Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en trač-zanimiv in resničen!

Še en trač-zanimiv in resničen!

Največja avša si pa ti Tatja, ker se ti pokrov dvigne ob takih tračkih, he, he, he……….

Verjamem Serga, da se tebi ne more dvigniti nekaj, česar nimaš. Zato pa ti tudi vse uide ven. Beremo tvoja skromna sporočila in nas spravljaš v smeh ::::))))))))

:))

meni je ta janša tudi tako všeč in bi se mu težko uprla. ne vem, ampak izžareva tak seksapil, šarmantnost, ima karizmo!

Inga, Serga, pa še katera bi se najdla: ne delate drugega kot da opravljate! Kako pa imate doma poštimano? Ja, verjetno niti nimate časa o tem razmišljati, ker imate preveč dela z drugimi 🙂

Ljudje živimo različno. Vsakemu izmed nas se žal lahko zgodi , da danes na jutri ostane sam. Morda je žena gospoda Janše pač ugotovila , da ne more živeti tako. Njegova večna odsotnost kar je posledica političnega življenja je nedvoumno lahko vplivala tudi na odnose doma. Tako pač je. Verjetno je tudi zanj to velika tragedija , tudi zanjo . Mar je potrebno sedaj človeka še blatiti ? kot sem rekla to se lahko zgodi tudi nam smrtnikom. Ali nisem brala postov tukaj ” cel vikend sem sama , mož dela ” ? Mi ne pomaga in ostalo ?
Tudi politiki so samo ljudje in vse žene pač ne razumemo/jo…

No, vidim, da se je ta čvek čez vikend kar lepo razvil.

Ampak še vedno ni jasno, kdo s kom…

Da bi bil s Petrovčičko??? halo??? no, tole z irglco je še hujš, kaj bo reku moj, ki mu je irglca zelo lepa janša pa grrrrrrrrrr

to o butu JE RES.

PA TIST O PETROVČIČKI TUD

Ej, a ima potem z njo otroka? Jaz sem slišala, da si deli posteljo z Lanjščkovo in da ima z njo tudi otroka. Je pa res, da je ta govorica mimo mojih ušes priletela že pred kakim letom ali še več. Njegov zakonski sin pa tudi menda ni ravno perla…

S kom ma otroka, pa nič ne vem – ampak a ni čudno, da se o njem nikoli ne piše nič v medijih glede družisnkih razprtij.

le kje NOVA hodi??

Mogoče ideja za prvo stran.

Joj, post sem prilimala kar nekam.
Skratka, jaz sem pa pred kakim letom ali več slišala, da ima Janša z novinarko Lanjščkovo otroka!
Mislim, da žene ni skenslal, saj sta se po dolgi zunajzakonski zvezi pravzaprav šele poročila in glede na to, da se Janša na Brezjah pred kamerami križa v prvih bojnih vrstah, bi rekla, da ločitev ni opcija.

Mislim, da bi bila šokirana, kaj vse je res in kaj vse počnejo vrli znani Slovenci in njihovi otroci.

Ja, sj včas je bil tudi zaveden in zagrizen komunist,d anes pa v božjih vrstah…

zanimivo!

New Report

Close