Savina Atai – res zanimivo
kolikor vem, itak pove za razne tretmaje, ki jih uporablja. Botoksa ne, ker uničuje mišice. Sem pa sama delala en daljši čas to jogo obraza po njenem dvdju. Rezultat je bil takšen, da me nekateri ljudje, ki me dlje časa niso videli, niso prepoznali. V pozitivno smer, so me hvalili potem. Bi se spet spravila, ampak moraš biti kar discipliniran, trenutno mi pa primanjkuje časa in volje.
lidk, 10.11.2023 ob 13:00
saj bo šlo, 10.11.2023 ob 10:41
Savine Atai sicer ne občudujem in je ne jemljem za zgled, vendar glede na to v kakšnih razmerah se je rodila in živela, mi je všeč, da se je dvignila in ni zapadla v problemetaično zdrogirano bitje.
a da ni? saj pada iz ene “strašne zgodbe, ko je skoraj umrla” v drugo “staršno zgodbo, ki je o njej še ne poznamo”.
Non stop se daje v medije. Vsako poroko objavijo in vsak moski je najboljsi. Hoditi na botoks in vse odtale dodatne tretmaje za boginjo stane. Rabi stranke. Kjer vsi postanejo angeli imetja na njenem Trr. Vsak ki pride je angel ali to postane. Za denar si lahko boginja ali pa pozabi na njo.
kolikor vem, 10.11.2023 ob 13:13
kolikor vem, itak pove za razne tretmaje, ki jih uporablja. Botoksa ne, ker uničuje mišice. Sem pa sama delala en daljši čas to jogo obraza po njenem dvdju. Rezultat je bil takšen, da me nekateri ljudje, ki me dlje časa niso videli, niso prepoznali. V pozitivno smer, so me hvalili potem. Bi se spet spravila, ampak moraš biti kar discipliniran, trenutno mi pa primanjkuje časa in volje.
Po jogi obraza te niso prepoznali?
Oseka, 10.11.2023 ob 13:20
Po jogi obraza te niso prepoznali?
delala sem jo daljši čas, vsak dan. Drugega nisem bistveno drugačnega spremenila (npr. frizura). Ni, da me tisti, ki so mi bili kdaj blizu, ne bi prepoznali. Ampak par primerov znancev od staršev je bilo, ko jim sploh ni bilo jasno kdo sem, ko so me videli po daljšem času na pogrebu. Pa so me pred tem že večkrat videli. Ena je moji mami rekla: A to je pa vaša tamlada?
Ne vem, bolj se mi je pogled odprl (prej sem imela povešene veke), bolj strukturiran obraz, lica sem dobila. Tudi ustnice, se mi zdi, da so prej bile bolj tanke.
kolikor vem, 10.11.2023 ob 13:34
delala sem jo daljši čas, vsak dan. Drugega nisem bistveno drugačnega spremenila (npr. frizura). Ni, da me tisti, ki so mi bili kdaj blizu, ne bi prepoznali. Ampak par primerov znancev od staršev je bilo, ko jim sploh ni bilo jasno kdo sem, ko so me videli po daljšem času na pogrebu. Pa so me pred tem že večkrat videli. Ena je moji mami rekla: A to je pa vaša tamlada?
Ne vem, bolj se mi je pogled odprl (prej sem imela povešene veke), bolj strukturiran obraz, lica sem dobila. Tudi ustnice, se mi zdi, da so prej bile bolj tanke.
Azijke to smatrajo za masazo obrazo. Na YT je nalozeno veliko VP brezplacno, lepo so nalozeni z vsemi masaznimi potezami. Eni pa delajo iz tega marketing za ovce.
monolog, 13.11.2012 ob 10:49
sem mal pogledala njeno delo in našla tole spomladansko oddajo http://tvslo.si/predvajaj/ugani-kdo-pride-na-vecerjo/ava2.134020418/
okrog 65-te minute je res zanimiv Savinin monolog, priporočam, poglejte si.
ta link ki si ga dala gor odpre vse polno oddaj, a nisi mogla izbrati samo enega, ali kako?