še 1x
.. ja zgleda sem prehitro pohvalila da je z našim miškotom vse ok … zdej ti zadnji izvidi kažejo da ni glih tko :(( .. jutri gremo še enkrat na kontrolo … mali je pozitiven .. kaj pa to pomeni pa ne vem :((
dejte še mal pestke stiskat za mojga miškota … sej pol pa neham težit z vsem tem …. sam zdej sem žalostna.
lepo se mejte!!
B.
moj sonček …
Še vedno upam, da nismo tu le za srečne trenutke, bedarije in small talking.
Tudi takrat ko si down, pomaga neki napisat, to ni teženje, to pomeni, da smo frendi v vsem, kar je za frende normalno.
Kot je normalo, da nam srca bijejo za naše otroke in smo žalostni, ko ni vse tako kot želimo.
Ampak….
Če smo sfurali Tineta čez vse čeri do zdej, ga bomo pak še čez vse odslej.
Boš vidla da bo vse okej, prepričan sem. Mogoče spet kaka skrb, mogoče kak pregled kak pik več kot ostali, ampak vse v vsemu….bo vredu, ker mora bit.
Okej ?
:))))))))))
Barbi,
podpisana nočna živalca pošilja vso razpoložljivo pozitivno energijo tvojemu Tinetu in najbolj iskreno verjame v pozitiven razplet in prenehanje tvojih skrbi. Ne bi rad preveč pametoval, ker vem, da ti je težko; pa vendar ne smeš biti žalostna, ker je vsak otrok še dolgo z nevidnimi nitmi povezan z mamo in zagotovo nekako občuti njeno skrb in žalost..
Ljuba Barbi,
bodi močna in kot pravi ježek, Tine tvoj bo čutil,
če boš v skrbeh. Ni lahko modrovati nekomu,ki
ga to, kar skrbi tebe, ne zadene. Ampak vseeno,
držimo pesti in se podpisujem pod Saškov post
in pod post vseh ostalih. Tu smo tudi za pomoč v
taki situaciji.
hvala vam 100x za lepe besede … na tej in na drugi strani … kaj nej rečem … Perla je zacoprala da se je vse odvijalo tko kot piše ona 🙂
res so zašuštral … zamešali so moje in miškotove izvide in nardili cel kaos iz vsega … ampak zdej je kot je … vse ok … kot sem napovedala … zadnjič sem potegnila to na dan :))
sej vem da ste vsi tukaj tudi zato da potolažite … mene al pa koga drugega 🙂 sam jest raje vidim da mi ni več potrebno pisat o vsem tem … da je konec .. zaključeno za vedno 🙂
super ste … pestke lahk spustite zih vas ful bolijo 🙂
Ježek in Marija … bom ful upoštevala vajin nasvet … bom s svojo voljo na miškota prenašala samo pozitivno in nič drugega … vsa žalost in skrbi pa … kje drugje .. kdaj drugič 🙂
hvala vam še 1x FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL !!!!!
B.
uuuuuuuuuuh, samo da je vse ok, pa tud če so zašuštral… banda dohtarska… če bi bile dohtarce take kot si ti pa Dr. Z., takih neumnosti ne bi počel… Kaj se pa to pravi.. strašit tuki eno bogo mamico
Barbi… še enkrat, vse lepo zate, pa za tvoje miškote!
aja, pa lep vikend 🙂 pa še lubčka enga, če lahko 🙂