še ena cvetka
kakšna pa je razlika med tem če pride do obtožnice ali pa če ne, če so rezultati vedno enaki!!??
zanima me še, kako to, da tako razgledani “link lepilci” poznate le “24.com”, “zurnal24”, “finance”, “mladina”..??
še par primerjav strpnosti in korektnosti
leta 45 so zmagovalci po vojni, vojne ujetnike in pa nasprotnike oz. izdajalce, simpatizerje eliminirali – dobesedno, pa nihče ni bil nestrpen
leta 91 nismo zmagovalci nikogar eliminirali.. se pa nekatere strukture z ene opcije/naslednice tistih “ta pravih” zmagovalcev/ trudijo na vse kriplje sodobnim domačim izdajalcem -“ubrisanim” pokloniti čimveč..- seveda se eni- “nepravi zmagovalci” s tem NEE strinjamo -smo pa vsi nestrpni????
od leta 45 do leta 80, ko se je pošiljalo nasprotike režima na Goli otok -ni bil nihče revanšist
od leta 2004 ko je JJ na oblasti, ko ni nihče izginil v Kočevsekm Rogu, oz. kdo od njegovih nasprotnikov prebegnil h Gadafiju, Castru, Chavezu ipd komi-social dobrosrčnikom..-je pa revanšistov kokr ceš??
haha ta je še boljša..
za časa DrJD so privatiziral le 2 podjetji…
za časa JJ pa kar 16….
je nekdo argumentiral neučinkovitost in tajkunstvo te vlade…??
se jim je naenkrat zečelo mudit..očitno..komu le?? Grimsu??
lepo bi prosil, tiste seveda, ki ste toliko vešči in imate tudi toliko časa, da mi napišete, katere firme so to in kateri ljudje so to izvedli..predvsem me zanima njihov staž v teh firmah..
potem bom pa že pobrskal iz katere opcije so..
pa en droben nasvet..
ne bodite toliko nestrpni…vsak naj ima svoje pravice..
..to se za demokraticne levosredinske, zares, umirjene, preudarne.. karkoli že…ne spodobi