SDS z etično resolucijo
Ka”ko” se list obrne???:)
treba je prit samo v opozicijo, pa točno veš da je veliko ljudi na meji revščine in še pod njo!!!!!
“””Opozarjajo namreč, da je precejšen delež prebivalstva na meji z revščino, mnogi pa tudi pod njo.”””
“””Tako so v resoluciji zapisali, da je treba zagotoviti načelo prvenstva pravic in koristi posameznika nad izključno koristjo znanosti in družbe. Tukaj poudarjajo predvsem zavarovanja občutljive, zapostavljene in prikrajšane manjšine, hkrati pa dodajajo, da si je treba prizadevati za ravnotežje med spoloma in varovati človekovo dostojanstvo.”””
hehehe, Janša ne, ker ve da imam prav, bi me pa radi nekateri tule!!!!
sicer pa kje pa sem napisala Janez Janša, pisala sem o SDS- a to pomeni JJ, al kako????
a bejš bejš, a to pomeni da se ne gre več politike, kolikor vem je najmočnejša opozicijska stranka in hvala bogu da je pristala na pravem mestu!!!!
kaj če bi ti napisal domačo nalogo : JJ se gre še vedno politiko in SDS ni Janša(čeprav jaz osebno mislim da je)!!!!:)))))))))))
hahaha, a boste sedaj tudi vi obrnili ploščo in jih posnemali, se strinjate z resolucijo al ne????:))))))))