Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek savna in jacuzzi za dva

savna in jacuzzi za dva

Pozdravljeni.
Mi lahko prosim pomagate in priporočite kako welness razvajanje- savno in jacuzzi, zakup za dve osebi nekje v bližnji okolici Ljubljane (tam nekje ajde do 30 km, ravno na drug konec Slovenije se ne bi rada vozila, to bolj mislim s to okolico)? Sem nekaj googlala pa mi iskreno povedano niti ne vrže ven nič pametnega, kot drugo bi pa raje kaj tako preverjeno ok, da je… Se vam že vnaprej zahvaljujem.

Sam v tist v Domžalah ne, vodo menjajo enkrat na teden…

jacuzii kjer se vsi not poseksajo?

Probaj Terme Snovik. Vcasih si imeli. Ce ne pa imas na teh kuponih en miljon takih stvari 😀

Tukaj ste komentarje oddali strašni štručkoti za jacuzzi.

Poglej hotel Medno, ampak prosi za levo-večjo “sobo”… – če iščeš nekaj takšnega (v sobi imaš jakuzzi, veliko posteljo in potem zunaj še finsko savno; odvisno od paketa, ki ga vzamešč, dobiš penino, sladko, …).
Ampak to je res za intimne zadeve . sva šla midva z mojim kmalu na začetku najine veze.
Zdaj pa najbolj prisegava na Orhidelio, zakon…čistoča na nivoju, mir,…

Ehm ja, o tistem v Domžalah- Tihi dvor ali nekaj takega sem prebrala toliko negativnih mnenj, da se mu bom raje izognila. Čeprav slike na spletni strani so lepe, ampak preveč negativnega…. po mojem ravno ni izmišljeno vse. Bom čekirala zaenkrat hotel Medno in terme Snovik kot ste predlagali…

New Report

Close