še 1x solarij
Živjo!
Se opravičujem, ker sem zopet odprla to temo, ampak problem je v tem, da ne vem kako in kaj zgleda s solarijem. Torej, tam so kao ene skrinje, in se vležeš notri, a ne? Zanima me, če je v eni sobi samo en solarij, torej si sam v prostoru, kako je s kremami, se jih dobi tam ali jih je potrebno prinesti s seboj, koliko časa traja (baje največ 10 minut), a se v solarij čisto zapreš, …. Skratka, vse me zanima, ker tega še nisem imela priložnosti poiskusiti. Sedaj me ima, da bi se malo “posončila”, pa ne bi ravno čisto nevedna pristopila k stvari.
LP
Kot je že Klara povedala je v sobi en solarij, tako, da te nihče ne vidi..:)
Jaz pa sem dobila tudi neko kremo, da se te bolj barva prime. Šla sem 5 krat in sem imela kar lepo barvo in sicer takole:
Prvič – 10 minut
Drugič – 12 minut
Tretjič – 15 minut
Četrtič – 20 minut
Petič – 20 minut.
Se pravi vse skupaj 77 minut.
Želim ti čim lepšo barvo!
Jaz sem doma blizu meje in imam možnost skočiti v solarij v tujino. In tam imajo res fenomenalne solarije. Npr. solarij da se bolj intenzivno posončiš v obraz in dekolte, vse od pasa navzdol je zmerno. Nato enega ko je intenizvno sončenje celega telesa (tudi ramen). V tem solariju sončenje traja največ 10 min. Kupiš lahko tudi kreme, katere prispevajo k lepši polti (zlati odtenek, čokoladni odtenek … – imajo tudi dodan vitamin E in A. Jaz sem bila v tem sloraiju 8 x skozi poletje in sem imela res pohvalno lepo polt.