratkem si nameravam kupiti philipsov epilator satinelle super sensitive. Nekje sem prebrala, da se po depilaciji ponavadi vname koža. Jaz bi si depilirala samo noge pa me zanima kako hudo je vnetje, pa koliko časa je treba, da se pozdravi. Čez par dni grem na morje in tam niti slučajno ne bi rada hodila okoli v dolgih hlačah z rdečimi nogami. Pa še to, kako ste nasploh zadovoljne s tem epilatorjem, ali mi priporočate katerega drugega?

Uživajte še naprej
čao

Živjo!

Že kar nekaj let uporabljam philipsov epilator in sem z njim zelo zadovoljna. Vnetje kože po epilaciji je odvisno od vrste kože. Na začetku po prvih epilacijah sem imela tudi jaz težave z pordečeno kožo, vendar to s časom mine, ker postajajo dlake vedno bolj redke in imajo šibkejše korenine. Svetujem ti, da si noge epiliraš po tuširanju ali po kopeli, ko je koža zmehčana in so kožne pore odprte, ter kožo na nogah potem izdatno namažeš s hranilno kremo. Jaz se depiliram zvečer, da če se slučajno pojavi pordečitev čez noč uplahne.

Znanka mi je pred kratkim pripovedovala, da si ona depilira z elipatorjem tudi bikini predel. To sem poskusila tudi jaz in sem nad učinki zadovoljna. Samo dlačice ne smejo biti predolge, ker potem epilator vleče “cuka”. Enako velja tudi za delipacijo nog.

Lp

Pokraculja

New Report

Close