Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en ruski general je šel rakom žvižgat

Še en ruski general je šel rakom žvižgat

Vladimir Vasiljevič Zavadski

Sedmi general, ko je Moskva potrdila, da je padel v posebni vojaški operaciji proti Ukrajini.

biti Rus. Krutost v tej državi je na nivoju 3.sveta.

Od Druge svetovne vojne se še ni zgodilo, da bi toliko generalov padlo v eni samcati vojni.

Tudi en ameriski, samo da to ne pride v nase novice. Zgrudil se je med tekom in umrl.

Spomladanska ofenziva dela čudeže. Slava Ukrajini!

Rusi so že dve leti brez orožja, hrane in morale, Ukrajinci imajo pa vse najboljše zahodno, zato so tudi rezultati temu primerni. Samo še petnajst let, pa bodo Ukrajinci osvobodili zaledje Kijeva.

Japonska vlada na podlagi obveščevalnih podatkov in  s sodelovanjem ZDA in Evrope je prišla do podatka, da je v Ukrajini padlo 20 ruskih generalov. In to so zanesljivi podatki z začetka tega leta.

.https://www.youtube.com/watch?v=pPEyPeYbKgM

rakom žvižgat 🙄

Po dobro obveščenih virih so Ukrajinci že v Kijevu!

En ruski general je šel žvižgat? Uuuuuu, zdaj bo pa preobrat na fronti! Zdaj pa bo ….

Odgovor na objavo uporabnika
aha431, 30.11.2023 ob 18:25

En ruski general je šel žvižgat? Uuuuuu, zdaj bo pa preobrat na fronti! Zdaj pa bo ….

Rusi so izgubili skoraj 700 tankov T-80 različnih modelov. V Prvi čečenski vojni pa 60.

Dobri so tile Rusi, da brez hrane, orožja, demoralizirani in dezertirani že skoraj dve leti držijo fronto samo z lopatami, ki je Ukrajinci ne morejo prebiti z najmodernejšim zahodnim orožjem.

Ukrajinci so izgubili vse Leopard tanke takoj, ko so jih približali bojišču. Abramse jim Američani ne dovolijo uporabiti, da se ne bi ponovila sramota.

Hahaha, 07.12.2023 ob 16:37

Dobri so tile Rusi, da brez hrane, orožja, demoralizirani in dezertirani že skoraj dve leti držijo fronto samo z lopatami, ki je Ukrajinci ne morejo prebiti z najmodernejšim zahodnim orožjem.

Pa ja, napovedovali so 3 dni, zdaj pa že skor dve leti vztrajajo, res so dobri! Vse gre po planu, kot so si v štartu zamislili 🙂

Biden roti ameriški kongres, naj Ukrajini pomaga s še več orožja in denarja, ker če izgubijo vojno, bo NATO pakt napaden. Očitno se zelo boji teh sestradanih Rusov z lopatami, ki niti Kijeva niso mogli zasesti. Zakaj le?

Iraška vojska je bila močnejša od jugoslovanske. Iraška je imela 1138 tankov T-72, JLA pa niti 500 vključno s kopijo M-84.

Tudi po Zalivski vojni 1991 je iraška vojska še vedno imela več tankov T-72 od Šugoslavije.

Vesel oće, 30.11.2023 ob 16:59

Spomladanska ofenziva dela čudeže. Slava Ukrajini!

Rusi so že dve leti brez orožja, hrane in morale, Ukrajinci imajo pa vse najboljše zahodno, zato so tudi rezultati temu primerni. Samo še petnajst let, pa bodo Ukrajinci osvobodili zaledje Kijeva.

“VESEL OČE”,

upam da ne tako dolgo, upam, da že prej. Težko mi je zaradi vseh Ukrajinskih žrtev.

Lepo od tebe “VESEL OČE” da si na pravi strani in zvesto podpiraš Ukrajino.

Je kar nekaj desničarjev, ki jih poznam, ki navijajo za Putina, ker trdijo kako brani Ruske tradicionalne in družinske vrednote. Medtem ko je ZDA po njihovem grožnja z svojo lgbtq ideologijo.

Jaz nisem levičar, sem neopredeljen, se zavedam, da je ves svet tako bolan, da sem relativist. Sem proti lgbtq ideologiji.

In sem proti AMERIKI. Pa to ne vpliva name, da ne bi videl kako zavržena in krivična je Ruska agresija nad Ukrajino. In gabi se mi država Rusija, ki je pripravljena takole žrtvovati svoje sinove za takšno nesmiselno vojno.

In najbolj upam, da bo RUSIJA po tej vojni poražena, oslabljena in nepomembna svetu. Evropa pa povezana in združena z Ukrajino v EU in še močnejša. In da se bo umaknila od škodljivih in zblojenih ZDA in postala bolj suverena in samostojna. In seveda z svojo lastno kulturo, oziroma z vsemi našimi kulturami, da bi se nehali ozirati le k ZDA in njeni neumni popkulturi in se zgledovati po njej.

Slava Ukrajini.

Vesel oče, 07.12.2023 ob 19:20

Tudi po Zalivski vojni 1991 je iraška vojska še vedno imela več tankov T-72 od Šugoslavije.

Tudi po kovid zvar vojni ima Zlovenistan manj ribjih  konzerv kot t55. Vse šenkal za  kavboj projekt opustošenje in propad eustana.

Svaka čast. Baš fino zvuči.

Itak. Fuknjen fotr itak ne razume da si mu povedu da nima niti konzer niti t55.

On ve samo to, da je pristaš domačih izdajalcev.

Res prava butn skala, da mu ni para.

Poleg številnih generalov, so Rusi izgubili še 82 polkovnikov, 190 podpolkovnikov, 377 majorjev, 554 kapetanov.

Vesel oče, 07.12.2023 ob 16:27

Rusi so izgubili skoraj 700 tankov T-80 različnih modelov. V Prvi čečenski vojni pa 60.

Ukrajinci so izgubili vsaj 60 tankov T-80. Smeće od tanka.

Anonimno 10796, 07.12.2023 ob 22:54

Itak. Fuknjen fotr itak ne razume da si mu povedu da nima niti konzer niti t55.

On ve samo to, da je pristaš domačih izdajalcev.

Res prava butn skala, da mu ni para.

Zakaj bi bil izdajalec?

New Report

Close