Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sava – Črnuče

Sava – Črnuče

Že od 10h sem tuki v rožasti obleki brez hlačk z grabljami v roki.  Že švicam sama pizda.

Vidla sem 2 deca, ki od daleč nekaj špejajo, ampak s frezo pa ni nobenga še. Do 13h bom kle zgrabljami in lopato. Dobiš najlepšo solato z mojga vrta. Neobrita široki boki. Pizda zlat si.

Teta Herta boš jutri dopoldan na vrtu brez hlačk, pridem z orodjem

Te zanima kaj mlajšega?

Če si ženska me zanima?

Se dobimo pri sotočju, tam je fino. Danes ob 18.00 uri, lepo vreme je zunaj…

A pride kdo🤔

Odgovor na objavo uporabnika
Nikita447, 11.05.2025 ob 15:50
    A pride kdo🤔

kje to misliš ob sotočju  a proti ribiškem društvu ? jaz komot pridem ali pa pošlji l

Anonimno 2888, 11.05.2025 ob 16:19

kje to misliš ob sotočju  a proti ribiškem društvu ? jaz komot pridem ali pa pošlji l

na to telefonsko lokacijo 064 160 225

Jaz sem tukaj ob sotočju

CAkam te  do 19 ure

In a je prišla Nikita, je blo kej akcije 😏

Ban ana, 11.05.2025 ob 20:09

In a je prišla Nikita, je blo kej akcije 😏

natega na polno zgleda da je spet en bedak za nikom Nikita

Teta herta javi se

Pizda. Kje si pa  bil, ko je bilo treba mojo najlepšo solato zalivat. Pizda je blo vroče čez praznika. Ko sem sama vodo nosila, sem pizda tolk švicala, da sem mela mojo rožasto majčko čist mokro. Pizda hlačke so ble za ožet. Pizda sam ne vem al od švica al česa drugega. Ma kurac, sem  vse slekla, in se naga ulegla med mojo najlepšo solato. Pizda je pasal.

Teta Herta, 17.05.2025 ob 14:28

Pizda. Kje si pa  bil, ko je bilo treba mojo najlepšo solato zalivat. Pizda je blo vroče čez praznika. Ko sem sama vodo nosila, sem pizda tolk švicala, da sem mela mojo rožasto majčko čist mokro. Pizda hlačke so ble za ožet. Pizda sam ne vem al od švica al česa drugega. Ma kurac, sem  vse slekla, in se naga ulegla med mojo najlepšo solato. Pizda je pasal.

pizda si neresnična in ja kurac si totalen  kre….

New Report

Close