Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SDS: Mi lahko rešimo gospodarstvo

SDS: Mi lahko rešimo gospodarstvo

Kmalu se bo stemnilo… vampirji se že prebujajo 🙂

Če vtipkaš besedo Tito v iskalnik, boš presenečeno ugotovil, da se s Titom na tem forumu v glavnem ukvarjajo črni, ne rdeči.

Najbrž glih tolk kot boš ti, če vtipkaš papež al pa RKC.

Ne bo to to, a ne?

Prispevki na tem forumu kažejo prav nasprotno, če samo preletiš poste zadnjih dveh tednov.

Glanzkopfovi častilci in oboževalci copy/pastajo njegove prispevke in umotvore še tople, tekoče obveščajo o kraju in času svetniškega prikazovanja in z iskrenim zaupanjem verjamejo v njegove nadnaravne sposobnosti za reševanje gospodarske krize; vsaka grda beseda čez njegovo Svetilnost se šteje za smrten greh in neodpustljivo žalitev.

Kot boš moral priznati, pravi rdečkarji ne počnemo ničesar od tega, ampak pljuvamo z velikim užitkom po obojih, rdečih in črnih.[/quote]

A ti to čisto resno?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ja kako pa naj naša vlada blaži svetovno krizo, ajd našo še, ampak da se od nje zahteva da rešuje svetovno krizo???:)[/quote]

Oprosti ninej če nisem bil dovolj nazoren in natančen zate. Tukaj se na žalost ne more risati…

Samo zate še enkrat: “Ta vlada je enostavno samo počasna in neefektivna pri sprejemanju ukrepov za ublažitev posledic svetovne finančne krize V SLOVENIJI.”

mmml, kaj pa tole???

* sedanja vlada svetovne krize noče reševati *, a tud tega nisem razumela, al kako???:)

Prispevki na tem forumu kažejo prav nasprotno, če samo preletiš poste zadnjih dveh tednov.

Glanzkopfovi častilci in oboževalci copy/pastajo njegove prispevke in umotvore še tople, tekoče obveščajo o kraju in času svetniškega prikazovanja in z iskrenim zaupanjem verjamejo v njegove nadnaravne sposobnosti za reševanje gospodarske krize; vsaka grda beseda čez njegovo Svetilnost se šteje za smrten greh in neodpustljivo žalitev.

Kot boš moral priznati, pravi rdečkarji ne počnemo ničesar od tega, ampak pljuvamo z velikim užitkom po obojih, rdečih in črnih.[/quote]

A ti to čisto resno?[/quote]

zakaj jo pa to sprašuješ, mal si poglej poste po forumu, odgovor imaš na iskalniku!!!:)

Quod erat demonstrandum.[/quote]

Si ga hitro prilepila , da bi lahko dokazala svoj prav. Bolano!

Vsi oboževalci JJ prosim povejte mi, zakaj moj denar okoli talate ? Saj SDS ne bo nič iz svojega ali vaših članarin dal, ampak bo vzel iz mojega. Ne dam, da veste, puste moj tošl pr mir.

Preveč ZARES jemljaeš komunistično propagando!

Quod erat demonstrandum.[/quote]

Si ga hitro prilepila , da bi lahko dokazala svoj prav. Bolano![/quote]

Po mojem si ga pa ti, da bi me lahko zmerjal. Še bolj bolno.

Si ga hitro prilepila , da bi lahko dokazala svoj prav. Bolano![/quote]

Po mojem si ga pa ti, da bi me lahko zmerjal. Še bolj bolno.[/quote]

Kako že pravi ninej? Hahahahahaha…. Hvala da si mi podarila pol zdravja.

New Report

Close