Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Savna Atlantis petek 6.12.2024

Savna Atlantis petek 6.12.2024

Ojla, bi se javila katera za opazovanje, dotikanje v glavnem rajcanje ali še kaj več… Popestrimo si petkovo popoldne😉

Sem sempatičen in obdarjen 47 letnik.

Javi se na whatsapp 06 987 7892 ali [email protected].

Kako pa izgledajo te savne v Atlantisu? Samo za dva ali več ljudi? Pa so kamere not?

Kdo pa si?

Normalne savne za več ljudi od 4 do 20. Pa brez kamer seveda.

Odgovor na objavo uporabnika
savnaboy, 03.12.2024 ob 17:47

Kdo pa si?

Normalne savne za več ljudi od 4 do 20. Pa brez kamer seveda.

Potem se pa vidimo 🤗.. Kako te bomo spoznale?

Ne bi se šla šlatat v savni še s 3 neznanci. Če sta dva in je to igra, ok, bi še šlo. Da pa pridejo še drugi in to gledajo. Bruh. Pa še kakšne glivice stakneš.

Dejva se na whatsapp ali na mailu zmenit.

Jaz bi to dwlal samo 1:1 in nikakor z več na enkrat. Če pride kdo v savno, greš v drugo ali pa v jamo.

Kolk plačaš na minuto, 03.12.2024 ob 17:49

Ne bi se šla šlatat v savni še s 3 neznanci. Če sta dva in je to igra, ok, bi še šlo. Da pa pridejo še drugi in to gledajo. Bruh. Pa še kakšne glivice stakneš.

Se bova sama igrala če prideš.

savnaboy, 03.12.2024 ob 17:42

Ojla, bi se javila katera za opazovanje, dotikanje v glavnem rajcanje ali še kaj več… Popestrimo si petkovo popoldne😉

Sem sempatičen in obdarjen 47 letnik.

Javi se na whatsapp 06 987 7892 ali [email protected].

6.12. pridi pred sodišče v Celje, bomo posebej zate vse proteze ven pobrali, užitek in rajcanje zagotovljena!

vabim te, 03.12.2024 ob 18:23

6.12. pridi pred sodišče v Celje, bomo posebej zate vse proteze ven pobrali, užitek in rajcanje zagotovljena!

Ahahah

Ne morem verjet da ste tako obupano potrebni.

To ni obupana potrebnost., ampak zabava in uživanje. Saj ni treba da en čez drugega sexamo. Lahko so le pogledi, opazovanje….Seveda pa mora biti intimno in ne sme motiti drugih, ki so prišli v savno zgolj zaradi savnanja.

savnaboy, 03.12.2024 ob 20:17

To ni obupana potrebnost., ampak zabava in uživanje. Saj ni treba da en čez drugega sexamo. Lahko so le pogledi, opazovanje….Seveda pa mora biti intimno in ne sme motiti drugih, ki so prišli v savno zgolj zaradi savnanja.

ti moraš biti grd ko svinja hahahahahah

Grenivka422, 03.12.2024 ob 18:51

Ahahah

Ne morem verjet da ste tako obupano potrebni.

Če sem prav zasledil, Grenivka pride. Savnaboy in Darwin pa si ga bosta žlajfala na roke, ko se bo Grenivka v sopari predajala dotikom tisočerih rok. 😀

matias, 03.12.2024 ob 20:39

Če sem prav zasledil, Grenivka pride. Savnaboy in Darwin pa si ga bosta žlajfala na roke, ko se bo Grenivka v sopari predajala dotikom tisočerih rok. 😀

😂😂😂

a veš, da sem ravno razmišljala, da bi v petek šla v savno. Sem se odločila, da pridem v Atlantis, pa da te mogoče spoznam…. Imam atletsko postavo, polno čvrsto rito, majhne prsi, raven trebuh, moja muca je pobrita na nulo, blond lasje do ramen, modre oči. Imela bom florestenčno oranžno brisačo, ki jo bom imela ovito, ko bom hodila od savne do savne…. Na ležalniku pa florestenčno roza – to so tiste tanke mikrofibra brisače – športne. Mislim, da me ne boš mogel zgrešiti.

Zmeniva pa se tako, da ko me boš prepoznal, pridi do mene in mi reci besedo Aquamen. Če mi boš všeč in če bom zagreta, ti odgovorim Atlandita! Če mi ne boš veš, bom samo šla stran od tebe in me prosim pusti pri miru potem.

Lahko ti pa samo povem, da sem nora na sex, sem potrebna, odprta in imam že nekaj izkušenj s sexom v savnah in na javnih mestih…. Če se bova ujela, pol bo noro, vorče! Pa ne želim samo dotikov, ampak tudi da me celo preližeš od glave do nog, vmes med nogami pa si moraš vzeti največ časa…..

a se lahko dobiva po 17. uri?

Zmenjeno, se vidiva.

Registreraj se in mi piši na zasebno sporočilo, da se ti še jaz opišem, drugače ti bojo fukfehtarji govorili da so oni jaz.
Pišeš mi lahko še na [email protected]

Kaj vse zemlja nosi!

Ogabno.

matr bo savna jutri polna firbcev 🙂

Obupanec, z kompleksi! Kaj res misliš,  da se ti bo javila kakšna ženska? Upam, da te kateri napizdi pa da boš mel gejevsko predstavo. Ogabnež.

savnaboy, 05.12.2024 ob 00:57

Registreraj se in mi piši na zasebno sporočilo, da se ti še jaz opišem, drugače ti bojo fukfehtarji govorili da so oni jaz.
Pišeš mi lahko še na [email protected]

Ahaha, drugi so fukfehterji 😂

Tole je najbolj izvirna reklama kar sem jih do sedaj videla. Jutri bo savna v Atlantisu nabito polna 😁 Z unim na roza brisaci bosta lahko sla sam na pir 🍻

Aquamen!

In zato cveti posel zasebnih savn. Ker v javnih se sama golazen zbira. Ste kdaj pomislili da bi si stanovanje omislili, se odselili od mamic, pa tam mrcvarili svojih par centi? Ne a, jih je treba pred drugimi. V javnosti. Pokazat nej kk znam mencat. Bolniki.

Senka380, 05.12.2024 ob 10:45

Obupanec, z kompleksi! Kaj res misliš,  da se ti bo javila kakšna ženska? Upam, da te kateri napizdi pa da boš mel gejevsko predstavo. Ogabnež.

😘😘😘

New Report

Close