še ena katastrofa v Strunjanu z boni
Slika stara +30 let, slikano takoj po renoviranju apartmaja, ko je bilo vse novo. Naj slika današnje stanje, da se vidi realna podoba in da človek ve, kaj pričakovati. Na sliki se vse sveti, pol pa rjave umazane pipe. Stol brez sedišča? Tudi, če bi bila nastanitev z 1 zvezdico, kaj se pa lahko počne s takim stolom? Kam se boš usedel? Ploščice odlepljene, ogledala rjava. Trava nasmetena, polomljena drevesa. Večkrat vlomljena vrata z odprtino. Ja, 4 nočitve 500 evrov za tako sranje. Kdo ne bi bil razočaran.
Slika stara +30 let, slikano takoj po renoviranju apartmaja, ko je bilo vse novo. Naj slika današnje stanje, da se vidi realna podoba in da človek ve, kaj pričakovati. Na sliki se vse sveti, pol pa rjave umazane pipe. Stol brez sedišča? Tudi, če bi bila nastanitev z 1 zvezdico, kaj se pa lahko počne s takim stolom? Kam se boš usedel? Ploščice odlepljene, ogledala rjava. Trava nasmetena, polomljena drevesa. Večkrat vlomljena vrata z odprtino. Ja, 4 nočitve 500 evrov za tako sranje. Kdo ne bi bil razočaran.
[/quote]
Mene je zmotilo to:
1. Da pri tej tehnologiji, en človek, ki zna delat in javno objavljat selfije, ne zna na netu pogledat komentarjev drugih uporabnikov teh nastanitev.
2. Da je pripravljen za namestitev z 2 zvezdicama plačati toliko denarja.
3. Da se ni pritožil in odšel 1.dan, ampak je ostal 4 dni.
Pa da ne bo pomote, ne zagovarjam lastnikov teh apartmajev. Glede na to kaj reklamirajo, je to najmanj zavajanje kupcev, bolj verjetno pa prevara.
Sramota. Tako malo obale imamo, pa še to je ena sama cigajnarija. Zaraščeno, zasvinjano, zastarelo, z redkimi izjemami. Polomljen stol ne sodi niti v 1*. Pa problem ni toliko v pomanjkanju denarja kot nesposobnosti in lenobi. Za prebelit, pomest, pokosit ne rabiš velikih vlaganj. Tudi pohištvo je danes lahko lično in poceni, enako pipe in druge malenkosti, ki takoj izboljšajo vtis. Je pa normalno, da se delavci na minimalcu ne bodo pretegnili. Ker se špara za vsako ceno, jih je tudi premalo in so preobremenjeni. Riba vedno smrdi pri glavi. Cene za takšne in podobne štale pa v nebo.
Sama sicer izven sezone redno zahajam na Obalo, a le v nekaj preverjenih hotelov.
… da tele primorce lene podpiram. Sem pred leti enkrat v Portorožu naročilo testenine s paradajz omako, iz menija. Bilo službeno tam in ful lačno. Sem čakalo skoraj eno uro da so mi prinesli razkuhane testenine, paradajz stisnjen iz tube in parmezan z okusom po plastični embalaži. Ne grem na slo. obalo če mi plačajo.
1. Cheeseburger 7€
Čebula rezana s sekiro
Bolj navadna bombeta ne gre
!! RIBAN SIR ZA PICO !!
2. Piščančji medaljoni 6,50€
Stari, zmrznjeni, poglej sliko – zeleni
3. Piščančji file na ajvarjevi postelji 8€
+polž iz mlečnega peciva (za vrtce)
Ajvar?
Vse skupaj 21,50 brez pijače seveda.
DDDDDD
No ja, napredovali so pa le. Takrat ko sem jaz bilo tam mi v eni uro niso bili sposobni sproducirat testenin s paradajz omako. V bistvu sem jih prosilo za nekaj kar bo hitro, ker sem bilo lačno in se mi je mudilo in so mi sami to predlagali. Mislim testenine s neko omakco sproducira vsaka povprečna gospodinja v pol ure max,oni tam pa naj bi bili profesionalni kuharji.
a niso nasi govorili, da bodo dvodnili kvaliteto. mislim ce je ta olos sindikalisticni izpred 40 let kvaliteta, potem res ne vem no. sram jih je lahko.. ja app je lahko ocenjen z 2 zvezdicama, samo potem mora biti temu primerna tudi cena in 120 e na noč je way tooo much. da o urejanju okolice sploh negovorimo… kritike vse zasluzene. sramota to, toliko malo obale kot imamo, pa se tega ne znamo v nulo zrihtati
Sej vam že stalno govorim, da smo Slvoenci samo ovce za striženje, pa to tujih balkanskih nadvladarjev. Me nihče ne prepriča. Urejeni smo pa tako kot islam. Elite ja nedoblast, vsi ostali, ki paniso del nje, so pa lahko samo hlapci, imajo nad 1000 izrazov za hlapce, ti so pa itak ničvredni….. se jih lahko krade, posiljuje… Žal, taka je mentaliteta vladajoče elite, to je ven iz balkana… to je druga kultura.
Je pa žalostno, da je v 21. stoletju tako, da nas 3. svet prehiteva po levi in desni, mi pa tega ne moremo dojeti. Da smo sedaj mi postali oziroma postajamo 3. svet. Več migrantov bomo vzeli, hitreje bomo 3. svet… Seveda bo Kitajska ploskala ob tem… pa ostali sovražniki zahoda tudi.
Dodatna škoda je, da so ti apartmaji na zelo lepi lokaciji s krasnim razgledom. Tudi zasnova naselja je dobra. Se vidi, da smo čisti Balkanci, da se pri nas nič ne splača, vse propada. Začne se že s Socerbom, gradom, ki bi bil lahko prestižna restavracija ali hotel z zgodbo, s sprehajalnimi potmi, pa vse skupaj jemlje vrag že dolga leta. Z Debelim rtičem so vseskozi neke mučke, Ankaran ostaja zanikrno sindikalno naselje, kjer se je čas ustavil 1980, ne le glede kapacitet. Žusterna je tudi podobna žalost, Piran je slabo izkoriščen in turistično nedefiniran. Portorož je letos žal brez Metropolovih hotelov, a drugače edina dobra destinacija, čeprav daleč od neke mondenosti, kar bi rad bil. Je pa tudi v Life Class hotelih in Termah Portorož padel nivo. Izola ima sicer lepo novo plažo, to pa je tudi vse. V Strunjanu je na nivoju Svoboda, a le glavni hotel. Vile v okolici so nefunkcionalne z zastarelim pohištvom. Vse močno precenjeno. Fiesa itak zaraščena in zapuščena, raj za komarje. Sečovlje rešuje velnes Lepa Vida, ena redkih pozitivnih novosti zadnjih let, a bi bil že čas, da se uredi parkirišče. Skratka, z lepim koščkom Slovenije ravnamo,kot da nam je odveč. Morda bi bilo prav, da pride pod Italijo. Bi ga v 10 letih zrihtali kot se gre.
Mene je zmotilo to:
1. Da pri tej tehnologiji, en človek, ki zna delat in javno objavljat selfije, ne zna na netu pogledat komentarjev drugih uporabnikov teh nastanitev.
2. Da je pripravljen za namestitev z 2 zvezdicama plačati toliko denarja.
3. Da se ni pritožil in odšel 1.dan, ampak je ostal 4 dni.
Pa da ne bo pomote, ne zagovarjam lastnikov teh apartmajev. Glede na to kaj reklamirajo, je to najmanj zavajanje kupcev, bolj verjetno pa prevara.
[/quote]
No, glede na to, da je najbrž želel koristiti bone in je glavna sezona, je verjetno vzel to, kar je našel prosto… Tudi jaz sem jih porabila za apartma na bledu, kamor ne bi šla nikoli za svoj denar…
Slovenska obala je ena sama mafija in narkomanija….. sej drugega tam ni, zato pa je tako.
Tako je pa zato, ker vsi vedo, da je obala ena sama velika kanalizacija. Ko bodo to popravili, se bo mogoče še kaj drugega tudi.
Ukrepati so začeli šele, ko so 2 leti nazaj ljudje zaradi kopanja v onesnaženi vodi s fekalijami začeli bruhati, zbolevati in so rabili pomoč zdravnikov. Šele takrat so priznali, da je kanalizacija speljana v meteorno vodo in začeli s sanacijami… Šele, ko so plaže zaprli in prepovedali kopanje – ko so dojeli, da ni keša, če ni kopanja, so se stvari začele malo obračati.
IN TO V 21. STOLETJU V SLOVENIJI. WTFFFFFFF
Še vedno pa ne vem, če je zadeva sanirana. Glede na to, da se je ves ta dreekk vsa ta leta pomtal pod preprogo, dokler se ljudje niso začeli zastupljati z drekkom….
Tako malo obale, pa še ta je samo svinjaam namenjena….