Še en pikec, Muca
Muca, kaj se spomniš o čem smo govorili pred kratkim? No danes je rezultat tu. Tko sem jo nabrisal nežno, da se je prijelo. Clear blue je pokazal tako črto.
I
I
I
I
I
I
I
Drugače pa sem se malo potepal, veliko delal, še več študiral, bolj malo doma pospravljal predvsem pa ženi nagajal.
Ravno premišljujem, da nekatere stvari delamo z nepopisnim užitkom, potem se nam pa čez devet mesecev pokaže rezultat. Ni zastonj pregovor, da vse kar narediš se ti slej kot prej vrne in to trikratno. A ? Kaj praviš ?
Tole,pa zmeraj rada preberem!! KRASNO!! ČESTITAM NO!!!
Hej….ma me res prav veseli…bi kar zavriskala…..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
!!!!!
Želim lepih tile 9 mesecov,pa čim manj nevšečnosti no”!””
Zapili ga bomo pa skup! JEP…še počakamo na Sebijevega gaunarčka!!:)))
P.s. Pa še neki kekec OČI…le glej da jig boš crkljal vsak dan posbeej OBA KAPIŠ!!!
Ma ja………..kar gre…………bližamo se četrtemu mesecu in upam, da se bo moj mali ….ali mala…….pomiril in ne bo več tistih slabosti….čeprav…sej ni važno…..važno mi je, da bo zdrav(a)………in ni mi pomembno ali bo fant ali punca….saj naj bo zdravo!!! Čeprav moj tast trdi, da bo sin in kako ga bodo oni pili………..Kot da je to najbolj pomembno…..!!!
Ti nekej zaupam…vsaka mamica sluti,kaj bo!! ne želja..ampak slutja..Je treba ločit te dve stvari,če si sposoben ….No jaz sem uganila..pa mi noben ni verjel……Potem so pa mislili,da sem vedla po ultrazvoku…No kakorkoli že…..Mamice imamo en instinkt,kaj in kako,samo če mu znamo prisluhniti!:))
A ti lahko pa zdaj jaz nekaj zaupam? Sicer pa…..naj vsak vzame to kakor hoče……..Meni je ena šlogarca parkrat šlogala………vedno je ugotovila kako in kaj……….ugotovila je tudi, da bomo letos imeli dojenčka…….je rekla, da bom postala mamica v letu 2003……..in brez, da bi jo sama vprašala mi je tudi povedala kaj bo………in glede na to, da mi je vedno vse uganila, si mislim, da bo tudi to držalo……….ampak zdaj ne samo zaradi tega……..kot praviš sama…….tudi jaz imam neko tako slutnjo, kaj bo…………..