Savna – hedonizem ali neprimerno vedenje
Dve babi se prepirata, katera je vidla več tičev. Pa to je fantastično. hahahaaaa….
Ja in? Vav, kok je smešno.
Not.
Če misliš, da so videla več tičev kot jaz, se nič ne sekiram 🙂 Ti privoščim, pestro seksualno življenje je zdravo, ampak vseeno upam, da jih nisi samo…gledala :)))))
Moj komentar je letel na to, da ti je neprijetno ob tem, da (verjetno neznanemu) moškemu ob ogledu tvojega golega telesa vstane, kar je jasen znak, da se počutiš ogrožena. Seksualno odprta oseba se na bo počutila “neprijetno”, ker nekomu zraven slučajno vstane. V končni fazi mogoče možakarja samo tišči na -2 deci.
Glede na to, da nobena od naju ni zaposlena na Karitasu, se lahko greš eni drugi vsiljevat, hvala… 🙂
Če misliš, da so videla več tičev kot jaz, se nič ne sekiram 🙂 Ti privoščim, pestro seksualno življenje je zdravo, ampak vseeno upam, da jih nisi samo…gledala :)))))
Moj komentar je letel na to, da ti je neprijetno ob tem, da (verjetno neznanemu) moškemu ob ogledu tvojega golega telesa vstane, kar je jasen znak, da se počutiš ogrožena. Seksualno odprta oseba se na bo počutila “neprijetno”, ker nekomu zraven slučajno vstane. V končni fazi mogoče možakarja samo tišči na -2 deci.[/quote]
Vidiš…problem je ta, da mu ne “slučajno vstane” in da ti ne razumeš situacije, še manj mojega
nelagodja. Gre za čist simpl fetiš in nima veze z seksualno odprtostjo ali zaprtostjo, samo
čist ajnfah s tem, da jaz nimam enakega fetiša. Enako, kot bi mi bilo zoprno, če bi dečko za
vsako ceno hotel lizati moje prešvicane najlonke recimo. Enostavno nisem iz istega vica. Da
me pa ti zaradi tega smatraš za seksualno zavrto, je pač tvoja lastna nevednost kriva….mal si
kaj preberi, pa bo.
Đizs :))))) I rest my case. Očitno si jih res videla več – tolk prif*knjenih tipov še jaz ne poznam :))))
Škoda, ker je debata nekoliko eskalirala. Sicer se strinjam z Zlatolasko o zavrtosti, tudi sam razmišljam podobno. Si pa želim predvsem čim več mnenj uporabnikov savne, saj me zanima kako stvari vidijo drugi.
Meni je v savni tak vroče, da se bolj ukvarjam sam s sabo, kot z ljudmi okoli sebe.
Buljenje tipov v savni mi je moteče. In niti pod razno se ne bi fajn počutila, če bi tipu tič nabreknil, ko bi buljil vame.
Saj večina ljudi se normalno obnaša v savnah.
Sem pa že doživela, da se je tip razkrečil pred mano in buljil vame, sem šla kar ven.
Pa kaki muloti so se že tudi režali, hihitali in zijali v kako žensko. K sreči na vame.
Če naletim na tipe ala avtor, se kar umaknem ven.
pozabi. tle so največji eksperti za seks (tisti, ki že 10 let niso peečke videli) in za savne (tisti, ki tja nikoli ne grejo, ker so tam sami perverzneži) :)))) ampak so pa baje v eni glupi reviji za blondinke enkrat nekaj prebrali… hočem rečt, videli sliko :))))
potem pa ne boč nikoli več lilčka videla 🙂 vsaj ne človeškega :)))))) mogoče imajo pri sosedih kakega buldoga, da se te usmili :))))))
Goldfiš, a se greva skupaj savnat, jaz bi rabil eno, da bi mi pomagala premagati zadrgnjenost in sram pred goloto? 😉
no, tkole pa klasičen fükfehtar hitro pozabi, da ima doma “eno mlajšo”. jap, takim tudi mlajše “ne pomagajo”. kar naenkrat izpuhtijo vse “čustvene povezave” in “globine” in “razumevanje”, “prava ljubezen” in podobno nakladanje.
če goldfiška ne bo dala, se ne sekirajo – se slinijo še po 14 drugih portalih :)))) in če je človek dovolj vztrajen, prej ali slej najde eno zadost obupano, da se pusti še zadnjemu vaškemu psu nategnit…
A si lepo ohranjena, Lepopraska, bi tebe povabil, ampak ne vem če si tip-top kot GF, ker njo sem že videl na sliki? Da mi ne bi neke sramote delala in bi mislili, da sem prišel s svojo mamo. V savni ni blefiranja, se vse vidi, v dno duše ženski, če dovolj na debelo pogledaš. 😀
Če je še kaj bolj nagnusnega kot poročen tip, ki vabi druge ženske v savno.
pozabi. tle so največji eksperti za seks (tisti, ki že 10 let niso peečke videli) in za savne (tisti, ki tja nikoli ne grejo, ker so tam sami perverzneži) :)))) ampak so pa baje v eni glupi reviji za blondinke enkrat nekaj prebrali… hočem rečt, videli sliko :))))[/quote]
Se popolnoma strinjam, samo ne vem zakaj imajo potem takšni ljudje potrebo uničevat temo. Morda sva pa poskrbela vsaj za manj gneče v savnah 😀
Jest se tud pod razno nimam za kmetavzarsko zaplankano, če mi ni treba it v savno, da vidim tiča.[/quote]
Hja, tisti, ki se zgražate ob pogledu na nagce s trdimi, vas je groza ob pogledu na tičke v kateremkoli agregatnem stanju in ne morete bit sproščeni, “ker vas nekdo gleda” v prostoru, kjer je normalno (in zapovedano) bit gol, ste zaplankani, seksualno zavrti in nesamozavestni.
Priporočam več seksa pri svetlobi, da se privadite na najbolj naravne in simpatične človeške atribute. In v šolo boste morale h gospe Vergara: :)))))) Obvezen ogled posnetka:
Vergara ve, kaj je bistvo življenja :)[/quote]
Besedi se sicer začneta na isto črko, ampak debata je o savnanju, ne o seksanju. Ne vem sicer, kako se je tebi primerilo, da ti je savna sinonim za seks, ampak veliki večini – razen tebi in avtorju – NI.
pozabi. tle so največji eksperti za seks (tisti, ki že 10 let niso peečke videli) in za savne (tisti, ki tja nikoli ne grejo, ker so tam sami perverzneži) :)))) ampak so pa baje v eni glupi reviji za blondinke enkrat nekaj prebrali… hočem rečt, videli sliko :))))[/quote]
Se popolnoma strinjam, samo ne vem zakaj imajo potem takšni ljudje potrebo uničevat temo. Morda sva pa poskrbela vsaj za manj gneče v savnah :D[/quote]
Meni se pa zdijo zavrti in zakompleksani ljudje, ki niso sposobni zdravo in naravno prenesti skoraj ali čisto golega človeškega telesa, temveč so takoj napaljeni. Človek z zdravo in urejeno spolnostjo oziroma vsaj predstavo o njej pač človeško telo jemlje kot nekaj samoumevnega, kar imamo vsi ljudje v taki ali drugačni obliki, ne avtomatično kot predmet poželenja. Ti si tak kot gradbinci iz bratskih republik: zaradi pomanjkanja ženske družbe z gradbišča žvižgajo za vsako, ki vsaj okvirno zgleda kot ženska. Pač nimajo in očitno zaradi življenjskih okoliščin nimajo normalnega odnosa do žensk.
Če bi bil pismen, bi vedel da tudi meni ni. Sicer je očitno tukaj itak zbirališče neumnežev, ki morajo guglat, če je bil Gagarin na luni. Sami ste boljši od njega – ste za luno :))))
Če se ti zdi, da “zdravo in naravno prenašanje golega telesa” vključuje gnus (kot se očitno zdi večini žensk tu, ko vidijo tipa s trdim), ne pa tudi poželenja, imaš resen problem.
Če se ti zdi, da “zdravo in naravno prenašanje golega telesa” vključuje gnus (kot se očitno zdi večini žensk tu, ko vidijo tipa s trdim), ne pa tudi poželenja, imaš resen problem.[/quote]
Od kod si pa zdaj gnus potegnila?
Priznam pa, da ko se pogovarjam z moškim v kakršni koli situaciji že, preferiram, da nima trdega. Čisto tako, zaradi občutka. Recimo če me pregleduje ginekolog, mi res ne bi bilo, da mi s trdim šari med nogami. Ali da se mi zobar s trdim nasloni na stegno. Zdaj tebi je to nekaj naravnega in te ne moti. Jaz sicer vem, da je to nekaj naravnega, moti me pa vseeno. Gnus si na dan privlekla ti – očitno le nisi tako sproščena in svobodomiselna, kot bi rada prikazala.
Forum je zaprt za komentiranje.