Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute še 1x kredit

še 1x kredit

Pozdravljeni!
Kakšna se vam zdi tale možnost:

EURIBOR:
znesek kredita: 11 000 000 sit
doba odplačevanja: 240 m
3m EURIBOR + 1,6 %
anuiteta: 71.707 sit

ostali stroški hipoteke:
-odvetnik 50.160 sit
-sodna taksa 13.300
-notar 60.000
Imajo pač pooblaščenega odvetnika za pripravo pogodb, notar pa mora potem še vseeno naresti zapis. Razen notarskih stroškov, se ostali stroški po dogovoru lahko znižajo.

lp

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Pozdravljeni!

Ne poznam vaše bonitete, vendar je za fizično osebo to zelo dober kredit. Ste VIP stranka? Mi lahko napišete katera banka je to? Koliko pa znesejo stroški odobritve in ali so še kaki drugi stroški in pogoji za takšen krdit? Se za LIBOR pod takšnimi pogoji ne da dogovoriti?

Lep dan z nasmehom želim!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

tudi jaz bi rada našla tako banko

Gre za eno od kreditnih bank, ki je bila menda ustanovljena prav z namenom pridobitve ugodnih stanovanjskih kreditov.

Nisem ne VIP stranka, ne prav posebno bonitetna (200.000), s tem, da se mi bo plača sigurno višala, saj sem zaposlena v največji slovenski “firmi”, kar zgleda, vsaj kakor sem opazila v večih bankah, omogoča precej ugodnejša pogajanja.

Mislim, da so to vsi stroški, vsaj kakor sem lahko izbrala iz poslanega faxa, pa tudi posebnih pogojev ni omenjenih.
LIBOR-ja pa tukaj nimajo.

Lep dan želim!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

pa zakaj ne zaupaš katera kreditna banka je to?

Pozdravljeni!
Pismo, zdaj se mi pa že mal tema v glavi dela od vseh teh zbiranj ponudb:))
V glavnem, zdaj sem pridobila še eno ponudbo, vezano na libor, pa me še za to zanima vaše mnenje. Odločit se bom itak morala sama, samo vseeno me zanima, kako bi se odločili vi.

12 m libor + 1,85 %
znesek kredita: 11.000.000 SIT
letna obrestna mera: 3,88 %
število anuitet: 240
anuiteta: 66.469
EOM: 3,97 %

6 m libor + 2,00 %
znesek kredita: 11.000.000 SIT
letna obr. mera: 3,82 %
št. anuitet: 240
anuiteta: 66.114
EOM: 3,91 %

stroški odobritve: 35.000
odv. + notar: cca 120.000

Lep dan želim!

Obe ponudbi sta zelo dobri in ni bistvene razlike. Tudi sam bi imel težavo za katero ponudbo se odločit, verjetno bi se pa za prvo. Če so ostali pogoji OK, je to super.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Mislite za EURIBOR?

Ne razumem vprašanja? Če me sprašujete, kaj si mislim o Euriborju, lahko rečem, da ne vidim nobene prednosti glde na Libor.

pik*ica, glede na to, da je oglasevanje prepovedano, bi te prosila, ce bi mi ime banke poslala po mejlu.

Hvala,
Barbara

New Report

Close