Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en šok

Še en šok

No, po jutranjem medsebojnem razkrinkavanju z Zvezdico, ki me je čisto zdelalo…. sem šla na malico v N. na burek… alora, tam sem srečala eno drugo sošolko (ki ni bila sošolka od Zvezdice)… ki mi je povedala, da je umrla najina bivša sošolka… no, to je pa tista, o kateri je govorila BGV uni dan… (če je tu B. iz O.)…. Že uni dan mi je seglu do srca, zdej sem pa prou zdelana…

Bodte pridni in ahtejte nase…

Ohjoj … a B. je bila tvoj sošolka??? … :(((((( … Ohjoj … :((((((((( … … …

Helči … žalostno je … res žalostno … Nimam besed … sej sem že zadnjič dovolj napisala .. .

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja.. mi je kr hudo… jo magari nisem vidla že več ku 10 let, ma jo imam v dobrem spominu… in me je res šokiralo…

lep dan, Bugica..

A je bla sestra od E.?

To ti bi lahk BGV povedala, jst ne vem… poznala sem njo k smo ble sošolke v srednji šoli… preden sem zarila in postala sošolka od Zvezdice…. hmmm….

Pippo, zkej tolko malo botov pišeš? Papa.

Ma kej pa jst vem…Včasih nimam dosti dela na računalniku, pa dobim čas tudi za kej replicirat. Preberem pa skorej vse poste na tem in drugih forumih….

Mogoče, da sem ti odgovoru…papa

Pippo!
Ma kaj se ti res ljubi vse te naše budalaštine brat?
Saj zaslužiš priznanje,oštja!
Kajne klapa?
;-))
Sp

ja, pocmokejmo ga punce! ker nas taku lepu prenaša, pa še tihu je….

oštja pippo, da ne rataš copata! ;)))

Pippo!
Psst!sam neki! Helči ima posran jošk!Hihihihihi
😉
Sp

Ja … je bila sestra od E.

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

O fankulo…Je pa res štala!

Z njim sva bla pred leti v zelo dobrih odnosih….Še dobro se spomnim žurov v tistem kraju…

CIAO

New Report

Close