Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še…

Še…

…en dan do rumenih zvezdic.

Jutro gmajna

ja viš da res … moj otrok bo rojen v evropi :))))))))))

jutro seba 🙂

B.

jutro lepo..
jap , še malo do zvezdic , samo meni se zdi , da je slo tko zavožena , da bodo šele zanamci uživali njene sadove .
jutr so štacune zaprte , a boste kam šli na izlet ?

Ne, bomo kar doma. Je še veliko dela za opravit. In mislim da pri meni ne bo nič praznično. Edino če bo res deževalo

se pravi ,da bo evropski čćlovek ;o))))))

Jutro B.

eh … karkoli že to je … jest sem bol na vzhod in na tradicijo mahnjena kot na zahodno bolano logiko 🙂

mi smo čist v pospravljanju 🙂 … no dans mam mal časa ker moj tavelik še spi .. tamal je v LJ … so bli včeri v cirkusu do 23h in je kr dol zaležal … jaz pa tuki mal šetam 🙂

drugač pa jutri bo dež in verjetno bomo spet kr doma … madona … tolk časa skupi bit doma … mislm da se mi pa to še ni zgodilo :)))

Pobral bomo t dobre stvari, s slabimi bomo pa živeli, a ne?

Bo pa lepo

aja? hej kaj vem … jest sem kar se tega tiče tko nevtralna :)) včas sem bla pa tolk zagreta 😉 je fotr rekel da bom zih politik 😉

a bo?

ma sej lepo je skos 😉 … mi smo sam navajeni da ves čas nekam šibamo … zdej pa kr nč 😉 … bo tud tko OK 🙂 ja

Nisem glih nevtralen. Imam občutek da bomo na tenk piskal

Mogoče boste pa pospravljal hehehehehe

jest pa čist :))) vsi so isti … sam pohlep povsod … če bi mela možnost bi se vsedla na prvi avion vzela sabo visečo mrežo in se odpeljala daleč daleč stran na otok … kjer bi rabila sam še en čoln da lovim ribice in uživam :)))))

ja sej … to bomo … jest zih … mj si je pa itak včer skor prst odžagal … tko da je bol bogi :))) pa mu dovolim lenarit 😉

No, pa tut kakšen pršut bi bil dober. Pa da na regrat ne pozabim ;o)))

:))))))) … pršut brez problema pustim doma 😉 o regradu bi se pa dal razglablat :)))

tud jest !
brez posebne čustvene pripadnosti ” moja domovina ” , bi zginla od teh krvosesov tukile…

ane … bi si eno bambu kolibo nekje zrihtal … pa živel ob tabornem ognju :)))) kaj bi to bil lajf 🙂

pa dejva

Delat

Pa glih tolk do belih miši……..
Jutro!
:-))

Še zmer si jo lahko

Na žalost.

Jutro

A boš kaj na kresu prjatu? Al se ga boš sam nakresu?
😉

New Report

Close