Najdi forum

En lep dober dan želim…

Imam problem s Scandis-kom. Kadar moram resetirat računalnik, se mi nikoli ne zažene skandisk, tko da ga moram vedno ročno zagnati, da mi popravi napake.
Sem šla gledat v MSDOS.SYS in imam tam nastavljeno Scandisk 1. Kakšen predlog, kaj bi lahko bilo?

Donna

Dodaj še vrstico AutoScan=1

Kaj to pomeni? Da naj sama napišem zraven AutoScan=1?

Eh…nč ne bo, mi že piše AutoScan=1…zdajle pogledala

Ja pa prejšno verzijo si ne pozabi spravit.
Pa še mal sem zaj*** prejle Autoscan=2 napiši, ta zalaufa avtomatsko, če imaš pa 1 pa te sprašuje ali zalaufa ali ne.

Katere Win pa uporabljaš?

Windows 98 Slo imam…grem spremenit na 2 ?

Evo mene nazaj…sem spremenila v AutoScan=2…resetirala, pa se še kr ne zažene scandisk :-((…še kakšen predlog?

Start, pa Zaženi… pa vtipkaj msconfig pa pritisni Dodatno in poglej če imaš slučajno kljukco pri Zagon Scandiska po napaki med zaustavitvijo onemogočen.
Skratka tukej ne sme bit kljukce.

Ni kljukice…

Mislim, da je bolje poganjati scandisk iz Windowsov. Na začetku je stvar moteča, jaz jo običajno preskočim. Res pa je tudi, da se ob določenih procesih, ki tečejo v ozadju scandisk v Windows okolju noče zaključiti.

Razumem…ampak včasih kaj delam, pa mi vmes PC zmrzne, al pa začne blokirat in je rešitev samo reset. Pol pa zaprem vse programe in štartam scandisk. Potem šele lahko nadaljujem z delom. Če pa ne popravim napak, mi pa ne dela dober…Torej, vse možnosti kar je bilo do sedaj napisano imam tko kot je treba. Še kakšna varianta mogoče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close