Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Se boste cepili proti Covid-19, ko bo cepivo?

Se boste cepili proti Covid-19, ko bo cepivo?

niti pod razno!

Zdravstvo mora delat v prid farmaciji ne človeku… Tole recimo: ” Vaša diagnoza je neozdravljiva zdaj pa vas dajmo zdravit”……………
Zato sem jaz že pred časom izstopila iz teh zdravstvenih vod, ker zdravje (moje, posledično drugih) mi je vedno bilo na prvem mestu… v zdravstvu pa večinsko zdravje žal ni na prvem mestu…. vidimo pri koroni, saj v imenu tega virusa zanemarjajo vse ostalo…………………. kot v politiki ni delanje v dobro ljudeh nikdar bilo na prvem mestu, čeprav toliko praznih obljubic kaj vse bi oni za ljudstvo naredili (saj vemo kdaj je teh obljubic največ;)

Ne. Ni. Kaj se ti ne da v službo 😁

Ne. Ni. Kaj se ti ne da v službo 😁
[/quote]

Kako veš? Si virolog? V moji službi ni bilo korona-dopusta.

Kako veš? Si virolog? V moji službi ni bilo korona-dopusta.
[/quote]

Poglej medije. Piše. Mislim. Drugače je sorodnik virolog ampak v tujini.

Poglej medije. Piše. Mislim. Drugače je sorodnik virolog ampak v tujini.
[/quote]

Če je sorodnik virolog, potem ti bo jasno razložil, kako delujejo cepiva in za katere bolezni so cepiva nesmiselna.

Ne. Tud prot gripi se ne cepm pa se tud prot koronavirusu ne mislm. Še manj pa nekje v začetku, ni šans. Mogooooče čez par let.

Mene pa zanima zakaj bi to sploh zahteval nekdo, ki se je bil cepil in naj bi bil 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zašćiten. Neki ne štima…..
[/quote]

Imate pa eni spomin kot zlata ribica. A ni v vsaki temi o cepljenju 100x prežvečeno, da določen del ljudi ne more in ne sme biti cepljen? In te ogroža tisti, ki se noče cepit. Razumeš ali naročimo slikanico, da ti bo lažje?

A ti se delaš norca ali si dejansko tako zabito? Namig na uho: preberi kaj o pomenu precepljenosti in delovanju cepiva.

Imate pa eni spomin kot zlata ribica. A ni v vsaki temi o cepljenju 100x prežvečeno, da določen del ljudi ne more in ne sme biti cepljen? In te ogroža tisti, ki se noče cepit. Razumeš ali naročimo slikanico, da ti bo lažje?
[/quote]
Pa a ti razumeš da so bolezni za katere se je smiselno cepit in so bolezni za katere ni smisla. Če ti hudič mutira vsake 14 dni nimaš kaj cepit.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tebi bi pa odrezal jajce, da bi bil malo ožigosan.

Tebi bi pa odrezal jajce, da bi bil malo ožigosan.
[/quote]
Vem, da tako delujete butasta čreda, ker ste sami že brez.

Pa a ti razumeš da so bolezni za katere se je smiselno cepit in so bolezni za katere ni smisla. Če ti hudič mutira vsake 14 dni nimaš kaj cepit.
[/quote]

Prosim link, kjer je potrjeno, da virus mutira vsake 14 dni.

Vem, da tako delujete butasta čreda, ker ste sami že brez.
[/quote]

S tem obupanim vztrajanjem po kao drugačnosti, da ne bi bil ovca, si tako patetičen, da se mi prav smiliš.

Samo kakšen od nespametnih se ne bo cepil.

več kot polovica se jih ne bo cepilo…

Prosim link, kjer je potrjeno, da virus mutira vsake 14 dni.
[/quote]
Daj link kjer je potrjeno da ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Itak da se bom. Ker tole ni ničemur več podobno, cela muka je že v trgovino iti – ali naj z orokavičeno roko primem kartico ali raje brez, kako bom potem vrečke nesla, kako povleči ključe iz žepa,…Če bi bil tole kakšen resen viruse ubije ob enem obisku trgovine. Zdaj si pa niti ne predstavljam kako bo prvič iti na kavo nekam ven. Tako da, če bo cepivo vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaleglo sem jaz za. Saj maske tudi niso učinkovite, preden me kdo napade, pa jih vsi nosimo. Da pa mi bo cepivo naredilo nevem kakšno škodo – sem bila cepljena pred 45 leti pa si upam stavit da so zdaj cepiva vsaj rahlo boljša, pa tudi na splošno nisem ravno vsa obsedena s tem kako mi bo kaj škodilo.

Če koga res zanima, ko že govorite o cepivu (kar mi je osebno smešno), malo raziščite ozadje te manipulacije s tem virusom. Na primer tukaj:

https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/?fbclid=IwAR3EQnq390Sb2WwevSPZUVCZKBHrxeCrjZ-pDAhJYSwr_RICy3d-9cd5f2c

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko hvala!
Sem bil prepričan ,da je nategancija.

Ja jih, predvsem zato, ker je to obvezno. Če v ponedeljek to ukinejo je v trenutku ne bo imel noben vec ali pa zelo malo.

Ja jih, predvsem zato, ker je to obvezno. Če v ponedeljek to ukinejo je v trenutku ne bo imel noben vec ali pa zelo malo.
[/quote]

Itak sej jih ne rabmo.

[/quote]

Jest jo nujno rabim. Policaju jezik kažem, pa mi nič ne more.

Jest jo nujno rabim. Policaju jezik kažem, pa mi nič ne more.
[/quote]

Vsaka slaba stvar ima tudi kakšen plus.

Mislim, da cepivo ne bo pomagalo.Daj je ta virus umetno narejen z razlogom, da zboli čimveč ljudi.

New Report

Close