Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Savna – hedonizem ali neprimerno vedenje

Savna – hedonizem ali neprimerno vedenje

V čem je pravzaprav poanta gnetenja naroda v savnah? A gre za skupinsko malomeščansko diskretno orgijo fetišistov, ki uživajo v vonju tujega znoja? Nabutat se v neko vročo celico, potem pa skupinsko švicat, sem in tja se pa še kakemu prepolnojajčnemu fehtarju kurac dvigne na staro preznojeno babo. Za kozlat. Ampak važno je, da je ta sprenevedava oslarija na koncu zapakirana v zgodbo skrbi za zdravje.

Jaz grem v savno takrat, ko grem k prijateljici na vikend. V javne savne ne hodim, ker se mi ideja o tisočkrat presedenih in s tujim potom prepojenih površinah upira… Čistunka gor ali dol, čez komot ga ni. 🙂 Poleg tega se izognem raznim ogleduhom – pa ne gre za to, da imam težave z goloto, saj sem sicer nudistka, ampak v 2x3m sobici se pa res raje družim s tistimi, ki so mi blizu, pa tudi pogovor je neprimerno bolj sproščen.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz pa sploh ne vem, kaj je človeška golota tako zelo zanimivega. Mogoče so neko vojerski občutki glede tega samo meni čudni, eni smo ob goloti odraščali, hodili na nudistične plaže, jaz sem bil že od malega in kot najstnik vajen gledati gole odrasle, zato meni golota neznane osebe ne predstavlja posebnih občutkov, kaj šele seksualnih…Za seksualne občutke je potrebna neka vzajemna privlačnost, ki pa ni nujno prisotna, če se zraven tebe nahaja na pol slečena ženska..Ne vem, kako bi dec, ki ima takoj jezik do tal, ko joške vidi, opravljal kakšno delo, ne vem, maserja, zdravnika, ali kaj podobnega, kejr je videnje golih teles del običajnega delovnega vsakdana…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

zanimivo,vsa visokoleteča načela padejo ko padejo gate z riti v javni savni? kdo bi si mislil, da je tako malo potrebno ….vse odleti…ko knof z gat:)

Me veseli, da ste nekateri sposobni normalnega odgovora, opažam da je to tukaj prej izjema kot pravilo.

Meni osebno pogled na takšno ali drugačno žensko telo v savni predstavlja še dodatno dimenzijo užitkov savnanja, žensko telo je nekaj lepega, občudovanje (vsega) lepega pa je eno najosnovejših človeških vzgibov. Mimogrede ravno v savni sem spoznal, da imajo tudi starejše ali debelejše ženske zelo lepa telesa in se znebil nekih popačenih kalupov o idealih mladosti in vitkosti, ki nam jih mediji ves čas vsiljujejo.

Pa sej ni čudno, da danes že uvajajo dneve savnanja samo za ženske, ali ure in da so ene čist paranoične, d abi jih kakšen videl, če eni začnete misliti na seks takoj, ko vidite nago babo. To meni ni normalno, meji že na neko obsedenost..

Hvala za dodatno pojasnilo. Očitno je na tem forumu stopnja moraliziranja odvisna od rubrike na forumu, v rubriki Sex v mestu recimo berem o seksu v savnah(kar je super), tu pa govorite o obsedenosti.

P.s. V kolikor katera in/ali kakšen razmišlja podobno kot jaz bom pa vesel vsake privat pošte in normalne razprave, ker tu se mi zdi, da nekako ne gre:)

Je očitno stvar debate, kaj je “normalno”. Zate se pač vsaka ženska razgali izključno tebi v užitek in si
čist začuden, če ji izkazovanje tega užitka ni ravno všeč. Ti živiš v sanjskem virtualnem svetu (seks v
mestu in IZMIŠLJENE zgodbice), v reali je pač tako, da gremo LJUDJE v savno v glavnem zaradi počutja
in zdravja in ne zaradi seksa.
Počas bo muslimansko zavijanje v črne rjuhe še postalo čisto logično, če je ta logika, da je nestrinjanje
s tvojim “dogajanjem” moraliziranje.

sprijazni se, slovenke so pač javno zadrte, po diskačih in na dopustih pa pregovorno kurbe (ker mislijo, da jih noben ne vidi/pozna). od vseh mojih bivših cimer (in jih je bilo kar precej, več kot 10), ne bi NOBENA NIKOLI šla na nudistično plažo, ker “bi jih vsi gledali”. da so se pijane gonile po študentskih žurih, ni nobene sekiralo :)))

če hočeš kopico sproščenih žensk, priporočem obisk Italije ali eventuelno Francije.

Mislim, da bi se ujel z žensko40 iz sosednje teme.

Lepolaska lepo opisano, tudi sam imam podobne izkušnje. Kolegice so tipe lovile zgolj (in obilno) v tujini, da si doma ne pokvarijo ugleda. In ja, najpogumnejše zvečer v klubu so najbolj sramežljive naslednji dan na plaži 🙂 Morda so Slovenke globalno res bolj zadrte, kakšne izjeme se pa verjetno že najdejo.

Rozi svetuje: Hvala za nasvet:)

jbga, slovenske babe so ostale še v 19. stoletju, kjer je pohujšljivo, če pokažeš gležnje.
zato bodo rjuharji iz puščavskih dežel zanesljivo uspešni pri nas.
francozinje so se že pred 250 leti šle žensko revolucijo, medtem, ko pri nas leta 2016 predstavnice prosvete vriskajo, kako bi ženske nujno morale nositi krila in ne hlač, ki jih drugje ženske nosijo že od začetka 20. stoletja…

upam, da se bodo kmal usedle na svoje metle in odletele kam drugam…

A zdaj boste pa svoje fukfehtarske savna fetiše prodajali kot neko svetovljanstvo?

50 Slovenk – 100 dojk, a je pri drugih nacionalnosti kaj drugače?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po mojem jim je to le prišla v kri filozofija, da moramo zaradi majhnosti trga Slovenci biti bolj izvozno orientirani.

Ne morem verjet, da se enkrat celo strinjam z ElFidelitom.
Svetovljanstvo, “odprtost”, sproščenost, nezadrtost….pomeni to, da greš’
v savno gledat nage babe? Da gredo ženske v savno zato, da se dedci slinijo
ob pogledu na njih?
Daleč sta vidva (jankok in lepolaska) od svetovljanstva.

A po cesti hodiš s prevezo čez oči? Dej, pejt mal pogledat naše hude babnce na cesto. Jih ni boljših na svetu…minice in pajkice. Prisotno tud v šolah.

Kaj pa je tako posebnega na slovenskih babetinah, česar pri drugih ni? Meni se zdijo povsod enako dolgočasne.

A tebi so vse dolgočasne? Pol je pa neki narobe s tabo :))).
Dobre mrhe so, kar je znano tud drugje. Sam mal moraš pogledat :))).

A tebi so vse dolgočasne? Pol je pa neki narobe s tabo :))).
Dobre mrhe so, kar je znano tud drugje. Sam mal moraš pogledat :))).[/quote]

V čem so te mrhe dobre? Lahko malo razložiš?

Seveda se, kar poglej, kako je Lepolaska odprta in sproščena. Menda edina tu gor… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

50 Slovenk – 100 dojk, a je pri drugih nacionalnosti kaj drugače?[/quote]

Odvisno od razširjenosti raka na dojkah. Marsikatera se odloči, da po operaciji ne bo imela vsadkov.

A po reakciji dotične se pa ne da nič sklepat, al kako?
Mislim, kakšna vprašanja …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lastniki savn so že zdavnaj pogruntali, da eni dedci hodijo tja babe gledat in so ženskam ponudili posebne ure, namenjene samo ženskim obiskovalkam, ali dneve, za tiste, ki takih vojerskih pogledov ne želijo biti deležne.

Tako je, obstajajo savne in tudi fitnesi, ki so namenjeni izključno ženskam.
Ampak tja hodijo edino zašpehane, grde, zanemarjene in zakompleksane ženske, ki jih moški tako ali tako nočejo gledat, ostale punce pa s pogledi nimajo problemov.
Tako da vse štima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close