Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Se boste malo umirili

Se boste malo umirili

ali bo treba kaj nestrpnežev blokirati.

Tako grdo, kot ste se sedaj začeli obnašati z vašimi izpadi, ni več nobeni stvari podobno.

Samo pljuvanje, pičkarjenje, svinjanje, če ne mislite dajati normalnih argumentov in imeti osnovni nivo komunikacije, bomo začeli brisati in blokirati takšne uporabnike.

Torej še enkrat več.

Vsakršno grdo govorjenje, pljuvanje, brezvezno obmetavanje z vzdevki in oznakami drug drugega bo kaznovano.

če ne gre z lepa bo šlo pa zgrda.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, bravoooooooooooooo!

Bravo PRIMOŽ! Ena prava poteza. Raznih prašičev in svinj je tukaj res že veliko preveč in to predvsem od vedno iste strani.

LP!

Nisem mislil svinje dobesedno. Oprostite! Včasih napišem kakšno traparijo pol se pa kesam. Edino ninej mi gre res na živce!

LP!

hahaha, saj ne grem samo tebi, sem si kar nekaj lastnih tem prislužila, apak zato si še ne jemljem pravice zmerjati ljudi z raznimi opazkami!!!:)

Ja Primož, bo zopet potrebno narediti malo reda, saj ni toliko novih oseb kot je nickov in zato ne bo težko!!!:)))

Re: Se boste malo umirili
Napisal: SVETNIK
Datum: 11.04.2009 20:58

Nisem mislil svinje dobesedno. Oprostite! Včasih napišem kakšno traparijo pol se pa kesam. Edino ninej mi gre res na živce!

LP!

Tega ni napisal SVETNIK in lepo bi bilo od vas da ne kradete linkov!!!
Očitno si nekateri domišljate, da vam je vse dovoljeno, ampak malo, vsaj malo kulture NE ŠKODI.

Registriraj se, pa ti ne bo nihče kradel NICKA………Primož pa itak lahko vseeno preveri verodostojnost pisočega ………

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Malo spoštovanja do linka SVETNIK bi pa lahko imeli. Mene zmeraj prizadane kadar mi kdo teži. Požvižgam se NA VAS! Sramota za korupcijo.

:)))))))))

Ne razburjaj se preveč, škodi lepoti:))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

SAJ SE NE! Kako lahko mene tempirate kot zadnjo budala??? Nihče mi nima pravice vzeti državljanstva, saj državi plačujem davke. Ne silite me v demokracijo. Samo TO HOČEM IN PIKA!!!!!!!

Če bi kdaj odprl Zakon od državljanstvu Republike Slovenije, bi vedel, pod kakšnimi pogoji lahko pride do odvzema državljanstva. Plačevanje oziroma neplačevanje davkov s tem nima prav nobene zveze.

Prenehanje državljanstva z odvzemom; 26. člen

Državljanu Republike Slovenije, ki dejansko živi v tujini in ima tudi tuje državljanstvo, se lahko odvzame državljanstvo Republike Slovenije, če s svojim delom škoduje mednarodnim ali drugim interesom Republike Slovenije. Za delo, s katerim se škoduje mednarodnim in drugim interesom Republike Slovenije, se šteje: 1. če oseba pripada organizaciji, katere aktivnost meri na rušenje ustavnega reda Republike Slovenije; 2. če oseba kot pripadnik tuje obveščevalne službe škoduje interesom Republike Slovenije ali če tem interesom škoduje s svojim delom v državnem organu ali organizaciji tuje države.

Odločba o odvzemu državljanstva Republike Slovenije se lahko izjemoma izda brez udeležbe stranke v postopku.

Osebi, ki ji je odvzeto državljanstvo Republike Slovenije, to preneha z dnem vročitve odločbe; če odločbe ni mogoče vročiti, ji državljanstvo Republike Slovenije preneha z dnem objave v Uradnem listu Republike Slovenije.

Primož, pozdravljen!

Prazniki so mimo, upam, da ste jih lepo preživeli, na vidiku so že drugi. Še vreme naj bo lepo in bo vse v redu.

Se moram oglasiti, pišete, se boste umirili.

E, dragi Primož, jaz sem se že zdavnaj umirila in tudi že nekajkrat končala. Z ozirom, da me nekateri desni ekstremisti vedno izzivajo, se pač zopet oglasim, da ne bojo mislili, da se jih bojim.:-)
Ne, nikogar se ne bojim, nimam slabe vesti. Tudi še jim bom napisala na njihova izzivanja. Sem tudi plačala oz. podaljšala članstvo na MON-u, ker “švecat” ne mislim, kot delajo nekateri desničarji vsa štiri leta, kar sem tukaj.

Dobro Vam je znano, da mi vse kosti, ko jih sedaj izkopavajo, nalagajo meni, že vsa 4 leta, kar sem se pojavila tukaj na MON-u.
S temi ubogimi kostmi nimam nič skupnega, kot tudi ne Vi. Le živela sem v tistem hudem nepozabnem času.

Sicer, pa Vam je vse znano, sem Vam v “Lepljivi” temi zgoraj, “OBVESTILO VSEM UDELEŽENCEM PLITIČNEGA ČVEKA” veliko napisala, lahko preberete zgoraj, ne bom ponavljala, še preveč sem napisala.

Dobro tudi veste od kje sem, dala sem Vam vse moje osebne podatke. Da me nekateri locirajo v Izolo in Murgle in še kam. Veliko si privoščijo.
Žalostno je to, da se ta obtoževanja ne končajo, da to počne že tretji rod potomcev domobrancev. Žalostno, da zgodovine ne poznajo, pa bi jo morali. POZNATI BI MORALI OBE STRANI IN TUDI ŠE ZA 500 let nazaj!

Imajo pač možnost, da to počno in še dovoljeno jim je, pa ne samo tukaj na MON-u, ko brerem komentarje na razne članke, te je groza, kaj si nekateri privoščijo. Razumljivo je, da bodo “fasali” nazaj odgovor iz nasprotne strani.

GORJE, ČE PRIDE DO KAJ HUJŠEGA!

Sedaj se prepirajo prek pisanja na računalnik.
Dokler nisem prišla na internet, niti nisem vedela, kaj počno tukaj.

Demokracija pa taka, kar dobro sem jo občutila tukaj, sem se pa utrdila in začela vračati nazaj, kar kdo zasluži!

Vem, da sem trn v peti tukaj mnogim, že ves čas. Tudi včeraj pred 20. uro sem bila. Pa ne samo sinoči, to se je dogajalo večkrat. Enakopravnost pa taka!?

Pismo škofa Antona Vovka, Dnevnik, 18.04.2008
Pa si poglejte v tem spodnjem linku komentarje, včasih jih berem mnogokrat ne! So zanimivi: Bodite pozorni, kaj vse zveš, nekaj jih bom navedla.
moj_glas, 18.04.2008 ob 12:28
moj_glas, 18.04.2008 ob 14:21,
moj_glas, 18.04.2008 ob 19:34,

2xigor, 18.04.2008 ob 21:00,
2xigor, 19.04.2008 ob 08:48,

moj_glas, 19.04.2008 ob 10.32, zanimivo, kdo je to storil?

Na MON-u, tukaj na PČ se je pojavilo veliko novih imen, ki so z vsem seznanjeni, pa ne mi rečt, da ne veste kdo so ti novinci!
So zasvojenci, meni dobro poznani, če imam jaz komu kaj napisati, jim napišem z registriranim imenom.

Veliko sem pisala prav zaradi takih ekstremistov, ki zavajajo mladež in to jim gre na živčke. Mnogo je takih!

Vedite pa, da MON ni moja prvorazredna tema, kot je nekaterim!
Bom končala, dost je, bom videla, če bo tole šlo skozi?

Lepo nedeljo Vam želim in lep pozdrav!

PRABABI

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/313504/

SUPERBABICA pa ne, da se počutiš ogroženo? Mene veseli, da pišeš nesmisle, tako se vsaj nasmejim.

P.S. Nismo več v totalitarizmu, kjer se je pisalo po partijskih navodilih!

Prišli bi že bili Slovencam zlati časi,
ak klasik bi bil vsak pisar, kdor nam kaj kvasi.

Je napisal naš pesnik.

To kar ti pišeš, t.i. prababi, niti kvasenje ni več.

Tule ni desnih ekstremistov, še manj pa potomcev domobrancev.

Tisti, ki jih tako zelo zagovarjaš, so vse pobili.
Preživelo jih je morda tisoč, pa še ti so morali pobegnit in jih tule ni.

Osebno še nisem srečal domobranca ali koga ki bi bil sin ali hči domobranca. So samo v tvoji glavi. Pa v jamah ter breznih.

Tisto, kar ti imenuješ desni ekstremisti in potomci domobrancev, smo zgolj normalni ljudje. Ki smo ohranili še malo morale in vemo kaj je prav in kaj ni. In pobijanje ni. Kraja ravno tako ne.

Če misliš, da si si s članarino kupila pravico do žaljenja vseh, ki mislijo drugače, se motiš. Upam, da ti bo Primož to razložil.

Zmerjanje vseh, ki ne mislijo tako kot bi ti rada da bi, z ekstremisti in potomci domobrancev, je tako nizkotno, da bolj ne bi moglo biti.

Pove več o tebi, kot bi jaz lahko kadarkoli.

Ninej je nastavljena.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ninej je nastavljena.[/quote]

Pa Hrc tudi.

Heplika!

Prababi, zagotavljam ti, da nisem potomec domobrancev. Tudi v žlahti ni bilo nobenega, vsaj jaz o tem nič ne vem.

Prababi, najmanj stokrat si se že pobahala, da si plačala za srček in vsakega, ki ni registriran na to redno opominjaš in karaš tiste, ki nismo registrirani tako da sem te že krepko sita. Tvoja stvar je, če so ti srčki ljubi ni pa tvoja stvar, če se kdo noče registrirati saj nam je ta možnost dana. Zapomni si, da je važno kaj imaš povedati, tema o kateri teče beseda, ne pa neko ime, ki ni prav nič važno.
Mene čisto nič ne briga kdo si ti, od kod si pa magari iz Izole, Murgel ali pa z Vrhnike. Tisto tvoje predbacivaje komu, ki ni registriran me zelo spominja na ovaduško vohljanje, ki je bilo v modi v komunizmu.
Vse ostalo so ti pa že predhodniki povedali.

Upam, da smo tokrat zadnjič brali tvoje bahanje, da si si svoje pojavljanje tule na PČ kupila.

en mal mem,

tista prababi, katero si pred časom opisoval, da je meni podobna, prav gotovo ve, s kom si v žlahti.
Zato te je tako lepo pogledala, pa še kaj jo obišči. Spodobi se!

VN,

hahaha, ali si šla šteti? Meni se vidi, da ti sploh ne znaš šteti.:-)

Dobro, da nisem od tam doma kot si ti, se mi bi slabo godilo, TAKO, kot se je pred časom nekaterim, zaradi ovaduhov, ki jih je bilo tam kar veliko.
VN
Ni nujno, da me bereš, če si me že krepko sita, greš lahko mimo mene, dalje.
Ker te matra firbec, me pač bereš, a ne? Potrudi se, obidi me. 🙂
Jaz ne berem vseh, ker kljub temu, da sem v penzionu nimam časa.

Tudi to si ugotovila, da so mi predhodniki že vse povedali. 🙂

Hahaha! Pa tvoje “prebacivanje”, o registriranju. :-))) Pa bahanje. 🙂

Kako je sedaj s tem, da ste mi že vse povedali, ali to pomeni po tvoje, da me ne boste več napadali, ali kaj?:-)

Vem, da sem mnogim trn v peti, da bi radi videli, da se ne bi več pojavljala. :-))

Moje pojavljanje tukaj si nisem kupila! Dobro veš, če nisi registrirana, da vseeno lahko pišeš na MON-u!

NITI NIMAM NOBENIH UGODNOSTI TUKAJ NA MON-U, MOGOČE JIH IMAŠ TI VEČ!?

Ampak, jaz ne “švercam”, zato sem plačala tistih nekaj €vrov. Pa še računat mi ni potrebno za vsak post, tako kot moraš ti. Ni čudno, da ne znaš več šteti.:-)

Kar se tiče “vohunjenja”, ga je pa v tejle “demokraciji” kar veliko, več kot ga je bilo v komunizmu.:-)

Tehnika pač napreduje!

No, lepo se imej, če me slučajno srečaš, pa stran poglej!

Ninej je nastavljena.[/quote]

Pa Hrc tudi.[/quote]

???

Čudno da ga potem ni blo lani pred volitvami.

Pogovori na mon-u so eni najbolj množičnih na slovenskem spletu, lovke, brez skrbi, segajo tudi na tale politični čvek.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Hm… kje je pa ninej?

mal zgleda vse skupaj kot
http://www.imdb.com/title/tt0022835/

ninej pripravlja interpelacijo za domobrance in klerikalce 🙂
jim bo že dala vetra 😀

Men je bl čudn to, da ni še nihče hkrati videl prababi in ninej.

New Report

Close