Najdi forum

Splash Forum Koronavirus scary halloween masks

scary halloween masks

WELCOME TO Fursuit Home

Discover a world of hyper-realistic silicone masks like never before!

At Fursuit Home, we specialize in creating and offering a wide range of silicone masks, fursuit masks, real human masks, scary masks, and silicone baby masks. Crafted by professionals with over 30 years of experience, our FX masks are perfect for collectors, entertainers, haunted house owners, and even Hollywood film or television productions.

Explore Our Collection

Fursuit Home – Perfect for cosplay or bringing your characters to life.

Silicone Babies – Incredibly lifelike creations that make unforgettable collectibles.

Scary Masks – Ideal for Halloween or horror-themed events.

Real Human Masks – Hyper-realistic masks that mimic real facial features.

Why Choose Fursuit Home?

Perhaps you’re here because you’re a fan of ultra-realistic masks, a creator, or someone who loves unique artistic expressions. We’re just like you—passionate about pushing the boundaries of creativity.

Website: https://fursuithome.com/

TELEGRAM: https://t.me/MaskHome

For over 7 years, we’ve grown from a small Chicago-based theater workshop into a trusted leader in producing high-quality silicone masks. Using refined techniques, our skilled professionals—including sculptors, technicians, and artists—craft each mask as a true masterpiece.

What Makes Our Masks Stand Out?

Unmatched Realism: Each silicone facial mask is handcrafted with precision and takes between 150–250 hours to complete.

Expert Craftsmanship: Our team uses cutting-edge technology combined with traditional artistry to create masks that look and feel lifelike.

Affordable Luxury: Despite the quality and artistry, we offer our masks at competitive prices.

Who Are Our Masks For?

Hollywood Industry Professional – Enhance your productions with lifelike FX masks.

Haunted House Owner – Create a spine-chilling experience for your guests.

Halloween Enthusiast – Steal the show with a one-of-a-kind scary mask.

Prankster or Entertainer – Amaze your audience with hyper-realistic disguises.

Collector – Add a unique work of art to your collection.

Your Creativity, Our Craftsmanship

We believe that creativity can change the world, and our masks are a testament to that belief. At Fursuit Home, every mask is a labor of love and dedication.

Website: https://fursuithome.com/product-category/silicon-mask/

Website: https://fursuithome.com/product-category/silicon-mask/

Get Your Silicone Mask Today

Start your journey into the world of hyper-realism. Browse our online silicone mask collection now and find the perfect mask to bring your vision to life!

Fursuit mask for sale cheap

Fursuit mask for sale near me

Fursuit mask for sale Europe

Fursuit mask for sale usa

Full body furry mask

Fursuit head for sale

Furry mask hands

Furry mask legs 

Furry mask tails

https://fursuithome.com/product-category/fursuit-mask/

https://fursuithome.com/product-category/fursuit-mask/

Full body silicone babies for sale

Silicone babies for sale amazon

Full body Silicone Baby Girl

Floppy Full Body Silicone Baby

Silicone baby dolls

Silicone baby electric system

scariest mask

scary mask

scary masks

scary halloween masks

Buy silicone masks

Halloween masks realistic

Buy realistic masks for Halloween

Buy horror mask

Halloween masks

Halloween masks for adults

scary masks for Halloween

Halloween Masks

realistic silicone mask

realistic silicone masks

realistic mask

realistic masks

scary face mask

https://fursuithome.com/product-category/scary-mask/

https://fursuithome.com/product-category/scary-mask/

Why Choose Fursuit Home?

Perhaps you’re here because you’re a fan of  ultra-realistic masks, a creator, or someone who loves unique artistic expressions. We’re just like you—passionate https://zanositev-coach.si/avtogeni-trening-za-spanje about  pushing the boundaries of Ergochord creativity.

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 21.04.2025 ob 18:40

torej kurji debil…pridi…ampak ti povem zdajle…ne igraj se z ljudmi kj jim nisi dorasel…ne po zivljenskih izkusnjah ne po intelektu…spaday v kategorijo notoričnih laznivcev kot je recimo alenka bratusek ali ritopik maljevec  torej ves za kak gnoj te imam ce te enacim z bratuskovo…zdaj py izberi…al se opravicis za svoje blodnje ali trpi posledice svojih idiotskih dejanj….hehe

Pa kaj sem jaz kriv tebi homofobu, pa temu Neutropatu, ki objavlja obsežno propagando proti homoseksualnosti, potem pa se ugotovi, da se je tip zdravil zaradi homoseksualnosti, zate pa se izve, da imaš homoseksualno/e izkušnjo/e.

Pa kaj sem ti jaz kriv, da ti je prišlo v moška usta?

Kaj sem ti jaz kriv, da si rusofil in katolik, in se gnusiš samemu sebi zardi tega kar si storil?

Ali ti veš, da če bi ti bil v ruski vojski da bi dobil kroglo v glavo, če bi izvedeli kaj si počel?

.

Koki🐔, 21.04.2025 ob 19:19

Jao, zdaj bo pa CrazY FroG izkoristil, kot bližnjico za beg, da bi se izmaknil odgovoru.

Ženska je ravno dovolj kratka v glavi, da ji ne klikne, da je čudno, da nekdo že leta vlaga neznanske napore in uporabi tisoč načinov, da se izogne enemu vprašanju. Pa na vse drugo odgovori, sploh na vsa druga vprašanja povezana s pederstvom. To temo takoj zagrabi (in nima pojma, kako zelo izdaja s tem svojim odnosom, da ima sam problem s tem) ampak ko pa tema nanese nanj osebno pa uporabi 1000 načinov za beg.

Če ga ne vprašaš direktno, ali če je vprašanje predolgo ali z preveč detajli, potem takoj zanika. Saj se oprime enega detajla, ki mu omogoči zanikanje. Če ga pa vprašaš direktno, pa povzročiš pri njemu obup.

Samo CrazY FroG je premalo brihtna in preslab psiholog, da bi opazila take stvari.

Grenivka422, 21.04.2025 ob 19:20

Julij, škoda živcev. Nimam sicer pojma za kaj gre ampak recimo takole da je bolje brat, ko se hecaš, dajmo raje o Bratuškovi 😉 aja tudi jaz sem hodila v K4 😉 takrat je ta scena zažigala, zdaj ne bi zmogla to več … Hehe

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:21

se zadnjic ti bom nspissl to kar sem ti takrat….v mladosti sem bil izredno privlacen za zenske  brez lazne skromnosti  se vedno sem ampak zdaj se gre za preteklost…bab sem se otepal resno in v lj tudi tipov…prvic v zivljenju sem dozivel v lj nadlegovanje od tipov….visok sem 190 cm, tskrat sem imel okoli 80 kg, sportne postave  ker sem bil v mladosti sportnik in misicast ne od fitnesa ympak od fizicnega dela ….imam se dve specifiki ki naredita moskega se bolj privlacnega ampak o tem ne bom…torej kura..ja bile so ponudbe in nadlegovanja, ampak nikoli nikoli se z nobdnim tipom ni nic zgodilo ker mi mosko telo ni privlacno za razliko od zenskega ki je bozanska mojstrovina….torej kura bo zdsj ok?ti se povem en primer iz cankarjevega doma ko me je vabil v hotel…takratni slon en znan anglez da bi si v miru ogledala en projekt ,…tako da kurjj debil marsikaj vem se iz enih drugih casov…ampak vedno sem se izogibal….drog, alkohola, kriminalcev  pedrov  cigaret …tako da …laznivec si kura in to notoricni laznivec

crazyfrog, 21.04.2025 ob 19:23

Koki.. kdo poleg tebe samga pa verjame v tvoj intelekt,ki temelji na blodnjah in zapiskih iz telenovel? Zate sm lah glupa, naivna, nebrihtna in še kaj. Me nič ne gane. Ker mi je tvoje obnašanje nasploh izredno čudaško in pretirano. Si eden zlo redkih, ki na monu piše doktorat in poustvarja tist, za kar je bil že ob rojstvu prikrajšan. Js se zgolj trudim, da te sprejemam z vsemi abnormalnostmi-kar je več kot očitno res glupo, saj pa se nikoli ne končajo..

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:24

crazyfrog, 21.04.2025 ob 19:09

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:08

crazyfrog, 21.04.2025 ob 19:06

Ah joj julij. Kako boš pa njemu kaj dopovedal? Hallo..🙈🙈🙈

saj mu ne mores…oslu se kaj dopoves njemu ne mores…ko ze mislim da sem srecal vse debile v svojem zivljenju mi kura vedno znova dvigne letvico visje

Ne sekiraj se. On ima pač probleme. To je huda stvar.

seveda imas prav…res ima pprobleme…hehe

kreten kura…come out and play

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 21.04.2025 ob 19:38

O mater, jo je Freda znervirala žabico 😂

CrazY FroG daj se ti raje vprašaj po svojih frustracijah glede homoerotike. Meni je itak jasno, da ti pedre sprejemaš, takrat ko jih vidiš kot neke čudaške obstrance, ki so neškodljivi in ne posegajo v svet, kateremu pripadaš ti. Gotovo ne bi imela problema družiti s kakšnim pedrom, če bi tako naneslo.

Ko pa se omeni, da je več kot polovica moških nekje na lestvici in ni spolnost črno-bela poenostavljena zadeva kot pri ščurkih, ki se gonijo le za razmnoževanje, da je torej pri več kot polovici moških vsaj minimalna spolna privlačnost, do istega spola(pa čeprav ne nujno da jo udejanjijo), pa že živčna rataš.

Ko se pa omeni še ženske, ki jim je seksi in rajc videti dva moška skupaj pa to že vidiš kot napad na žensko naravo, kot jo ti vidiš. In v takih primerih nisi zdržala, da se ne bi oglasila.

Daj premisli raje ti o svojih frustracijah glede tega…

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:06

Čebela_adela, 21.04.2025 ob 19:03

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 18:57

kaj si to kriv in kaj nisi ni moja stvar…nisem jaz tvoj sodnik…zaaradi cesa ti nosis vso to krivdo ves le ti…mislim si zakaj ampak to je tvoja stvar nisem jaz tboj psihister….zdaj pa k dejstvom….kje in kdaj sem jaz pisal o tem ksr ti vztrsjno lazes?ko eem nspisal da sem zivel v lj par let in da sem tud hodil v k4 si ti potegnil zakljucek da sem bil varnostnik….ampak to je zgolj tvoja laz….torej kura ker greva po vrsti….kdaj sem jaz pisal to o cemer ti skoz lazes?ce ne odgovoris bos dokazsl da si notoricni laznivec….prvo to pol greva dalje debil

daj naloži si grindr na fon, pa si najdi jebača, no, ker težiš ljudem za brezveze.

cebela..ocitno si ga ti drugace ne mores …..al je to de en od kurjih vzdevkov in si se zajebal debil hehe….gremo naprej debili…se kaj

Koki🦤⛱️, 21.04.2025 ob 19:06

Jao, spet isto, kakšno izmikanje.

Poglej, samo za eno stvar se gre! In sicer to, da si ga dal moškim/moškemu, da ti ga spuši/jo! 

Če se ti to direktno napuše, se te zablokira, ker kot kristjan ne smeš lagati! Ne laži – božja zapoved.

In si tipičen dokaz kakšni hinavci ste kristjani.

Poglej kaj vse počneš ko te postavim pred dejstvo.

Vedno pobegneš, ali probaš temo speljati druga, preusmeriš pozornost na nasprotnika.

Poglej samo zgoren komentar, koliko stvari si napletel, kako probaš ustvariti zmedo in preusmeriti pizornost drugam.

Zadeva je enostavna, dal si ga fafati moškim/moškemu! 😫

Ajde, daj zlaži se, ZLAŽI SE, DA TO NI RES! No da vidimo.

Hmmmm, 21.04.2025 ob 19:13

Težko se najde kdo, ki ga po intelektu ti presežeš julij cezar, tako zelo na levi strani inteligenčne premice si.

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:35

lej za sebe sem cist zadost pameten da brez vecjih pretresov krmarim skoz zivljenje…nikomer nic dolzen  brez kreditov, leasingov itd…ok…dolzen sem drzavi nadomestilo za uporabo gozdnih cest….ampak to je druga zgodba…cakam da mi debili posljejo izvrsbo….kot vsako leto

.

Ti si res heroj, 21.04.2025 ob 20:03

Kokoši, toliko časa si se šopiril po forumu, da si še zadnji, ki te je pogojno prenašala stopil na rep 😁🤣

Jao, ti falot… Kaj boš zdaj? Poniknil za par tednov potem pa na juriš z stotimi novimi vzdevki?

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 20:06

Grenivka422, 21.04.2025 ob 19:59

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 19:31

gre se za kurje natolcevanje da sem bill varnostnik v k4 in da sem gs vlekel tipom…to goni ze eno leto in ker kao ne zanikam pol je res…k4 je bil svoj cas super…jaz sem.tja hodil leta 92,93

Ja jaz tudi takrat, mogoče se poznamo hehe jaz sem bila bolj za sceno Eldorado, Babilon ali Black Jack, je pa tudi pasal občasno K 4, odklop 🙂

nikoli ne ves…hodil sem se na gerbicevo  v bunker pa v rozno v studente, neku csjta sem zivel v devetki…med drugim hehe

Koki✈️🛩️🛫🛬🪂, 21.04.2025 ob 20:07

on vedno laže, 21.04.2025 ob 19:39

Tipične kurje fore, ampak kura je tako predvidljiv, da ga ne moreš zgrešit. Lastne pomanjkljivosti prilepi drugim in jih davi kot udav. Če ga kritiziraš, si homofob, če napišeš kaj slabega o pedrih pa se zdraviš zaradi homoseksualnosti. Čak mal kura, če se ljudje zdravijo, potem je homoseksualnost bolezen.

Kura kot šiptarček in musliman teži kristjanom, da ni lepo lagati, on pa to počne ves čas, pač tipično za vse pedre, ki niso sposobni spacati enega stavka brez laži. Če se ne motim islam dovoljuje lagati nevernikom, a ne koki?

Že 10 let beremo kakše težave ima kura z redarji, ki mu težijo, so arogantni, ga ga spustijo v lokal, ga preženejo in še kakšna klofuta pade vmes. Dej kura povej zakaj te imajo redarji na piki? Že kot pojava si zatežen, če pa še goflo odpreš pa vsi gosti bežijo. Kura nima vstopa na Metelkovo, v gejevske bare, K4… , še sreča, da Mercator nima varnostnikov, drugače bi bil lačen.

Daj hinavec avtistični “Neutropat/cavecanem/woke” , ti si pa zadnji, ki bi se lahko oglašal. Celo propagando si objavljal tu proti homoseksualnosti, cele dolge tekste, ki jih ni nihče bral, ker to ljudi ne zanima, pol si pa toliko pisal o zdravljenju homoseksualnosti, da si se izdal, da si se sam zdravil zaradi homoseksualnostjo.

In tako je postala jasna tvoja obsedenost s homoseksualnostjo. Kristjani ste največji hinavci in bolniki.

crazyfrog, 21.04.2025 ob 20:09

A res js pa v petki ! Ampak midva se pa zih nisva srečala, ker to je blo pa leta 2015 -okoli in v k4,sm tut šla ene dvakrat-čudno je blo.

zakaj ne, 21.04.2025 ob 20:13

zakaj ne, 21.04.2025 ob 19:52

Grenivka hodila si v k4, ko je ta scena zažigala, zdaj ne bi zmogla več. Zakaj ne?

Ponavljam vprašanje. Pa še to. Eldorado ne obstaja več? Smešno vprašanje, sam sem zgolj krajši čas svojega življenja preživel v Lj.

.

Ki ko🔥🎎🥷🎎🔥, 21.04.2025 ob 19:58

crazyfrog, 21.04.2025 ob 19:42

Vidiš to.. tako deluješ, iz riti potegneš snov za razpredat. Iz riti. In potem je vse posledično smrdljivo, odvečno in neugledno. Kar vsi smo zafrustrirani medtem, ko ti cvetiš. Seveda to bo to😆 bravo koki. Ko bom gledala svet skozi enaka očala kot ti, upam da mi pripada strokovna pomoč. Vse dobro koki 😎😉

Evo ženska, kako znervirana rataš, ko se omeni tvoje frustracije in zadržke.

Težko se ti je soočiti s tvojim odporom in homofobičnostjo.

Vsa prijazna, dokler ne izveš, da si tudi normalni moški zaželijo moškega, in da so običajne ženske, ki jim je lahko to seksi za videti. To pa je preveč za tebe…

Hinavi glupim pedrom še naprej in se delaj lepo in prijazno, itak so neki bedniki, ki rabijo, da jih kot psičke po glavi potrpljaš, pa mislijo da je vse v najlepšem redu.

crazyfrog, 21.04.2025 ob 20:01

Zakaj bi bla znervirana. Sm zgolj popolnoma sprijaznena, da je tvoje dojemanje omejeno in nikakor nisi sposoben razumet karkoli pravilno-vse po svoje. Razumem te res ne čisto. To je zlo huda motnja. Pomoje so tvoji možgani našli način kak preživet ob vsem hudem kar te je doletelo. In pedrstvo je komaj majhna kaplja v polnem kozarcu. Ampak nč se ne sekiraj,js sm glupa naj tako ostane.

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 20:17

midva pa ziher ne hehe….jag sem bil nazadnje v roznj v studentu…leta 97…in to v mislim da je bla trojka ,pri enem frendu iz srednje sole po tistem nisem vec stopil v rozno….a ves da niisem mislil da si tok mlada..tam okrog 38 sem ti pripisoval…saj nima veze ampak tk je ko delas zakljucke brez osnov….ko kurs

.

zakaj ne, 21.04.2025 ob 20:21

Grenivka422, 21.04.2025 ob 20:19

Pač prerasteš nekaj in dozoriš.  Pa nekaj časa je bil zaprt. Niti ne vem ali še obstaja.

Je bila tam sama nezrelost in sprevrženost? Ko si mlad podpiraš geje pa to, ko odrasteš vidiš kako bogi so te ljudje. Izgubljeni.

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 20:39

crazyfrog, 21.04.2025 ob 20:27

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 20:22

Cf  sicer ne rabis odgovorit…ampak zgolj radoveddnost…si studirala na biotehniski?

2015 sm bla na črno dobre pou leta v rožni zrt podiplomca. Prej pa že prej. Sm  1989 letnca, tk frišna tut nism in ja tam sm bla.

a da se je 2015 se dalo na crno?hehe…jao kk se spomnim ko sem “kupil”odlocbo od bivse sosolke in bil na crno v njenem cimru …biotehniska jp…sicer si pisala da si naravoslovka tk da razumljivo….

crazyfrog, 21.04.2025 ob 20:49

A ti zmer pišeš kk tk al to komaj zdaj vidim? Pr sestrični sm bla,ona je šla k fantu tk da vse ostane v familiji. In 2015 se je še zmer dalo zmutit.

🧓, 21.04.2025 ob 20:57

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 20:53

Koki🐔, 21.04.2025 ob 20:45

Vidiš JULIJ, naslov teme “COME OUT AND PLAY“.

Nič čudnega, da napadaš umetnost in boš navreferendumu glasoval proti tem slovenskim umetniškim “parazitom”.

Tipična ameriška kurba si, ki je odrasel z ameriško popularno kulturo. Le kako bi potem od takega primitivca pričakovali, ki je odrasel ob “popkorn-cocacoli hollywoodski” kulturi za prdenje in riganje, da bo kaj dosti vedel o umetnosti?

Od takega ne moremo drugega pričakovati kot narodne izdaje(kar je napad na slovenske umetnike).

offsping nimajo nic s hollywoodom….in so vecji umetniki kot svetlana makarovic pa ce zivi 1000 let jim nd seze do kolen….zame je umetnik tist ki   meni prebudi cute…makarovicke nisem prenadsl od prvega razreda….je pa umetnik cankar, ivana kobilica, grohar, bolljka, gradnik, gregorcic, nenazadnje tudi vlado kreslin…amoak nihce pa ne bo dobival dodatka …je jasno trpec?

Pozdravljen Julij. Prosim brez prepira. V svetu potrebujemo več tolerance, pa bo manj vojn. Se strinjaš? V vsakemu lahko najdeš nekaj dobrega.

Lep pozdrav tudi tebi Koki.

crazyfrog, 21.04.2025 ob 20:59

Ko ste že ravno pr umetnosti poglejte george grozsove. Julij tut te ti bode zbudile čute.

Freda živijo, koki že spi? To je dobro.. to je dobro.

🧓, 21.04.2025 ob 21:01

Tega pa ne vem. Vprašajmo ga. Če se ne bo javil, potem gotovo že spi. Jaz pa si bom pred spanjem privoščila še en nočni sprehod po mojem travniku. Topel veterc piha zunaj in vonjati travniške vonjave ob njem je nepopisljiv božanski občutek, ki te takoj napolni z voljo do življenja.

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 21:02

pa ze…mal tk.pol.pa kk mi pase…hehe…pravilno da ste tk naredli  kaj ces nsjemat po norih censh v lj

crazyfrog, 21.04.2025 ob 21:04

Me veseli, da si tk voljna. Kako pa občutiš svoje orodje med nogami? Kot koki al je tk mejhn, da se zlahkoto pretvarjaš, da ga ni. Je freda lik pomirjanja in odhoda v meditacijo. Spretno.

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 21:10

prvic sem slisal zanj zdaj ko si ga ti omenila, mal sem pogledal njwgova dela…kubizem..pogreb mi je ze padel v oci hehe

Julij Cezar, 21.04.2025 ob 21:30

Anonimno 6441, 21.04.2025 ob 21:26

vsi največji pacienti na kupu

redko…a vsake tu in tam se zberemo veliki umi hehe

🧓, 21.04.2025 ob 21:31

Žabica sem voljna in čutna, prav telepatsko čutna, čuječa in intuitivna. Če že govorimo o umetnosti, lahko rečem, da se lahko poistosvetim s tem filmom. S toplim spomladanskim vetrom, ki prebudi moje čute, da lahko komuniciram z žuželkami in bilkami.

.https://youtu.be/upUJetCHYFc?feature=shared

New Report

Close