Savne v Ljubljani
Pozdravljeni,
začel sem uporabljati savne in spa-je, pa me zanima, če je kakšen z več izkušnjami. Sam sem v Lj poskusil le Atlantis, ki je sicer super (ni preveč gužve, parking brezplačen blizu) mi je pa malo visoka cena ( 29 eur ) in malo mi je daleč od moje četrti – Šiška.
Slišal sem, da je v LJ najboljši Sunny studio, ampak mi je res drag, skoraj 40 eur za 1x obisk, kar je absolutno preveč.
Pozna še kdo kaj – gledal sem še prenovljen Tivoli, kjer je če kupiš 10 kart cena obiska 18 eur, kar je ugodno, me pa skrbi, da je prevelika gneča tam + še parking je plačljiv…
@Mlad fant:
upam, da dobiš odgovor, da ne bom imel jaz kakšnih problemov z vami, če pridem na določen dan v določeno savno:))
Drugače pa ko sem googlal sem videl, da je v Stegnah ena savna namenjena ravno vam…
Ljubljančan01, 31.10.2023 ob 08:24
@Mlad fant:
upam, da dobiš odgovor, da ne bom imel jaz kakšnih problemov z vami, če pridem na določen dan v določeno savno:))
Drugače pa ko sem googlal sem videl, da je v Stegnah ena savna namenjena ravno vam…
Ne skrbi, ne boš mel problemov nisem jaz takšni, ki bi delal probleme. 🙂
Nekaj izbire v Lj je, cenovno pa so vse podobne Atlantisu
Sunny Studio je odlicen in je glede na vikend cene podoben Atlantisu, z manj guzve.
Če uporabljaš fitnes, sta v Bodifit in ŠUS vključena v paket, je pa cena fitnesa zato toliko dražja.
Obstaja še Victoria, s katero nimam izkušenj, in pa več manjših, ki je bolj namenjenih najemu cenotnega prostora in so zato še dražji.
Opcije so še hotelski wellensi (Sense, Antique, IC), ki so dražji, manjši in nasploh bolj namenjeni hotelskim gostom.
Sicer je pa po Sloveniji še precej opcij, če si mobilen, predvsem Orhidelia je odlična.
Veselo savnanje!