Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Schummacher

Schummacher

A gre še komu Schummi tolk na živce kot men?

Pa ljudje to nima več smisla. Ali nezna nihče narediti dirkalnik, ki bi bil kos Ferrariju. Sem letos stavil na Williams BMW in McLaren Mercedes, da bosta malo bolj konkurenčna. Pa vse kaže da letos ne bo nič.
Čestitam BAR Hondi za izjemni predstavi.

Ja in še ti bo šel na živce vse dokler ga konkurenca ne bo začela prehitevati.

LP

Brez zamere, meni je šel na živce že prej, preden je presedlal na Ferrari, tako da… dokler bo v F1, mi bo šel vedno.

Ker sam nisem uspešen, gredo tudi meni vsi uspešni ful na živce.

Ha, ha, ha!!!

bedn sarkazem…ce ti gre clovek na zivce, ti pac gre…pa naj bo ne vem kako uspesen. in schumacher mi je beden ze od vsega zacetka…tudi ce je super voznik.

itak!;)

Se strinjam.
Jaz sem pa za Kimmija navijala, pa ima letos tako smolo. Škoda. Fant obvlada, kar je lani dokazal.

Sej ni fora v tem, sej priznam, da zna vozit, ampak če imaš tako zrihtan avto, ti res ni treba ne vem kolk obvladat, a ne?
Pa še to, že nekaj časa nazaj je bila taka situacija, da sta se dajala z Ralfom. Po koncu dirke je pa Schummi izjavil, da naj se ga Ralf pazi, ker on gre na žive in mrtve. Halo???? O bratu ti gre tako prijavit.

Če si dober, greš vsem na živce !!!

Meni gre tut na zivce. Ampak priznam, da je trenutno najboljsi dirkac F1, ceprav je pa s svojim pocetjem, zaletavanje v druge tekmovalce da postanes prvak, zgubu vse pike in mi gre cist na zivce!!!

lp

To ni res.
Tudi drugi sportniki so dobri; Bode Miller, Herman Maier, Heninova ( tenisacica torej), Anja Person, pa recimo vcasih, ko je bil se Senna, pa Prost…vsi so vrhunski. Pa mi ne gre noben na zivce. Nobenmu nisem fous, tut schumacherju ne, sam mi gre pa blazno na zivce:)

no ti študentka,tale tvoj kimi:))))))nima pojma o vožnji,ko mu kaj ne gre se pa še na varnostnike znese pa jih odriva-haloo!!
pa še nekej…tisto o živih in mrtvih si pa čist mem falila!to je rekel ralf o michaelu in ne obratno,ti lahko posnetek predvajam

šumi ima res dober avto,ampak zato ima veliko zaslug prav on.Takrat ,ko drugi dirkači poležavajo po jahtah z ljubicam,šumi brklja po delavnici po avtu-je pač tipičen nemec-kar naredi,naredi v piko-slovenci smo pa znani po tem,da smo nevoščljivi

to maš čist prov-bravo:)!
Točno tako.Pa še nekej..ko smo že ravno pri zbijanju ven da postaneš prvak…a to mogoče dela samo schumi????!!!!Nebi rekla!
Mal poglejmo kaj je delala senna,ki ga tako opevajo(za nič!).On se je tud rival ven,zabijal pa druge ven tlačil,pa ga zdej vsi hvalijo ,joj kolk je bil pa on dobr dirkač…dej dej…
Ne…kar pa schumi naredi je pa vse narobe.
Se spomnim takrat,ko je bil enkrat pijan in je bilo po vseh časopisih in televizijah kakšen je,kako mmore,da ima krizo …bla bla!
Pa se spet spomnimo irvana,coultharda in nasploh vse druge,ki se -tko kot je NIK rekel valjajo po jahtah in imajo miljon ljubic,se ga nažirajo z alkoholom…ne-oni so pa najhujši frajerji

Pa ni treba bit tko nastrojena proti vsem k ne marajo tvojega ljubega schumija …. se da tut normalno komunicirat!
Kimi je pa cist fajn voznik, sam rabi se mal izkusenj in kej boljsi avto.

studentka, meni gre tud na zivce …. pa nej me schumacherjevi navijaci pojedo zarad mene, sam …. povzrocil je to, da je f1 blazno dooooooolgooooooocasnaaaaaaaaaaaaaa

Meni je pa Schumi tak fajn, da to sploh več ni res.
Pa prej sem vedno za Prosta navijala in nikoli za Senno.
Me boste zdaj linčali? 🙂

ne bomo 🙂

ti kar navijaj za šumija….lepo je, če zmaguje tvoj favorit..uživaj , dokler še lahko, vse se enkrat konča :)))

Morem povedat naslednje ta tekmovanja v F 1 na obdobja prevlad posameznih ekip posledično pa tudi dirkačev postaja monotona pa ne glada za katero moštvo ali dirkača gre.

Lep pozdrav: Matej

Ja tud, sam to je verjetno zato ker vedno zmaguje, in ni zanimivo gledat tekmo ker se že kar vnaprej ve kdo bo na prvem mestu….

Lp, Uroš

še tolk bolj super:)))

Mislim, da si zadel v polno. Šumi je CAR 🙂

Ja!!!!! pa še kako.

zakaj vam te gre tako na živce? Zato ker zna dobro vozit in je najboljši voznik?????!!!!!!

New Report

Close