Se da z Donatom shujšat?
•Ali lahko pretirano pitje Donata Mg tudi škoduje?
Donat Mg je visokomineralizirana naravna mineralna voda, ki vsebuje veliko magnezija in zelo malo kuhinjske soli. Donat Mg je tudi odvajalo in zato pri pretiranem pitju povzroča drisko, kar lahko vodi do prevelike izgube vode v telesu.
Količina Donata Mg, ki jo priporočamo predvsem na tešče in pred obroki, je največ 1 liter. Za normalno delovanje ledvic pa moramo piti še drugo tekočino, to je navadno vodo, čaj ali druge pijače. Donat Mg ni primeren za gašenje žeje.
Mene Donat sploh ne odpre…ne vem zakaj. Do zdaj so mi dejansko pri prebavi (torej da sem šla res pogosto na WC) pomagali sammagnetni obročki za hujšanjeo …to sem že napisala tu na forumu.
Mi je pa zadnjič nekdo rekel, da baje če spiješ naenkrat 1.5 litra Donata, potem se ziher čist sprazniš. Še nisem probala ;).
Problem s težo se da rešit tudi z regresijo. Še sploh, če ne pomaga nič drugega pomeni, da imaš nekaj iz preteklosti – ene blokade.
Jaz sem bila tukaj: http://www.anima-viva.si
Probaj jest samo kislo zelje in pit samo Donat, pa boš garantirano shujšala.
Dej ne se zaj****** s takimi zadevami. Donat je samo odvajalo in če ješ normalno kot si do zdaj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} NE BOŠ shujšala, samo prebavo boš uredila. Shujšala boš samo po sistemu veliko telovadbe oz da boš skurila pri telovadbi in gibanju več kalorij kot si jih vnesla vase s prehrano. Vse ostalo od raznih zeljnih juh, pa lun, Nupotov, Herbalife in ostalega sranja od diet ne bo učinkovalo pri nobenem hujšanju, če se tega ne boš držala celo življenje
Ne hvala – ker če si dobro preberete analizo, vnašate z velikimi količinami ( torej v poprečju 2 litra na dan) tudi velike količine natrija, ki pa deluje ravno nasprotno od diuretičnega učinka – zadržuje vodo. In obenem boste pridelali ogromno smrdečih prdečih plinov tistih pravih žveplencev, ker žveplo povzroča tako smrdljivo prdenje.
Ni za hujšanje, le za urejanje prebave – pa še to občasno.