Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Še en predlog

Še en predlog

Primož, ali si kdaj razmišljal o forumu na temo pravnih nasvetov?
recimo; pravni nasveti bi morali biti razdeljeni na pravna področja, godpodarstvo, družina, kazensko pravo itd. Vem in zavedam se, da je tu potrebnega več organiziranja in najti nekoga, ki bo pripravljen svoj dragocen čas posvetiti tudi forumu, pa vseeno, mislim, da bi nam vsem dobro koristil.

Lep dan še naprej

Amadeja

Mislim, da je tak forum že bil poskusno odprt, pa ni bilo velikega odziva.

Lili

Lili

te porpavljam, bil je prevelik odziv, vendar so kapljala vprašanja vsa povrsti in ne samo tista, ki se nanašajo na zdravstvo.

To je tudi občutljiva tema, saj si znajo lajudje zelo hitro narobe predstavljati besede, kar pa v pravnih problemih ni preveč priporočljivo, da ne preberete natančno.

Seveda imamo še vedno to željo v mislim, da dobimo pravnika, ki bi pomagal pri nejasnostih in pravnih vprašanjih v zdravstvu, ampak res samo na zdravstvenem področju ali pa zavarovalniškem.

Kdaj to bo, je pa res potrebno počakati na pravega človeka. Pogovarjali smo se z Dr. Popovičem, ki je tudi pravnik, vendar je mocno zaseden, tako da bomo videli.

Upam, da vas kmalu razveselim tudi s tem.

primož

Ce rabis kaksen pravni nasvet iz razlicnih podrocij ( delovno , dedno, druzinsko pravo), se lahko obrnes na naslednji naslov :

http://www.pravniki.net

LP
Senja

New Report

Close