Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Savina Atai se objokana vrnila v Slovenijo

Savina Atai se objokana vrnila v Slovenijo

Kjer bo poskusila z novim biznisem, ker ji tako narekuje Universum.

“Ves september in avgust sva prejokala – skupaj sva jokala. A znaki, ki jih dobivava, so preprosto premočni,“

je povedala za omenjeno revijo in dodala:

“Verjamem, da prava ljubezen nikdar ne izgine, a jo je mogoče alkimistično pretopiti v drugo obliko. Zdaj sva v trenutku same alkimistične reakcije in kot prava alkimista seveda ne veva, kaj točno bo nastalo.“

Kaj pa je še dodatno otežilo prihodnost njune zveze, pa si preberite TUKAJ.

Vir: zurnal24.si

Kolk si pa ti zlobno stvorenje !
Pa koji k te briga Savina ?!
Pusti jo pr gmah.

Maš prov. Kot da je ni.

Kaj se ti da z njo ukvarjat, bože mili…..

Novinarji so poleg že tudi nori kakšne pravljice klamfajo v obliki članka, vsak dan več je norih, ta pa je zblaznela.

Saj se mi je zdelo … Še vedno nimata otrok …

Jih ni sposobna imeti.Tako kot Svetlana Makarovič.

😂😂😂😂😂

OMB…
Resno? 😂😂

Sama se izpostavlja v medijih! Zato jo lahko tud mi obiramo.

Z zlobnimi komentarji človek še največ pove o sebi.

Sama največ pove. Eni ne pademo njenemu prodajanju megle.

Ko popusti kemija in ko zveza preide v ti.ljubezen, je le še vprašanje časa kdaj bo narava udarila z vatli za ohranjanje vrste. Pri enih z občasnimi skoki, spet pri drugih z menjavo partnerja.

Kaj pa, ko bi ONA pustila nas malo pri gmah???

Zgleda, da si domišlja, da je Leonardo da Vinci in bo svinec pretopila v zlato 🙂

in zakaj je morala ona to vse obelodanit reviji, se slikat za naslovnico?
sori, ženska je tako prifliknjena, da glava peče, pa vse počne za denar. ona se je izpovedala samo zato, da promovira svoj novi možganski bljuvk

Spet bo skakala po vseh mogočih medijih. Meni gre strašno na živce njeno pametovanje. Jo skušam preskočiti. No danes ji pa še mi bildamo klike.

…..in se bo pojavila na kašnem srečanju zvezd s klobuki na glavah….bruuhhhh ljudje…bruuhhh, podobno kot tisti wannabe Klemen Bunderla, ki skače iz vsake naslovnice pa pravzaprav sami uredniki ne vejo zakaj….

New Report

Close