Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu šE ENA KOST ZA OBIRAT

šE ENA KOST ZA OBIRAT

Pred seksom si po navadi pogrneva pod ritko veliko belo brisačo, da ne popackava vsega kao. Sam pol pristaneva vse drugje, sam na brisači ne, tako da je vsa rjuha čez cwelo ležišče prepojena z vsem. Kaj si mislijo sosedi, ko vidijo, da se rjuhe skoraj vsak dan sušijo. A vi bolj pazite?

Hi hi hi,največji problem je če je posteljina temne barve in včasih kaj na njej ostane tudi po pranju hi hi hi ,potem se lahko zgovarjaš samo še na majhne otroke….ja pa včasih kam mimo kaj uide še opaziš ne in lahko samo upaš ,da kak obiskovalec ne opazi tega…se pa trudiva takoj pospraviti za seboj a kaj ko je tako težko po mmmmmmmmmmm spraviti najini vroči telesi narazen….

Iz rjuhe že gre ja, iz avtomobilsih sedežev je bolj težko, pa iz hlač. Midva sva res ena packa, sam za užitek se kr splača

Ja jst čist enostavno rešim problem……v sušilca…..pa je mir.:)))

Ali tamalga al rjuho? haha
Gremo na loto, sedmica me itak noče, kot ve ženske ne

Še dobro ,da je vsa tehnika v stanovanju bele barve in da nimamo tepihov,sicer pa samo, da je užitek ostalo že lahko počaka…

Hahahaa……dobra.)))

Nič ne pazim. Peremo in pol u sušilca. Me je pa mama opozorila, ko sem imela kakih rosnih 18, da obstajajo fu* cunce. Sam lepo prosim, še na to bom misnla, al kaj.

Niti slučajno mi na misel ne pride kakšna brisača! Takrat sploh nič ne mislim. Glede na to, da je svinjarija pol zdravja se okrog tega nihče ne sekira. Pa še rajcig je gledat naslednje dneve kaj sta dva packa počela. 🙂

Kaj je zdej dobro: tamal al sedmica in damice, ki me nočete? Kar povej

Takrat mislit čim manj, ja. Hočeš mal semen /čic, sinička, zima je tu!

ha ha ha, res je. Zdravo kren, si vendar padu iz postle, jst pa že cel dan galamim

Ha, ha, KIR, sem še vlažna od jutranjega osemenjevanja. Sem tko kavsala, da je bilo veselje. Še zdaj ga čutim na vseh krmilnicah.

Siničica, pa bi ti jih še jaz nekaj natrosil v tvojo krmilnico, saj veš tisto spodaj….mmmmm

To je prvi odgovor oz.mišlemje ki mi je v tej debati všeč in se pooopolnoma strinjam!

S čim natančno, pa ponavadi popackata? Nekak si ne znam predstavljat, ali pač…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pol sm vsaj tebe zadovoljil?

Pr nama je kriza edino kadar se mal poigrava zraven. Potem pa res ostanke smetane al pa kakšnega čokoladnega sirupa mažem in žulim z vsem mogočim. Ampak ni težko….je še tedaj..sladko…:)))Le tist dan je treba to naredit,ker drugač je nemogoče očistit.:)))

lp

S čim? Z vsemi telesnimi sokovi, pa s švicem, pa s kremo, s katero jo celo namažem in eno uro masiram. Sem že napravu izpit če se katera pridruži..

ne ti, kren:)

Mi nič ne pazmo, razen na začetku, ko gre za razne priprave (sej veš, umivanje al pa ne, oblačenje v sexi perilo al pa ne, prikazovanje golih delov telesa, slačenje al pa ne….)
V glavnem, brisačo imam pod ritjo (če mi jo uspe namontirat pravočasno), kadar imam menstruacijo. Sicer so najine rjuhe uf, kva nej rečem, umazane…tud po več dni, ker gospodinjstvo ni moja priljubljena prioriteta…uf, dost bo, da me kdo ne prepozna…ha ha

Erči, tud men se je tko zdel. ha ha

Vedno ta kren! Če ne bi bil v redu poba, bi ga že nekako skenslal!

Kar smej se mi, saj po navad takratko potegnem jaz!

Ljubi, edini moj princ! Dej no, saj nikjer nikogar ni! Le ti, edini, edini, edini, na samo srečo čisto moj! Uf, hvala k….

New Report

Close