Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ščurki

ščurki

Živjo,
Primož, lepo bi prosila, če bi odstranili/zamenjali ali kako drugače eliminirali oglas od amisa (nekaj protivirusnega), ker so tile ščurki:
1. malo preveč avtentični, da sploh ne bi o načinu gibanja in mene rahlo nervirajo;
2. kar je še bolj moteče, moja mačka začne besno šapkati po njih in mi bo uničila monitor.
Hvala in lp,
šišmiš

Tudi meni je to zoprno !

ja,meni tudi.

Se pridružujem prošnji!!!!!!!!!!!! Prav iskat sem šla, kje lahko napišem svojo prošnjo.
Te ščurki me tako presunejo, da grem z drsnikom takoj nižje, da mi zginejo – in pri premikanju sem v pripravljenosti, kdaj bodo spet vidni – skratka, prava travma.
LP!

enako naredim kot ti :)) Upam , da kmalu zginejo !

tudu meni gredo grozno na živce. In upam, da kmalu izginejo.

Živjo, danes jih spet vidim – RESNIČNO so moteči. Le kdo se je spomnil takega načina reklamiranja …….. to je šok varianta, misel res skrajnostnega uma….
Prosim, prosim, prosim umaknite jih!

Enkrat si jih že umaknil, ne vem zakaj so sedaj spet tukaj.
Prav nagravžni so.

A ni bilo že rečeno, da bo namesto njih nekaj drugega???
Mene kar strese, ko jih vidim. Prav “gravžajo” se mi. Kar bojim se odpreti kakšno stran. Brrrrrrrrrrrr.

z.

ZAmislite si, da vam okužijo računalnik???

To, da so na ekranu sploh ni nič hudega, ko pridejo pa v računalnik pa imam ogromno dela.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam, da je hudo, če pridejo v računalnik, ni mi pa jasno, kaj ima lazenje teh ščurkov zveze z varnostjo. Saj vem, da je to reklama, ki podpira delovanje tega in vseh ostalih forumov na med.over.net, ampak po moje se da produkt najbrž reklamirati tudi drugače. Tako pa se mi zdi, da nas bolj odvrača kot kaj drugega.
Sicer pa hvala Primož za te strani in še tako dobro naprej.
z.

Kaj pa bi bilo narobe, če pridejo ŠČURKI v računalnik?!
Če pridejo virusi ali črvi ali če imaš slučajno kakšnega hrošča (bug) je morda res hudo ali vsaj zoprno, s ščurki pa res ne vem, kaj bi bilo narobe….

Ne vem, Primož, kako je s tabo – ampak kot lahko prebereš, se nekaterim pogled nanje gnusi, zadevca je narejena ravno tako, da te dobro spreleti.
A ne bi bilo lepo upoštevati želje in prošnje uporabnikov strani? Preprosto kaj tako odbijajočega ne sodi v bližino enega malega dojenclja na levi strani……..in je bolj primerno za kakšne skrajnostne web strani.

Se res ne da umakniti Amisove reklame…..? Prvo s kotičkom očesa vidim Mercatorjeva živahne barve, pa neko žabico, otročka (Karitas) – vse nekako sončno, nemoteče, prijetno. Potem pa – PUF!- gomazeči črni ščurki.
Sej vem, da že težim.

Strinjam se z vsemi prejšnimi ki so jim tisti ščurki nagravžni, prav tako pa se strinam s primožem,ki pravi da je veliko dela če ti računalnik okužijo virusi, saj sem to iskusila na svojem računalniku!
V dobrem tednu sem imela tri različne viruse in sem se zelo namučila da sem jih spravila preč !
Pomoč se poiskala tudi ma furumu računalnik in problemi !
Upam da sem se jih znebila -vsaj za nekaj časa !!!

Pa en lep pozdrav !

Še enkrat sprašujem, kakšno vezo imajo ŠČURKI z VIRUSI??????!!!!!!!!!

Zato ker so ravno tako nadležnmi kot virusi

Ne pomislimo na njih, dokler jih ne vidimo in ne dobimo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja pa še res je !

A ščurke?!
Mislim, da so pri Amisu vsi v osnovni šoli imeli cveke iz biologije …
Mešati viruse in ščurke, no ja …
Za ščurke res nisem slišal, da bi bili kakor koli povezani z informatiko, ali se morda motim?!

Kaj imate vsi proti tem ščurkom. Meni so pa prav simpatični, tako fajn migajo…

Mislim, če vas pa taka malenkost tako moti pa pojdite tja na psihiatrijo malo povprašat če je kaj narobe z vami.

Drage dame kaj boste pa rekle na tiste bolane reklame za razna čistila ipd., ki prikazujejo žensko na kolenih ki drgne svinjarijo?? To je zgrešena reklama, ne pa domiselni ščurki.

Da pa nimajo veze z informatiko (moje laično mnenje) se pa strinjam.

LPZ

New Report

Close