Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Savina Atai me je razočarala

Savina Atai me je razočarala

Glede na to da so bile naslovnice časopisov polne naslovov kako se pripravlja na nosečnost že kakšno leto nazaj predvidevam da je res tako kot je ena zgoraj zapisala – ni zanosila kljub želji.

Veliko poveš o sebi, ko govoriš o drugih.

Pa ta ženska nima vseh kokoši doma. In kdo verjame tem bedarijam? Jaz že ne.

Kdaj so pa njeno mat spustili iz zapora zaradi umora dojenčka z vegansko hrano?

Je šla po begunski poti na Kreto? Saj zdaj mora biti pa že stara za take podvige (noge narazen za potne usluge).

A z Izo Login sta pa že nehali sodelovati??

Pri takem zagovarjanju vsega mogočega, se gre predat plastičnim kirurgom, oprsje, obraz, nos, botox…..saj je že čisto umetna, čeprav tega ne bo priznala. V svojo skledo pljuva, bogica

Pa dejte to Ataji na tisti obrekljivi forum , ali nekaj takega.

Meni je zoprna, sploh ker govori nekaj dela pa drugo.
Ženske uči face force yoge, ki ni njena ideja.
Hodi pa na razne tretmaje, itd.
Se grem staviti, da ženska ni legit in nima nobenih licenc, če jih že ima si jih je sama napisala- v tej Banana republiki je to mogoče.
Ne rečem, če bi ta zaslužen denar vlagala za izobraževanja da bi bila vsaj legit prodajalka megle, tako vse zagoni za botoks in uživanja.
Ne, boljše da se jo je Giorgos rešil in si bolj normalno našel.
Zdaj ima itak nekega američana, ki tudi neke knjige za osebno rast piše- da bo lažje slavna v ZDA.
V Grčiji so bili prerevni za njene yoni jajčke pa delavnice. 😉

To z njeno mamo je bil sigurno spet kak pr stunt.
Da se uspešno zaključi njena grška pravljica.
Kako, da Savina ne more imeti otrok? Dvomim, če tako dela na sebi pa 10 let se je
pripravljala na nosečnost, superživila, bio želodkova krema s kolagenom, yoni jajčka-bi morala biti najbolj plodna. 🙂

Urtikarijo dobim, ko jo slisim. :S

Savina ni hotela imeti otrok ali ni mogla?
Se mi zdi, da je bolj prvo.
Sicer je ne spremljam, sam ko v vsakem časopisu piše o njej.
Ta Girogos je bil zelo postaven in super moški, samo če je hotel otroka-moški ne čaka, to povem iz lastnih izkušenj, ko sem bivšega pustila ker mi ni bilo do otrok- je čez en teden našel drugo ter jo nafilal oziroma oplodil. Če moški hoče širiti svoj genski material ga bo, čeprav ne s teboj.
Dobro da se jo je znebil, tudi če ga je ona pustila.
Žal mu bo leta tega, ker je v njegovo restavracijo vodila znane in bogate Slovenke in je še on imel nekaj od tega.

Sam se je preveč zagovorila, koliko sta srečna z Giorgosom pa da bo otrok, sem mislila da bo nosečnost tržila zraven. Face yoga med nosečnostjo samo 600 evrov v paketu za moje noseče metuljčice. 🙂
To je kot, bi jaz vsem nakladala kako sem bila srečna z bivšim, čeprav sva bila tik pred koncem veze.
Pač nisem Savina in nimam toliko vez in prja zadaj.
Jaz sem že lani vedela, da ženska naklada in bo vsega konec z Giorgosom, evo Savina je počakala na kovinsko leto podgane 2020 in zaključila vezo.

Karkoli, kdorkoli nekaj pošimfa, je takoj prisotna foušija. Take razlage (vprašanja ;))…) dajejo nekateri tukaj. Zakja mislite, da je človek nekomu fouš, če pokritizira?
[/quote]

Danes živimo v taki lažni demokraciji, da je konstruktivna kritika ali zdrava kmečka pamet foušija ali žaljenje.

Ne Nič je ni on pognal. Ko se je prikazala Ivica, se je ponovno sesula do dna.
Ko jo je spet videla, se je ustrašila družinskega življenja. Z razlogom.
Zdaj je prepričana, da se je odločila prav, da je njeno poslanstvo drugačno. Ona je tista, ki odhaja od tam.
Verjetno je to največja napaka.
[/quote]

Pojma nimate. Tale grk jo je varal, kar je v eni izjavi za medije tudi priznal. Skupaj sta bila se celo lansko poletje. Potem ocitno ni vec slo.

Hodim k kozmeticarki v lj,moja dobra prijateljica in savinca tudi kao redno nego tam izvaja pa naj omenim da hodi redno na botoks pa na filerje hehe vam pa slamo o jogi prodaja ve si z grimasami ksiht raztegujete ona pa eh oh zaboli me ovce za sisanje prodane samozavesti premalo pa vas obrne par njenih da ne govorim zadasto jajce aliexpres 6 eurica pa so vasi aja ni pa spremnega besedila pa oh in sploh da vam na suh prihjaja ajojo lud narod no pa ker me tolk boli naj omenim da je punca jalava zdej bo pa toplo vodo odkrivala ve pa le v korak z njo

To je res, ni vsaka ženska za otroke.
Jaz napram Savini in njenim pocukranimi objavami to upam na glas priznati.
Boljše, da nima otrok bo sebi in otroku naredila uslugo, potem bi še otroka vzgajala v svoji noriji oziroma sekti.-očitno se boji ponoviti napake svoje mame.
Savini je pač bolj dišal denar-kaching, kot umirjeno družinsko življenje na Kreti.
Sploh, ko si je dobila američana- oni so itak tako nori, da vse prodajo-pa še ta njena megla se bo recimo v kaki Kaliforniji lažje prodajala. 🙂

To je res, ni vsaka ženska za otroke.
Jaz napram Savini in njenim pocukranimi objavami to upam na glas priznati.
Boljše, da nima otrok bo sebi in otroku naredila uslugo, potem bi še otroka vzgajala v svoji noriji oziroma sekti.-očitno se boji ponoviti napake svoje mame.
Savini je pač bolj dišal denar-kaching, kot umirjeno družinsko življenje na Kreti.
Sploh, ko si je dobila američana- oni so itak tako nori, da vse prodajo-pa še ta njena megla se bo recimo v kaki Kaliforniji lažje prodajala. 🙂
[/quote]
Prav dolgo tudi tam ne. Slovenske kokoši boste pa prikrajšane, ko je ena manj, saj je zmešank čisto premo. 😁😁😁

Ti to resno ali trolaš?
Če je to res, povej mi v kateri kozmetični salon v Lj. hodi in kam na filerje, da bom poslikala in to njenim metuljčicam oziroma ovčicam poslala, ker imam neki kolegic na socialnih omrežjih ki na njene delavnice hodijo.
Jaz ji ne nasedam, vem da je to nateg.
Savinca je pametna, ovce so glupe.
Moja kolegica je tudi hotela biti duhovna gurujka samo v primerjavi s Savino ji ni ratalo, ni bilo toliko ljudi zadaj, vse se je šla sama, niti afnala se ni tako kot Savinca-bila oblečena bolj, kot hipijevka, pol je vse zaprla.

Čisto premalo

To se mi je zdelo, da so tisti žadasti jajčki z aliexpresa. hahahaha

A ni nekaj naznanjala, da se bo eno leto pripravljala na zanositev ali nekaj takega?
Potem ne bo nič iz tega?

Tako kot tole:

estetikainzdravje.si/kako-lahko-zanosim

lahkozanosim.si

mamimaja.wordpress.com/2019/02/26/neplodnost-lahko-zanosim-2-2/#more-9592

radiofrekvenčno segrevanje maternice…….

Če bi pomagalo, bi to uporabljali verjetno v zdravstvenih ustanovah, na ginekoloških klinikah, v zdravstvenih programi za preprečevanje težav z zanositvijo in neplodnostjo.

Očitno to, da so eni od soustanoviteljic po navodilih zrihtali službo v Savi Turizmu preko njenega moža ( takrat še fanta), ni bilo dovolj.

osnovnosolki-piki-bozic-priskrbel-pomembno-sluzbo-v-savi

pika-bozic-sluzbo-v-savi-dobila-zaradi-svojega-fanta

Če bi jaz take stvari govorila kot ta Savina bi pristala na zaprtem oddelku v Polju.
Ona pa ne, zaradi dobrih vez in dobrega pr-ja.

Savina Atai je stara in grda, notranje in na zunaj.
Sebično pozornosti željno revše. Lahko zamenjamo temo?

..glede tega kakšna je. je pa prav tudi da se govori o tem, da drugi spoznajo kako so bili del prevare. vsi ki smo ji verjeli, smo bili prevarani.

New Report

Close