Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en trač-zanimiv in resničen!

Še en trač-zanimiv in resničen!

Velja ina, pol pa poročaj, kaj dogaja

Lep vikend

ok! :-))

Tuki pa že zelo smrdi po kurji farmi,ste kot ženske na placu.

jaz sem pa slišala, da je z Marto Zore (nisem mogla verjeti), zgleda, da jih ima pa kar nekaj, oziroma, da jih pogosto menja od kar se je odselil od žene (bila sta v izvenzakonski skupnosti)

Ti imaš pa lepo ime!

A, ja tud z njo! No, sej dons bom še marsikaj v Lady prebrala! 😉 Gal, potem bom pa tle napisala, da si boš lahko še ti prebral! Vidim, da te kar precej zanima tale tematika! :-))))

Včasih prav paše tkole bit brez mulčkov doma in mal “šimfat”, pa it potem še v šoping s prijateljico, pol pa domov k fantu!

lp, ina

ej, a me lahko prosim, nekdo razsvetli….

sploh se ne morem spomnit, katera je E.I., a je kaka iz politike ali kaj???
(sam ime pa sem že nekje slišala, matr skleroza)

js se jo spomnem po eni oddaji, sam takrt sm bla še bl mlada, no, sej sm še zdej, tko, da se jo kej bl pa ne spomnim! :-))

čau, ina

Jaz sem samo to slišala, da se je odselil od žene in da je zdej v Ljubljani in da ima eno mlado!!!!Palijo pa babe pomoje ne sam zaradi denarja, ampak tudi ugleda,….saj veste pol si na vsaki pasji razstavi….folk te opazi, ne?

hm, to je definitvno TRAČ in ni resničen!!!

Ker E.I. spi z mojim sosedom!!

Hm… kaj pa sedaj???

Kaj pa sedaj? Ina?

Jah sej kaj pa je dones tazga da imas vec zelezja v ognju :)))

Ja ženo in otroke je skenslal in odšel z neko mladenko, je bila celo slika v Nedelu, taka postavna temnolaska s hladnim pogledom. Za Irglovo pa vem, da je sfalirala prvo FDV potem pa očitno še Teološko saj na seznamu poslancev kamor se je podjetna punca uvrstila piše, da je po izobrazbi Gimnazijski maturant. Pametna je in dobro zgleda, Janša pa trenutno zelo diši po denarju in vplivnosti, ene znajo in daleč pridejo brez šol.

U, ja pupa* kaj pa zdaj? Joj, verjetno ne bom mogla spat, ker ne bom vedla s katero je Janša! Kriza! Daj mogoče pa ti lahko zveš, no, probaj prosim, da le ne bom cel čas razmišljala, KATERO ŽE IMA?

:-)))))

drage mamice…tako luštne ste, ampak tole opravljanje…

Janša ni še od žene ,ampak ga je žena nagnala… ker ima cel kup ljubic.Pa naj jih ima če lahko.Včasih je bil navaden kmečki fant pa ga niso marale ,zdaj ima nekaj v sebi (hehe) in bo jasno izkoristil priliko.Zakaj pa ne …)))
Pa lep deževen dan

Kako to, da se tule ne najde nobenega trača o ljubicah LDS funkcionarjev. Jaz recimo poznam dve, ki radodarno širita noge dvema vidnima predstavnikoma, ki sta poročena in na videz dajeta zgled srečne družine.

Men je prav vseeno al je Janša al pa LDS! Briga me, če LDS-ovci širijo noge narazen! Kaj ti jih nikoli? Mi je itak ves trač zanimiv (o,joj ina, niamš pametnejšega dela?? )! Pomembno mi je le, da mojemu katera druga ne “širi nog narazen”! HAHA, kakšen smešen izraz! :-)))

Hudooooo, ja kaj pa vid na temu dedcu, sej je smotan, plešast, pa mlad tud ni več. No ja, fouš ji sigurn nisem.

Lp, Serga

A But, hi, hi, hi, pa malo pomežikne, pa fantki kar letajo……..malo za hec

Kaj pa ti pametnega počneš *O*, paše po delovni soboti dati živčke na pašo.

Moje mnenje.

Obstaja stotine posnetkov spolnih odnosov med živalmi istega spola. Da ne bo katera rekla, da je nenaravno, kar počneta But in Mario.

Enako le izjemno malo živali seksa samo z enim partnerjem celo življenje. Z blablabla zakonsko zvezo kršimo naravne zakonitosti. Kar Janša in LDS počnejo, je naravno. Naj se pa to javno pove in to ne bo več vredno trača.

Trača je vredno skrivanje in sprenevedanje o večni ljubezni.

Nivo vaših čvekarij je pod nivojem. Človek dobi občutek, da imate vse nepotešena razmerja, ker se sedaj utapljate v izmišljotinah. Pa kaj vas briga vse to??!? A nimate slabe vesti ker širite nekaj o čemer sploh pojma nimate?? Dajte no, človek, ki da kaj nase se ne obnaša tako kot ve tule!

Avše!!!!!

Upam, da ste ve uspešne v svojih razmerjih, da imate zavidljive može, da ste vse visoko izobražene, lepe, mlade in DA BOSTE VEČNO TAKE OSTALE. Neglede na čas, tudi čez dvajstet, trideset let.
Pa dvomim, da imete vse te adute. Če bi jih imele, bi se ukvarjele s čim drugim. Revce…

P.s.: Naslov posta ni opravičilo.

Ja, imam zavidljivega fanta (vsaj zame), sem samozavestna (torej sama sebi sem luštna), izobražujem se pa še sedaj (spadam med mlajše udeleženke tega foruma), ampak tudi to bo kamlu končano! :-)))

In rada se ukvarjam s čvekanjem – tako ali drugače! Preprosto všeč mi je! :-))) Ne vem, kar nekako me vse to briga, ful! No, a je končno katera zvedla katero mladenko ima Janša?? Dajte no, ker bo moj spanec spet moten! (ene verjetno verjamete, tiste ki nimate glih dolge lajtnge, a ne?! 🙂

New Report

Close