Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se da skrajšat kazalce na nogi, ki so predolgi?

Se da skrajšat kazalce na nogi, ki so predolgi?

Oj, imam večen problem s kazalci na nogi (to je drugi prst takoj zraven palca), ki so predolgi in je to v sandalih res grdo za videt. Se da to kako operativno skrajšat? Vem, da dandanes vse sorte počnejo (skrajšujejo sramne ustnice) tako da mi je padlo na pamet, da se da tudi to narest.

P. s. slišala sem pa tudi, da bodo ženske, ki imajo daljše kazalce kot palce na nogi, ovdovele. Saj ne, da glih verjamem v te vraže, ampak občutek pa tudi ni dober. In če se da preprečit zakaj pa ne.

Mačeha od Pepelke je to znala naredit.

a si razmišljala, da si podaljšaš vse ostale prste? Tudi to je mogoče (podaljšujejo tudi penise..)

Jih poznam veliko, ene kar precej v letih, pa nobena ni vdova.

Lepo te prosim!!!

:))))))))))

pa ravno takšna stopala so najlepša, meni so “egipčanska” s štrlečim palcem veliko grša na pogled

[img]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/03/which-foot-type-are-you-egyptian-roman-greek.jpg[/img]

ne vem, mogoče je odvisno v kakšnem okolju zrasteš gor, moj oče je imel silno dolge kazalce na nogi, mogoče to kaj vpliva 🙂

poznam eno tako, mi je smešno…

js imam po teh shemi romansko obliko. pa čisto lepo izgleda ta kazalec v sandalu. res.

Yonix

Mogoče je bolj zdravo in enostavno, da svoja kazalca na nogi sprejmeš takšna kot sta. Nosi ju samozavestno in prepričana, da te delajo posebno in lepo. Ko ju pogledaš, si reci, moja sta in lepa sta. Samozavestno uživaj v poletju in sandalih.

Kako lahko človek komplicira zaradi takšne malenkosti??? OMG, ti si verjetno šele začela živet.

jaz imam pa pravilno egipčanske in res lepo zgledajo v sandalih 🙂

Tudi jaz imam tako,in tudi jaz ne vem,če bom to kdaj lahko sprejela…sem brala,da v tujini že obstaja operacija,pri nas pa žal še ne

ne da boš vdova, niti poročila se ne boš, vsaj z mano ne ….. jaz najprej pogledam žensko v kazalec na nogi, in če je večji kot palec, ne gledam nič višje, kar črto potegnem

A ti si tisti, mi je zadnjič kolegica pravila o tebi: “S pogledom mi je sezul čevlje, počutila sem se bosonogo pred njim, njegovi ostri poželjivi pogledi so me kar skozi debelo usnje zimskih škornjev žgali po palcih na nogah. Povsem me je razorožil in prerešetal z očmi!”

Za osebe, ki imajo kazalec daljši od palca je značilno, da nadvladujejo partnerja. Tu je problem. Zato so dekleta z “egipčanskim” najbolj zaželena.

Mislim, da tega pri nas ni. Ampak, skrajšajo ti lahko edino tako, da ti pač odrežejo del prsta. Potem ti verjetno dajo kakšne vijake, potem računaj, da, ker je na stopalih vsa teža, okrevanje traja vsaj tri mesece, da lahko normalno vse obuješ pa šele tja čez pol leta. In ker je vsa teža na stopalih, je toliko več možnosti za razne komplikacije, saj gre za kosti. Pa razmisli, da v tujini stane takšen poseg okrog 1500 dolarjev.
Kako bi pa uredila potem z bolniško, ker nisi bila poškodovana in če ne bi mirovala, misliš, da bi res prišla do željenega rezultata ali bi bilo morda še kaj slabše kot meniš, da je sedaj?
Sramne ustnice so mehko tkivo, kost pa ni.

Pa saj vsi sandali niso tako odprti, da ti pol noge ven gleda. Pa noge naj bodo urejene.

Ampak, ker si dopisala še zadnji odstavek, a ni tako, da slej ko prej pride do tega, da je nekdo ali vdova ali vdovec? Misliš res, da so krivi prsti na nogah? Kako bi potem rekla, da če se najdeta dva skupaj, ki imata oba daljša kazalca, da bosta skupaj odšla, ker se ne bo sešlo, da bi bil vsaj eden od vaju vdovec oz. vdova? A verjameš tudi, da tisti, ki laže, mu raste nos?

Jaz imam egipcansko obliko, ampak imam mini nohte, zato za v sluzbo nosim izkljucno zaprte sandale, za doma pa vse ostalo. Se ne sekiram. LP

Pa saj ne morem verjeti, prsti na nogi so tvoji in jih tudi sprejmi takšne, kakršni so, to si pač ti. 😉
Sama imam egipčanski stil in imam poleti nohte nalakirane s poletnimi barvami in tudi s francosko manikuro (tako kot na sliki), kar pa lepo izpade tudi pri nogah z daljšim kazalcem. [img]http://static.ie.groupon-content.net/15/62/1316088176215.jpg[/img]

Da se. Menda že v bližnjem zamejstvu (Koroška). Morda celo pri nas, a nismo na tekočem.
Sem imel napisan še dodatek k odgovoru, a sem si premislil. Šlo je tudi za mnenje strokovnjaka neke druge stroke. Spraševala si pač samo to.


:)) prijazen odgovor:)

prav imaš, taki ljudje so gospodovalni, posesivni, čimdlje od njih.

No, avtorica, prstov si res ni treba krajšat, spremeni odnos do sebe in drugih in uživaj življenje.

rešitev: na palcu si pustiš dooolgi noht, druge čist na kratko postrižeš

A je tako hudo?

[img]http://www.beirutnightlife.com/wp-content/uploads/2010/12/toes.jpg[/img]

New Report

Close