Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Se bo kdo spomnil tudi na nas?

Se bo kdo spomnil tudi na nas?

Delala sem po pogodbi za določen čas.

Aprila bom dobila zadnje nadomestilo z zavoda. Ker sem v letih, ki jih delodajalci ne zaposlujejo najraje, me zanima, če se bo vlada spomnila tudi na takšne kot sem jaz. Tudi nekaj mesecev po koroni ne vidim možnosti za zaposlitev. Sem pa 50+, ženska ….

Nadomestila pa tudi zdaj nimam 700 eur.

Če imaš tanko zdravniško kartoteko ( beri: si zdrava, brez kroničnih bolezni in prevelikih bolniških odsotnosti,) si idealen “material” za zaposlovalce – saj veš: nimaš malih otrok, ne bo niti iz tega naslova bolniških odsotnosti………, Pa tudi iz naslova subvencioniranja s strani Zavoda za zaposlovanje delodajalem, če zaposlijo starejše od 50 let…… Vse pa je v tem, koliko si ti pripravljena delat… 😛

Ja, o takih, kot si ti, sem pisal, da rabite pomoč pred penzijonisti. Pa tudi veliko drugih je v podobni situaciji, stiski. Na vladi ne kaže, da bi mislili na vas, so pa takoj dali penzijonistom pompozno, da jih bodo volili na novih volitvah.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

tudi meni gre na bruhanje!

Če imaš tanko zdravniško kartoteko ( beri: si zdrava, brez kroničnih bolezni in prevelikih bolniških odsotnosti,) si idealen “material” za zaposlovalce – saj veš: nimaš malih otrok, ne bo niti iz tega naslova bolniških odsotnosti………, Pa tudi iz naslova subvencioniranja s strani Zavoda za zaposlovanje delodajalem, če zaposlijo starejše od 50 let…… Vse pa je v tem, koliko si ti pripravljena delat… 😛
[/quote]

Ni res. Pa sem pripravljena delat marsikaj. Če napišem koliko sem stara, še odgovora ne dobim (no, 2 sem). Sorazmerno zdrav, nisem pa sposobna težjega fizičnega napora (recimo nekega težjega prelaganja ….)
Sem bila zdaj celo zmenjena za delo konec meseca, vendar najbrž nič ne bo zaradi situacije.

New Report

Close