Savina Atai – res zanimivo
sem mal pogledala njeno delo in našla tole spomladansko oddajo http://tvslo.si/predvajaj/ugani-kdo-pride-na-vecerjo/ava2.134020418/
okrog 65-te minute je res zanimiv Savinin monolog, priporočam, poglejte si.
še malo več branja in gledanja, zanimivo, ženska ima poleg očitnega znanja tudi jajca
Plohl ni njen fotr, samo tok, je pa njena odpičena mat živela s Plohlom oz. ga je najprej iz talarja spravila, pa pol živela z njim, po tem, ko jo je Savinin oče dal na čevelj, ker se je dala povaljat vsakemu, ki je šel mimo nje. Oče se je za Savino dolgo boril, pa vedno potegnil ta kratko, nato je čez par let odnehal, pa čez par let spet letal po sodiščih in CSDjih, dosegel ni pa popolnoma nič, ker je kasneje tako zvana mati tudi hčer pregovorila na svojo stran.
Ma svašta se je dogajalo, bohved keri od očimov -a li bolje koliko očimov? – jo je zlorabljal(o), očimov je bilo za en vojaški bataljon! Jo je pa mati sama vodila na orgije kot 11, 12 letno punčko in čez to dekletce je šlo svašta, vključno z drogo, posilstvi in alkoholom. Mati jo je imela popolnoma v oblasti, deklica ji je brezpogojno sledila. Oče je vedel samo delčke, šele po njeni polnoletnosti, ko se je vsaj majčkeno rešila materine nadvlade, je izvedel več, ampak že na osnovi tistih delčkov se je boril na vse kriplje, da bi jo iztrgal iz tega hudičevega kroga, ampak baba se ni dala, sistem je bil in je na njeni strani! Še danes se ne da, 20 let že vleče za nos celoten brez-pravni sistem naše države in ima za norca vse po spisku, najbolj svoje otroke, od katerih je enega že uspela pokopat. Zanj je bilo verjeno to itak bolje, kakor je to grozno samo pomisliti. Sodniki pa nič!!
Po vsem kar sem prebrala, moram napisati, da se mi zdi, da so vsi nenormalni vzgojni ukrepi, v katerih je Savina odraščala, iz nje naredili čudovito žensko.
Samo koliko energije oddaja ona od sebe. Kako se je pobrala s svojim delom.Kako je prepričana o tem, da si kljub vsemu, kar človek doživi, lahko sam pomaga.
Delavna, marljiva in učljiva je ta Savina.
Pa tudi koliko samostojnega razmišljanja premore o tem, kako si človek pomaga in ustvarja samega sebe z gibanjem, dihanjem in pozitivnim razmišljanjem.
Malo takih ljudi premore Slovenija pa bi bilo dobro, da bi jih bilo več.
Saj sem tudi jaz vedno mislila, da je Miran Plohl njen oče.
Brala sem da je bil duhovnik.Pa kaj zato, saj je vseeno dober človek.
Samo njena mama, kot sem brala sedaj na forumu, je bila prava razvratnica, ki se je izživljala nad svojim otrokom.
Savina, le pogumno v življenju. Korajža in pridnost veljata.
Iz groznega otrostva je Savina iz sebe naredila cudez, to je dejstvo. Vecina takih ljudi propade.
Mene moti samo to, da ne pove posteno, kaksne lepotne posege ima na sebi, ker z jogo obraza ne mores doseci, da se ti obraz tako napihne in napne, zadnjica tudi ne, kaj sele dojke. Pa nimam nic proti, ampak cenim influenserke, ki to posteno povedo, da ne zavajajo s svojim izgledom. Povedo celo, kdaj uporabljajo filtre, ko se snemajo. Joga obraza, kot tudi joga nasploh, nedvomno je (dokazano) zelo dobra stvar, samo njen videz zal ni posledica rednega izvajanja joge. Edino to me moti, ker stevilne naivne zenske jo gledajo vso sijoco, napeto, placujejo njenr delavnice… Marsikatera pa ne ve, da brez dragih lepotnih posegov nikoli ne mores izgledati tako, kot Savina.
Spremljam stevilne zenske, ki svetujejo o zdravju, lepoti in srecnem zivljenju. Tiste postene hkrati omenijo, da imajo na sveze narejena polnila, kje vse imajo botoks in katere laserje ter kozmetiko priporocajo. Posteno in odkrito! Take izjemno spostujem in cenim. Ena takih je recimo dr. Ana Debevc (antiageanasan) na instagramu. Vse pove, pa se reklamo dela, odkrito. In pove tudi o svoji izkusnji, ko si je dala povecati dojke, ker jih prakticno skoraj nima. Pove celo zgodbo, zakaj si jih je kasneje odstranila in zakaj jih nikomur ne priporoca. Savina pa tega ne bo priznala, kaj vse si je dala popraviti na telesu. Ce se motim, naj me kdo popravi. Hvala.
Boga je, 10.11.2023 ob 09:00
Iz groznega otrostva je Savina iz sebe naredila cudez, to je dejstvo. Vecina takih ljudi propade.
Mene moti samo to, da ne pove posteno, kaksne lepotne posege ima na sebi, ker z jogo obraza ne mores doseci, da se ti obraz tako napihne in napne, zadnjica tudi ne, kaj sele dojke. Pa nimam nic proti, ampak cenim influenserke, ki to posteno povedo, da ne zavajajo s svojim izgledom. Povedo celo, kdaj uporabljajo filtre, ko se snemajo. Joga obraza, kot tudi joga nasploh, nedvomno je (dokazano) zelo dobra stvar, samo njen videz zal ni posledica rednega izvajanja joge. Edino to me moti, ker stevilne naivne zenske jo gledajo vso sijoco, napeto, placujejo njenr delavnice… Marsikatera pa ne ve, da brez dragih lepotnih posegov nikoli ne mores izgledati tako, kot Savina.
Spremljam stevilne zenske, ki svetujejo o zdravju, lepoti in srecnem zivljenju. Tiste postene hkrati omenijo, da imajo na sveze narejena polnila, kje vse imajo botoks in katere laserje ter kozmetiko priporocajo. Posteno in odkrito! Take izjemno spostujem in cenim. Ena takih je recimo dr. Ana Debevc (antiageanasan) na instagramu. Vse pove, pa se reklamo dela, odkrito. In pove tudi o svoji izkusnji, ko si je dala povecati dojke, ker jih prakticno skoraj nima. Pove celo zgodbo, zakaj si jih je kasneje odstranila in zakaj jih nikomur ne priporoca. Savina pa tega ne bo priznala, kaj vse si je dala popraviti na telesu. Ce se motim, naj me kdo popravi. Hvala.
Se strinjam. To sem jaz vsakič komentirala, ko so boge ženske nasedale na njeno jogo obraza. Ker vem, iz lastne izkušnje vem, kam je hodila, ko je bila v Sloveniji. Ker sem jo na lastne oči videla. Takrat je hodila nekam za Bežigradom.
saj bo šlo, 10.11.2023 ob 10:41
Savine Atai sicer ne občudujem in je ne jemljem za zgled, vendar glede na to v kakšnih razmerah se je rodila in živela, mi je všeč, da se je dvignila in ni zapadla v problemetaično zdrogirano bitje.
a da ni? saj pada iz ene “strašne zgodbe, ko je skoraj umrla” v drugo “staršno zgodbo, ki je o njej še ne poznamo”.