Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ŠE EN LAŽNIVI KLUKEC V STRANKI SDS

ŠE EN LAŽNIVI KLUKEC V STRANKI SDS

http://www.finance.si/253263/{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A9e_en_la{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEnivi_Kljukec_v_SDS_M_Bezjak?src=pj220709

Evo vidite lažnivce!!! In si zamislite, da je takšna stranka oziroma LAŽNIVI KLJUKCI vodila našo državo.

Pa to je samo kaplja v morje, vsak dan prihajajo na dan grdobije članov stranke SDS. Same goljufije in …..

Bezjak je lagal, Golobič pa je naredil napako……..za enako stvar dve popolnoma različni besedi???

Golobič je big time lažnivec, ampak ni kaznivo narodu ne povedati, kako bogat si, je pa kaznivo službo dobiti z izobrazbo, ki je nimaš.

Tole je sigurno kaznivo dejanje, ker je on na listo za kandidaturo pisal lažno izobrazbo. Eden redkih kakor izobraženih v SDS, pa še ta samo avtomehanik.

Ja, kaznivo dejanje. Mene zanima, kdaj bodo VRNILI prigoljufane plače, NAŠ DENAR?

Vrnili? Bili zaprti? Ne v Sloveniji.

Ma kaj ste zapeli za Golobiča in kokodakate dotalno brez veze! NE ZAGOVARJAM nobenega in vsak naj plača za tisto kar je storil! Ampak naj mi eden pove ka je Golobič storil narobe, razen tega, da se je zelo nerodno izražal in je to podobno le kakšnemu otroku iz vrtca. Ima že dovolj kilometrina, da bi se lahko naučil diplomatsko govoriti.
Zijate kot teleta, da se je zlagal!? V redu se je zlagal in nekateri osli drugim še zmeraj verjamejo. Sedaj pa mi naštejte enega politika, ki se ni nikdar zlagal, ali se je samo toliko kot Golobič!!!
Upam, da se še spomnite, kako je bilo ko smo stopali v Evropo. Vsi so nam obljubljali “evropske plače” cene bodo padle na desetino, standard visok, da si ne moreš niti misliti, pa naprej v prejšnji vladi finanćni minister, kako se nas recesija ne bo dotaknila in se nimamo kaj bati??? Sedaj pa tega ministra sploh ni med živimi, pa zadnje mahinacije v SDS z izobrazbo, znanjem jezikov itd. Pa vse o Patriji, da ne naštevam naprej ker je tega ogromno. Kot rečeno, ne zagovarjam nobenega, ampak to v zvezi z Golobičem je res butasto in skrajno otročje.

Otročji in butast se delaš ti, ker neveš, da minister ima moralno odgovornost za vsako izjavo. Za tem pa se skriva veliko več, kar bomo izvedeli v bodočnosti. Vsak minister, ki se zlaže tako, kot se je Golubič, bi moral odstopit.
Toda kot je znano, boljševiki te morale nepremorejo in ravno to je vsa tragokomičnost teh ljudi, ki so nas pripeljali sem kjer smo !!!

VALOVI-ma vsaj malo misli kaj pišeš!!! Kako so se lagali vsi po vrsti ob vstopu v Evropo sem ti napisal! In po tvoje so bili vsi takratni politiki pastirji iz bližnjega hriba??? To so bili ministri, predsedniki vlade itd…
Kako je kokodakal BAJUK, da se nam ni treba nič bat recesije, sedaj pa ga je pobrala megla. Bil je finančni minister in kaj je bilo??? Nič. Da ne govorim o drugih stvareh in številnih lažeh prejšnje vlade.
GOLOBIČ pa ni naredil prav nič, razen tistega, kar je napisano in prav nič ne bo odkrito, ker nima kaj biti. Umiri malo tvojo fobijo ker te bo pobralo. Vem, da glede na tvojo omejenost bi nekateri hoteli, da bi nekaj veljalo le za nekatere veljake. Kako to zelo spominja na neke še ne tako davne čase. A očitno se tega ne zavedate.

Se vidi, da me nekaj časa ni bilo.

Jole, tale zapis pa v celoti podpišem. Ni kaj dodati!

vrabček, s tem, da te nekaj časa ni bilo, še ne pomeni, da te je kdo pogrešal. To, da se pa ti podpišeš pod prispevkom JOLE, pa ni nobeno presenečenje, bilo bi pa presenečenje, če bi se podpisal pod mojim kaj ?! Ha,Ha,Ha !!!

he, he, he… valovi, ti si me sigurno pogrešala….
vročina pojenjuje, tebi pa še kar udarja….

Joj, ti pa res pišeš neumnosti, oprosti. In minister se piše Golobič in ne Golubič. Ti pa dam prav, da ima minister moralno odgovornost za vsako izjavo, dodala bi pa še, za vsako dejanje tudi. V naši državi se pa dogajajo mnogo hujše stvari kot je komunizem (ker le-tega ni, če ga pa kje vidiš, potem dokazuješ, da o komunizmu nimaš pojma) in se fokusiraj nanj. To pa je tvoja dolžnost, ker imaš kot državljanka demokratične države to dolžnost. Obtožbe oni je komunist ne koristijo nikomur, ker so vsi ti strici in tete ponosno mahali s petokrako, ko so od nje imeli korist. In te iste tete in strici danes poveličujejo tisto in tiste od kogar ali česar imajo korist. In tukaj je srž problema. Vedno iste face, isti lažnivci in isti nesposobneži, ki menjavajo obleke glede na “letni čas”.

LP

hmmmmm…..a je že kej novega okol te izobrazbe al sam ego filate?;)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

aha enem se očita kako dolgo so študirali, pri tadrugih se pa ego fila zaradi njihovih laži!!!!:))))

dej ninej….a je že kak info al te pa samo polna luna muči?:)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

BTW…a sm kje očitala komu dolg študij??????

prosim link, pa ne se zgovarjat, da se ti ne da……

ne ne da se mi, sploh pa a sem kje napisala da si bila to ti!!!!

aha enem se očita kako dolgo so študirali, pri tadrugih se pa ego fila zaradi njihovih laži!!!!:))))

ne ne da se mi, sploh pa a sem kje napisala da si bila to ti!!!!

daj se odloči no……

[/quote][/quote]

daj se odloči no……

pa da vidmo kako bo tole izpadlo:))))

zmeda vseh zmed:))))))…….

ajd ninej odloči se……jaz nikomur nisem očitala dolgega študija, čeprav mi to naprej mečeš…..in se nazaj vlečeš, da kje si to napisala….

New Report

Close