Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Se 1x pomoc, prosim!

Se 1x pomoc, prosim!

Zivjo!
Enkrat ste mi ze pomagale resiti problem, tako da vam lahko povem, da imam nove cunje. Hvala vsem!
Moj novi problem verjetno ne spada v ta forum, ampak vem, da se lahko zanesem na vas. Upam, da mi boste tudi tokrat pomagale.
Zanima me, ce veste, kako velike sedeze imajo v Gardalandu. Jaz bi sla poleti, ampak ne vem, ce se bom notri zbasala s svojimi 75 kg (do takrat pa prav zelo veliko ne morem shujsati, samo kaksno kilo). Visoka sem 160 cm.
Ali ste kdaj imele taksne izkusnje? Poznate koga, ki je bil dokaj obilen in se je lahko zabaval v Gardalandu? S fantom nacrtujeva izlet, vendar pa ne bi rada placala za brez veze, se manj pa bi se rada osramotila pred suhimi Italijankami.

Hvala za informacije! V slogi je moc!

Lep ponedeljek, Cristina

Zdravo,

brez panike. Imam prijatelja, ki je imel 120 kg, in se je brez težav zabaval v Gardalandu.

Tako da se kar odpravi in uživaj!

Zdravo,

brez panike. Imam prijatelja, ki je imel 120 kg, in se je brez težav zabaval v Gardalandu.

Tako da se kar odpravi in uživaj!

P.S. Sem pozabila prej napisati:

Italijanke (vsaj večina) pa se vse prej kot suhe.

Mislim, da so tvoji strahovi, da se ne bi mogla “zbasati” v sedež odveč. Saj nimaš 200 kg. Pomisli malo. Ali imajo fanti 60 kg? Vsak normalen moški ima približno 80 kg. Kam pa bi prišli, če bi delali sedeže za same 50 kg ljudi???

lp
Ana

To imas prav, samo jaz nimam 190 cm. Ampak res hvala za vspodbudne besede.
LP, Cristina

Zivjo Klara!

Koliko pa je bil visok prijatelj? Upam, da ni bil tudi misicast, ker misice so full tezje.

LP Cristina

Po moje ni panike. Suhe Italijanke? C mon, kje pa živiš? Večina se jih baše s picami in testeninami in mimogrede, prav v Gardalandu sem vidla precej kar obilnih. 🙂

Draga Christina, ravno včeraj sem v Piccolu prebrala statistiko, da je v Italiji 20 milionov pretežkih ljudi, zato nimaš kaj skrbeti.
Pa lepo se imejta!!

Pomojem kompliciras po nepotrebnem, sej ves to je tako kot kopalke na plazi, milion jih bo se, ki bodo bolj tezke in obilne kot ti

New Report

Close