Savna – hedonizem ali neprimerno vedenje
Pozdravljeni,
pozimi večkrat obiščem savno, primarno zaradi uživanja v savnanju. V savni je seveda prisotna golota in zelo rad tudi pogledam starejše in tudi mlajše ženske. Ne bom rekel, da ravno buljim kot “tele v nova vrata” vendar pa vedno bolj ali manj diskretno pogledam. Zgodilo se mi je že tudi, da sem obtičal s kakšno gospo v savni in da mi je ob pogledu na njeno prepoteno telo, kri stekla v spodnji del telesa, kar se je kazalo v rahli nebreklosti med nogami. Pa ne govorim, da sem ravno s trdim skakal po savni ampak rahlo otečen je penis vseeno bil, dokler nisem toka misli preusmeril kam drugam.
Vedno sem imel za ljudi v savni za tiste bolj odprte, ki se ne sramujejo svojega telesa in jim pogled na telo drugega predstavlja nekaj lepega, tudi sam sem vesel, če me katera pogleda in večrat doživim, da tudi ženske pogledajo malo okoli. Predvsem me zanima, če se tistim, ki se savnate zdi to primerno ali neprimerno, vas to, da vas nekdo gleda moti ali vzamete to kot kompliment in konec koncev vas bi zmotilo, da bi se začelo pri moškem ob pogledu na vas nekaj dogajat med nogami ali bi na to gledali drugače in se vam bi zdelo celo zanimivo ali privlačno.
Ne, ne zdi se mi privlačno, ker grem v savno iz točno določenega razloga, ki pa ni ne
ogledovanje ljudi in ne “dogajanje med nogami” kogarkoli v savni.
Če imaš ti svoje fantazije, nič hudega, ampak 90% ljudi se savna zaradi dobrega počutja
in zdravja. In ne zato, da tebi dogaja….
Tudi jaz grem v savno zaradi savnanja, oči in fantazije pa seveda imam, kar je čisto človeško, ti imaš pač verjetno kakšne drugačne. Seveda pa mi je jasno, da nobena ne gre v savno prav zato, da meni dogaja. Vprašanje je ali se vam zdi to fino, v redu, okej, prijetno moteče, neprijetno, seksi, odbijajoče, radi pogledate/ne radi itd.
A če se mi zdi fino. če enmu modelu, ki je z mano v savni vstane?
Ne.
Izbrani pridevnik: neprijetno
Wetwetwet hvala za tvoje mnenje, zate sem drugače že po prvem komentarju razumel, da te to moti. Pa nisem govoril o (samo) tem, da komu ustane ampak bolj splošno. Pa tudi jaz nisem ravno s trdim po savni mahal.
Večina si bo mislila “lej ga nepotešenca” ali pa “lej ga pokvarjenca”. Le redko katera bo to vzela kot kompliment, pa če že bi, bo le ta verjetno med starejšimi (nad 40).
In potem naj gre človek z veseljem v savno …
A na nudistični si potem samo hrbet sončiš?
jst sem bil sicer v savni samo dvakrat in še takrat mi je blo zlo neprijetno in kr mal nerodno…:)
mogoče bo čez kakšno desetletje bolje in bom bolj potrebn zdravja :))
No, temu bi rekel izguba kontrole.
Torej tudi obratno… ce si dober potem lahko v dani situaciji reces ok sedaj rabim orodje… in ga imas in kontroliras.
V savni, res je , kljub lepim telesom, damam, puncam, vprasanje kako se kontroliras… oziroma znas kontrolirat.
Velika vecina nas je tam zaradi cartanja in zelje po toploti. Moti me pa ponosno razkazovanje deklet, kao lepih, ampak kakor se nosijo predvsem od zunaj; verjetno fasada…
Ne vem… nekih blaznih debat tudi ni.
V savnah se ne pasem na drugih telesih, če se nekdo na mojem mi je vseeno, čeprav sem raje pokrita. Sem pa že doživela, da so šli trije starejši v akcijo, se božali…ogabno.
…men je savnanje pomenilo sproščanje…..in kakšno naj bo sproščanje če moraš met neko kontrolo,obenem pa privabljaš polno raznih pogledov…:)
Savna je verjetno eden redkih prostorov, kjer NE čekiram drugih, ker se grem tja regenerirat. Načeloma me ne briga, tudi če se dva poseksata poleg. Pa kaj, če jima paše.
Kdor trdi, da ne preverja genitalij drugih ljudi, laže sebi in drugim. Sicer velja neka fama, kako vsi moški bulijo v joške in riti, ampak je na youtube-u dovolj dokazov 😀 😀 kako ženske ZELO aktivno pogledujejo v mednožja moških. Prej kot boste sprejeli, da tudi sami to počnete, manj vas bo bolelo. Sčasoma boste mogoče tudi odpravili svojo seksualno zavrtost in pregovorno slovensko kmetavzarsko zaplankanost.
:)))))))))
Jest se tud pod razno nimam za kmetavzarsko zaplankano, če mi ni treba it v savno, da vidim tiča.
Jaz zelo rada hodim v savno in tudi rada sem in tja pogledam okoli, prav tako me ne bi nič motilo, če bi kak mladenič spočil pogled na meni, morda bi me celo to ogrelo kdo ve;) Mogoče sem pa samo že toliko stara, da mi je vsec ce sploh kdo pogleda 😉
tole tvoje natolcevanje je daleč od hedonizma, primerno ali neprimerno ? stvar presoje posameznika, drugače se temu kar ti počneš reče voyarizem in ja, to ti je fetiš in tvoja spolna praksa, konec debate
Sej pravim, vsi imate ful bogato spolno življenje, pol pa hodite v savno, da koga nasprotnega spola nagega vidite..
Usak po svoje. Eni starci deci 40+, pa hodjo v diskotek gledad bejbike 20.
Si me kr postaral-a, pa nima veze…Jaz lahko delam kar hočem.
Še nikoli nisem bila v savni ampak me kr mine ob takšnih temah.
Saj tudi sicer, če nisi v savni privabiš poglede, pa ne pomeni, da nisi sproščen. Vsaj, če si za pogledat ali se naj skrijem v uto, da me nihče ne bo videl. Kakšen pa je človek v svojem bistvu…
Jest se tud pod razno nimam za kmetavzarsko zaplankano, če mi ni treba it v savno, da vidim tiča.[/quote]
Hja, tisti, ki se zgražate ob pogledu na nagce s trdimi, vas je groza ob pogledu na tičke v kateremkoli agregatnem stanju in ne morete bit sproščeni, “ker vas nekdo gleda” v prostoru, kjer je normalno (in zapovedano) bit gol, ste zaplankani, seksualno zavrti in nesamozavestni.
Priporočam več seksa pri svetlobi, da se privadite na najbolj naravne in simpatične človeške atribute. In v šolo boste morale h gospe Vergara: :)))))) Obvezen ogled posnetka:
Vergara ve, kaj je bistvo življenja :)
Jest se tud pod razno nimam za kmetavzarsko zaplankano, če mi ni treba it v savno, da vidim tiča.[/quote]
Hja, tisti, ki se zgražate ob pogledu na nagce s trdimi, vas je groza ob pogledu na tičke v kateremkoli agregatnem stanju in ne morete bit sproščeni, “ker vas nekdo gleda” v prostoru, kjer je normalno (in zapovedano) bit gol, ste zaplankani, seksualno zavrti in nesamozavestni.
Priporočam več seksa pri svetlobi, da se privadite na najbolj naravne in simpatične človeške atribute. In v šolo boste morale h gospe Vergara: :)))))) Obvezen ogled posnetka:
Vergara ve, kaj je bistvo življenja :)[/quote]
Jest se popolnoma nč ne zgražam nad tiči, še manj nad trdimi, ampak za vsako stvar
je čas in je prostor. Kje si ti vidla, da sem nesamozavestna, če grem v savno zato, da se
savnam in ne da tiče gledam….sam ti veš. Tičev sem 100% vidla več kot ti, v vseh možnih
svetlobah in odtenkih, zato mi pač ni treba iti v savno, da od strani kakšnega pogledam, saj
pač nimam več 14 let.
In spet – vsakmu svoje, če teb in avtorju prhaja ob gledanju in biti gledan, čist fajn. Je pa pač
mal bedno druge zmerjat za seksualno zavrte, če jim kej druzga paše, kot vama, a ne?
Seveda, pa da te še pošpricata po goflji, krasno.
Forum je zaprt za komentiranje.