Savna – hedonizem ali neprimerno vedenje
No ja…verjetno res hodjo na dneve za ženske samo take zakompleksane, al pa k se majo za nekaj več…
Sicer tega tko ne moremo vedeti, ker takrat ni vstopa moškim 🙂
Hmmm…Prav zanimiva je bila danes ena v Rimskih termah…lepe poteze, pa prav nič twigy, pa prav nič zakompleksano ni delovala, pa sama, pa prijazna….Prav škoda, k sem mel našo zraven….
Seveda nimajo problemov, še posebej, če so z ekshibicionističnimi nagnjenji, potem ji vojerji odgovarjajo.
Normalne ženske pa nimajo želje ali potrebe, da gredo v savno, da si stari slinasti moški pasejo oči na njih. Podobno, kot so na nudističnih plažah nezaželjeni takšni ljudje, ki imajo drugotne interese, zakaj tja prihajajo.
Tako je. Fetiš buljenja v gole tujce ni nobeno svetovljanstvo. V savno se ljudje hodijo sproščat, ne pa d abi nekdo na njih vizualnos proščal svoj seksualni manko.
No pa saj za take tiče, kot sta jankok in lepolaska so tud čist ustrezni klubi…kjer imajo
tudi savne in jaccuzzije in se ljudje delajo, da so to čist navadne savne in da so čist
slučajno tam in pol se gledajo in dol dajejo….a ni bilo v Močilniku nekaj podobnega? Al kje že.
hahaha :))))) to se lahko samo v sloveniji zgodi, da je folku v savnah in nudističnih plažah grozno, ker jih nekdo gleda :)))) ni čudno, da je 90% folka ločenih ali pa seksajo 2x/leto pri takih zakompleksancih :)))))
potem pa vsi slinasti prebirate članke o svingerjih, greste zd.rkat na wc, ker s partnerjem niste fukali že 4 mesece in se potem javno zgražate, kako ste vi čist drugačni, spodobni in sploh :))))
Golota je normalna stvar. nekaj spektakularnega predstavlja samo ljudem, ki imajo eksibicionistične težnje. Večina jih nima. Ni namen golote v savni ali kjerkoli, da bi nekdo v koga buljil. Zdaj, če eni tega ne razumete, verjetno ni problem drugih.
Folk se slači amrsikje, pri maserju, pri zdravniku, punce se slačijo, da jih fotograh umetniško fotografira. Pa nima nobeno od teh slačenj namena, da bi nekdo buljil in se tam nekaj naslajal. Zdaj, če eni ne ločite seksualne golote od neseksualne, imate vi problem, ne drugi?
bravo, genij. :))) v čem pa je namen, da se punce “umetniško gole fotografirajo” (za take butlje, kot si ti – temu se reče akt), če ne gledanju?
kdo je mennja, da so savne spektalukarne? :))) nikjer nisem omenjala naslajanja, ampak gledanje. naslajanje ste vtaknili kar sami noter. kar je razumljivo, ker ga ne vtaknete nikamor drugam. :)))
tipično za zadrteže z izkrivljeno seksualnostjo in goloto – na ves glas vpijete, kako je golota “normalna”, kljub temu pa noben od vas ne seksa, niti ga živega ne spraviš v savno ali na nudistično :))) za vse ostale, ki v savne ne hodimo z očali za varilce, pa trdite, da smo seksualni manijaki :))) keri bolniki :))))
A po reakciji dotične se pa ne da nič sklepat, al kako?
Mislim, kakšna vprašanja …[/quote]
Oprosti, ker sem zmotno mislil, da so forumi namenjeni debati/vprašanjem o različnih temah.
Vsekakor s svojo intervencijo nisi doprinesla ničesar k debati,enako kot tudi večina ostalih ostalih pišočih “ki sicer ne hodijo v savne ampak po takih temah bodo še manj”. Upam, da interveniraš tudi, ko se (na forumu) godi ksenofobija, homofobija, sovražni govor in podobno.
Pust Lepolasko…punče ima 19 let (mentalne starosti je pa 12-13) – če smo ji vse že petkrat
razložili, lepo, počasi, razločno, pa še kar trajba svoje o zadrtežih, pa kdo seksa in kdo ne.
Pač otroček, ki ji je golota še nekaj novega in uhuhu.
….je rekla butara, ki na strani 1 javka, da ji je neprijetno, če nekomu v savni vstane :)))
– prvič si zaplankana, ker ti je bedno, ker ima en x tip trdega. saj nikjer ne piše, da mu moraš dat.
– in drugič si prepotentna, ker misliš, da mu je vstal zatadi tebe. mogoče samo že 14 dni ni seksal in gre za čist navaden fiziološki odziv. torej, ali si samovšečna ali pa neumna, ker se ti ne da knjige odpret, če si že pri biologiji sedela na ušesih :)))) najverjetneje oboje
A po reakciji dotične se pa ne da nič sklepat, al kako?
Mislim, kakšna vprašanja …[/quote]
Oprosti, ker sem zmotno mislil, da so forumi namenjeni debati/vprašanjem o različnih temah.
Vsekakor s svojo intervencijo nisi doprinesla ničesar k debati,enako kot tudi večina ostalih ostalih pišočih “ki sicer ne hodijo v savne ampak po takih temah bodo še manj”. Upam, da interveniraš tudi, ko se (na forumu) godi ksenofobija, homofobija, sovražni govor in podobno.[/quote]
Najprej naj odgovorim na to zadnje: Če le čas dopušča … In mislim, da bi ti znali tudi drugi to potrditi.
To sva torej razčistila.
Zdaj pa na začetek: oprosti, da se nisem bolj angažirala – nekatere stvari se mi včasih zdijo tako prekleto samoumevne, bom se pa v prihodnje bolj potrudila, obljubim.
Ali me moti, če me moški pogleda in mu zaradi tega začne dogajati med nogami… Ne. Saj pa zato imamo oči. In, še enkrat ne. Se zgodi. Je čisto normalno Ali me moti, če nekdo bulji vame in namiguje na kaj… Da. Še posebej, če s tem ne preneha tudi potem, ko dam jasen signal, da nisem zainteresirana. Ali se mi to zdi neprimerno… Da. Tega ne dojemam kot odprtost in svetovljanstvo, ampak kot neuravnovešenost in nadlegovanje. Ali se zaradi tega počutim seksualno zavrta… Ne. A se tebi zdi, da bi ob pogledu na tvoje telo moralo nujno dogajati tudi meni?
Je zdaj kaj bolje?
Vsekakor s svojo intervencijo nisi doprinesla ničesar k debati,enako kot tudi večina ostalih ostalih pišočih “ki sicer ne hodijo v savne ampak po takih temah bodo še manj”. Upam, da interveniraš tudi, ko se (na forumu) godi ksenofobija, homofobija, sovražni govor in podobno.[/quote]
Najprej naj odgovorim na to zadnje: Če le čas dopušča … In mislim, da bi ti znali tudi drugi to potrditi.
To sva torej razčistila.
Zdaj pa na začetek: oprosti, da se nisem bolj angažirala – nekatere stvari se mi včasih zdijo tako prekleto samoumevne, bom se pa v prihodnje bolj potrudila, obljubim.
Ali me moti, če me moški pogleda in mu zaradi tega začne dogajati med nogami… Ne. Saj pa zato imamo oči. In, še enkrat ne. Se zgodi. Je čisto normalno Ali me moti, če nekdo bulji vame in namiguje na kaj… Da. Še posebej, če s tem ne preneha tudi potem, ko dam jasen signal, da nisem zainteresirana. Ali se mi to zdi neprimerno… Da. Tega ne dojemam kot odprtost in svetovljanstvo, ampak kot neuravnovešenost in nadlegovanje. Ali se zaradi tega počutim seksualno zavrta… Ne. A se tebi zdi, da bi ob pogledu na tvoje telo moralo nujno dogajati tudi meni?
Je zdaj kaj bolje?[/quote]
Človek se kar spoti ko tole bere, kot v savni… erekcija je pa izostala in me zdej mal skrbi…. 😛 🙂
A zdej maš pa že ti reklamacijo? :))) No, pa povej. Kaj sem zdaj ušpičila?
Aja erekcija ti je izostala. Lej, nič hudega. Tudi to se kdaj zgodi :))))
oh, znalci z ženskami dobro vedo, da vsak babji NE v bistvu pomeni JA. Saj veš, kako je s tisto kuro, ki je zaradi imidža za vsak slučaj tekla še en krog preden se je spotaknila :-)))
oh, znalci z ženskami dobro vedo, da vsak babji NE v bistvu pomeni JA. Saj veš, kako je s tisto kuro, ki je zaradi imidža za vsak slučaj tekla še en krog preden se je spotaknila :-)))[/quote]
Kaj je zdaj še tebe popadla neka nostalgija ali kaj? Ajde, komu drugemu bi jo še pripisala. Amapak tebi ???
Dater pravi, da so to iskrena čustva.
Naj jaz zdaj zamerim On_etu, ker je bil iskren? Ma ne morem no… 😀
Tudi ženska je lahko včasih “kriva”.
Ob vsaki ženski se pa res moškemu ne dvigne.[/quote]
Ni bilo nobene ženske, zgolj forumsko pisanje ob katerem se lahko človek počuti kot v savni in da odpišem ne rabim spreminjat agregatnega stanja 😉
Misliš, da nam Pajki odpisuje s trdim ? 😀
oh, znalci z ženskami dobro vedo, da vsak babji NE v bistvu pomeni JA. Saj veš, kako je s tisto kuro, ki je zaradi imidža za vsak slučaj tekla še en krog preden se je spotaknila :-)))[/quote]
Kaj je zdaj še tebe popadla neka nostalgija ali kaj? Ajde, komu drugemu bi jo še pripisala. Amapak tebi ???[/quote]
ma, neee! ni še treba bit meni nostalgičen :-)))
To sva torej razčistila.
Je zdaj kaj bolje?[/quote]
Zelo korekten odgovor. Hvala zanj.
Forum je zaprt za komentiranje.