Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en trač-zanimiv in resničen!

Še en trač-zanimiv in resničen!

Dober dan punčke!

No ker so včeraj v oddaji trenje spet kraljevali naši politiki, naj vam povem eno zanimivo novičko, no mogoče že veste, pa naj vseeno povem, da iz zanesljivih virov vem, da sta Janez Janša in Eva Irgl zasebno par oz. vem da delita posteljo.

Ali ste vedele? Huuddddooo a ne?

Ps.: Vem da bodo ene spet rekle da se me-nas to ne tiče, ampak se mi je zdelo zanimivo pa sem si rekla, zakaj ne bi zvedel še kdo , pa dajmo malo potračat.

Lep sončen dan vam želi R.!

Ja, jaz pa nisem vedela in mi je zanimivo.

vem pa, da je bil včasih tudi z tisto novinarko Vido Petrovčič

Jaz sem tza mal trača, to nikol ne škodi, če le ni nesramen

Lep dan
tanja

A res?! Men je pa ta Janša tko smotan! Še sreč, da mamo različne okuse! :-))

Sj men tud ni všeč – ampak saj veš, ženske (kao) padamo na moške, ki imajo moč…

Ja, itak to pa!! haha!

Tudi meni Janša ni všeč, ne kot osebnost in ne kot politik,je pa treba priznat, da ima eno karizmo in da se zna it. Pa še veliko žensk poznam ki se palijo nanj.

Ampak zadnjič sem pa Buta srečala v eni poceriji (precej intimno se je pogovarjal z nekim moškim). Mogoče pa govcorice le niso tako iz trte zvite.
:-))

Ma sej, ta But mi pa zgleda tak, s tisim mežikanjem! :-)))

A gospodična Irglova nima fotra doma? :)))

Saj vem, da ni prov, ker tako mislim, pa pri kakšnih “takšnih” parih so čustva mogoče tudi pristna in jim delam krivico… ampak vedno, ko vidim kakšno mlado in fejst s kakšnim starim in ne tko fejst :))) si mislim to, kar po mojem misli večina – da je ona z njim zarad denarja.

Sj jaz tud misli, da ravno za neko ljubezen na prvi pogled ne gre…

Ja, tud jst mislem, daje to zarad dnarja! Pa tko pomislem, fuj, kako lahk ti s tem, fuj, s tisitm vsem uvelim! Pa una mlada! Joj! :-)) No, pa saj, če jim je to všeč, tud prav! Sej dnar tud velik pomen! :-)) no, vsaj men! :-)) Sam s starim atom pa nebi bla!

lp, ina

Ampak… a ni Janša poročen? A ni pred parimi leti na predvolilne shode svojo ženo in otroke vozil? Ali sem ga pa jaz zamenjala s Podobnikom?

ja jaz naivna sem tudi mislila, da ima janša otroke in ženo, no mislim, da živijo skupaj sej ima jih še marsikdo…..

Janša se je že pred časom odselil od žene.

Ja, janša je poročen, oz. mislim, da je bil poročen, pa tudi otroke ima. Ampak saj veste, da za nekatere to ni ovira.

No, nikoli se ne javljam na trače. Tokrat se pa bom. Janezu Janši ne krajša in lepša časa gdč. Irgl. Samo toliko, da ne bo preveč besedičenj.
Lep dan,
R

Romina, od kje pa ti to veš?

Zakaj bi ti pa verjele?

Jaz sem ga enkrat videla, zelo stisnejenega ob dve mladenki na enem kmečkem turizmu! Sama sebi pa verjamem, romina!

Ini, jaz sem s tabo, tud jaz sem ga že videla v “sumljivih” okoliščinah…

Ženske a res nimate kaj bolj pametnega početi?!?

Verjameš vedno tisto kar hočeš. Ni mi treba verjeti in tudi moj namen ni nikogar prepričevati. Dodala sem le svoj piskrček. Poznam pa dotično osebo.
In seveda zanesljivi viri so pa zanesljivi viri…..

Preberi si naslov tega foruma! In se ne razburjaj!
Lep dan ti želim!

včasih tud malo trača paše! tko, da, ja, če želiš, trenutno res nimam kaj bolj pametnega za počet! Imaš mogoče kakšno idejo zame?? :-))

Tancit, sej lahko, da ni bilo nič, ne, pa da ga je le tako zeblo, da se je tako tiškal k dvema! :-)))))))))))))))

Ja, vsak po svoje.

no, jaz moram šibati v vrtec.

Če ve katera še kak trača, pa kar na plano. Zakaj ne bi malo še drugih obdelovale, svojih problemov imamo tako ali tako vedno dovolj.

lep vikend želim vsem – mi gremo jutri na trgatev (upam, da ne bo padal dež)

Tancid lepo se imejte, jaz grem pa danes v šoping malo cotk nabavt! Mimgrede si bom pa še Lady, pa Novo kupla, da bom mal zvedla, kaj se dogaja med znanimi Slovenci! Pa še dolgcajt mi ne bo, k bom mela mal za komentirat! :-))))))))

Lep vikend vsem!

New Report

Close