Savna
Mandarina, lahko vprasam, koliko ljudi je v savni Sunny?
Draga Lila.
Ne vem zakaj imas tako mnenje o zdravnicah. Imas mogoce obcutek manjvrednosti??
Sploh pa nisem zasledila, da bi bila katera od zgornjih udelezenk zdravnica (antea je samo omenila, da je njen poklic vezan na medicino, kar pa se ne pomeni, da je zdravnica, mar ne??)
Lep pozdravcek vsem,
Kejka
p.s. v kranjski gori v hotelu lek imajo krasno savno (1 tursko, 2 finski in 1 infrardeco in jacuzzi) in kar dvakrat se nama je s fantom zgodila, da sva bila cisto sama;)
kejka,
sem napisala na koncu posta “Brez zamere”, s čimer sem računala tudi na to, da se bo potem oglasila tudi kaka zdravnica.
No,dobro – antea je omenila da, citiram: “pri njej v ordinaciji” – po tem in nadaljnem pisanju in izražanju sklepam, da je zdravnica…..Lahko se pa tudi motim – lahko je tudi medicinska sestra, pomočnica, whatever. Gre za njen pristop. Še enkrat – brez zamere!
Lila
Sinja,
navadno je 5-6 ljudi v celi savni, pa še ti se porazdelijo (2 sta v turški, 1 v finski, 2 počivata, 1 pod tušem…).
Koliko je pa cena savne v KG? A morda veš, kako imajo odprto? A je ambient simpatičen?
V Kr. gori v Larixu nimajo jacuzzija! Kejka je verjetno zamešala ohlajevalno kad z jacuzzijem! 🙂 Za ceno 2000 SIT čez teden oziroma 2500 SIT čez vikend (oboje neomejeno) dobiš kar dosti. Sadje, čaje, gehwol praške za noge, … Najboljša v Larixu pa je definitivno turška savna, ki je res ogromna in se lahko primerja z recimo Laškim. Ambient je zelo lepo urejen, lahko pa doplačaš še 500 SIT in si vzameš zraven še bazen. Vojaške vzgoje, kot pri Fanči, pa “žal” nimajo! :)))))
No bom pa še jaz nekaj dopisal o savni Fanči.
POPOLNOMA tako je , kot je napisala Teja.
Stara babura hodi za tabo in ti teži do onemoglosti,pa še marsikaj bi lahko dodal.
Sam prakticiram savnanje že preko 25 let in sem bil že v večini savn v Ljubljani in zato sem naredil nekakšno lestvico naj ( seveda je subjektivna, pa vendarle):
1.Breza ( brez konkurence daleč najboljša savna)
2.Konex
3.Panter
4.Sokol
Tivoli je tema, Fanči globoka tema,Sunny je premajhen,Moj fit preglasen,
Klub Zdravje brez okusa.
Vseved.
Napisala sem, da imajo v hotelu Lek jacuzzi, ne v Larixu (to sta dva razlicna hotela).
V hotelu Lek mi je vsec ravno to, da ni skoraj nic ljudi in da lahko sam uzivas v 6 savnah 😉
Lep pozdravcek,
Kejka
Teja, popolnoma se strinjam s tabo. Tudi meni se je zgodilo popolnoma isto. S fantom redno hodiva v savne, ampak to kar sva doživela v Fanči je bil pa višek. Ta stara te zalezuje, kot da si dveletni otrok….raje ne obujam spominov. Njihova savna je super, sam dokler bo ta gospa tam kraljevala mene tam ne bodo vidli. Saj niso edini, v lj in okolici se najde kar nekaj lepih savn.
Lp
Tole branje me je spravilo v smeh. Ampak pri Fanči je res tako, sem hotela moža presenetiti za obletnico poroke, ker zelo rada obiskujeva savne – potem pa nobenega miru in skoz eni nasveti, edino čaj je bil pa res dober. Priporočam Laško in Terme Čatež, žal ni blizu.
Meni je najbolš Laško in Zreče.
SORRY, šele sedaj sem videla, da je vprašanje za Savne v Ljubljani.
Prosim za pojasnilo. Se nikoli v zivljenju nisem bila v savni in zato ne vem kako to gre. Sodelvec me je pred kratkim povabil v savno. Zato me zanima kako si tam oblecen oz. slecen. Ali so ponavadi ljudje v savni zaviti brisace, ali so sami nagci? Malo neprijetno bi mi bilo pred sodelavcem sedeti vsa slecena. Kako pa je potem s tistim tusiranjem in bazenom? Predvidevam, da ne greste z brisacami pod tus, kaj? Skratka, malo mi je nerodno, priznam, ampak po drugi strani bi pa tudi rada sla.
Kejka,
vem da sta Larix in Lek dva različna hotela, samo nisem vedel, da imajo v Leku tko veliko savno… Kakšna pa je cena???
Mene pa je motilo, ko sem šla prvič v savno in nisem vedela kam naj se obrnem in kaj naj naredim da je prav in bi mi ena taka “Fanči” takrat prav prišla…tud če bi bila mal tečna.
Kar pojdi v “Fanč”i in preizkusi, potem pa sporoči, če ti je bilo prijetno….:)))
Včeraj sem bila prvič v savni PANTER v Stegnah. Bilo je zelo prijetno, vprašali so me, če sem prvič in mi razkazali celotno savno, razložili, kje, kaj, zakaj, koliko časa, predstavili tudi naprave (masažne), stregli z vodo, čajem, sadjem… Tako, da za prvič je bilo super in se bom še vrnila.
V BIT-u je bolj zanemarjeva savna, tako, da jaz tja ne bom šla. Tudi drugače je baje bolj zanemarjeno (garderobe…). Jaz sicer nisem bila tam, sta pa bila dva kolega in sta razočarana…
Drugač pa je Breza zakon! Res, da je cena kar visoka, ampak… vredno. Vse pohvale!
Antea, da nisi ti ta Fanči? :)) Tako osebno si vzela kritiko, ki ji je zdaj pritrdilo že toliko ljudi, da ji verjamem.
Kakšna je cena v Konexu in kakšna v Panterju?
V Panterju za enkraten obisk (če nisi član) 3.250 SIT (dobiš tudi 2 veliki brisači).
da vidimo kako je kaj v teh časih s savno Fanči.
A je bil kdo pred kratkim tam? Še vedno kraljuje “tastara” tam?
lp
Savna je modna pista. Sem tudi jaz mislil kako so ljudje uglajnei, jaja moj kurac…
Vsi se gledajo direkt v mednožja, brez sramu. Stare babe z veseljem pogledajo mladega korenjaka direktno v glavico, jih ni nič sram, že v garderobi. Moški pa tudi zijamo sploh gladko pobrita mednožja.
Edin homoseksualcem predlagam, da gredo v gay savne, ne pa po teh splošnih lovit tiče al pa ritne luknje.
Forum je zaprt za komentiranje.