Najdi forum

Savna

Zdravo neki me zanima ce se je katerim ze v savni dvigno in kak te drugi pogledajo kak se vam to zdi

Pozdravljen.
Ponavadi se mi v savni zaradi vročine ne dvigne, ko sva pa v jacuzzijih pa tudi občasno.
Še nisem imel situacije kjer bi kdo opazil erekcijo (ker jo tudi ravno ne razkazujem) tako da tukaj nimam kaj dodati.
Archangel

Be the change you want to see in the world!

Aha no zanima me ko v skupno savno se nisem sel na morju nimam problemo tu pa ne vem kak bi blo ko si z vecim ljudem blizu

Pozdravljen.
Odvisno za kaj bi šel v savne?
Relaksacijo ali gledati ženske/moške (I dont judge). Osebno menim da smo tam za relaksacijo in dobro družbo, prej kot pa kaj drugega (kaj se dogaja za zaprtimi stenami ne bi vedel)…

V Topolšici imam lepe izkušnje ker se tudi neznanci kdaj kaj pogovorimo in nasmejimo kot pa da smo vsi tiho in se vsak zase briga IMO.
Archangel

Sel bi zaradi tega ko obozujem savne plus tega jih je vec na razpolago koker zasebnih ko so vecina po 2

Sel bi zaradi tega ko obozujem savne plus tega jih je vec na razpolago koker zasebnih ko so vecina po 2

Pozdravljen.
Vsekakor jih Topolšica ima kar nekaj in se tudi v gužvi porazgubimo kar je velik bonus. Zame je ideal, ker je zelo blizu in ker imam 50% off na karto.

Je pa res da zasebne v mojem mnenju tudi niso napačne ker se lahko v miru pogovoriš z družbo ali si narediš znimiv program po lastni volji/želji.
Archangel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close