Še ena LAŽ
“Oglasila se sestra preminule maturantice: Niste svjesni koliko ste povrijedili moju obitelj, moja sestra nije umrla od korone.”
I onda se Stožer pita zašto im ljudi ne vjeruju, zašto ne vjeruju u njihove brojeve, njihove mjere i njihove metode?
Treći slučaj u tjedan dana u kojem obitelj mora javno demantirati laži.
Že da sem odbil masko na sihtu (zelo dobro sem služil), ti lahko pove marsikaj o meni. Ne delam več, (odpoved iz poslovnih razlogov sem dobil)2 kredita imam v muratoriju. Borim se prvo za sebe. Maske nikjer ne nosim. Nikdar. Še vedno upam da se boste pravočasno “zbudili”!
Ni še konec. Aerosilni oblak smo že prmagal, lahko si brez maske vuni če maš razdaljo 3 metra od druge osebe. >>takrat aerosol ni aktiven.. če verjamete to, je kratek stik nekje.
Odgovornosti se zavedam in stojim za svojimi dejanji.
In grem do konca. Ne podrejam se, le metak me lahko ustavi.
Ima rad resnico. Čast. Pogum.
Ti si res ludi. Ne samo, da riskiraš zdravje, še v bankrot se spravljaš. Tako kot Zlatko in vam podobni. Vi ste res nori. Ne borite se za nikogar, niti zase ne. Samo uničujete se, sebe in družine, če jih imate in potem iz inata iščete neke podpore teorijam, ki stojijo na zelo trhlih nogah, če sploh stojijo. Vas mi ni žal, ker ste norci, ki si boljšega očitno ne zaslužijo. Mi je pa žal vaših družin, predvsem otrok, če jih imate in jim s svojim neodgovornim početjem uničujete življenje.
to ni nobena borba! To je kot da greš oropat banko, te dobijo in pristaneš v zaporu. Kdo ima potem kaj od tega, če si ti nekaj mislil, da je tako, kot ni? Pamet v glavo, ljudje,pristali boste na cesti za prazen nič!
Ti si res ludi. Ne samo, da riskiraš zdravje, še v bankrot se spravljaš. Tako kot Zlatko in vam podobni. Vi ste res nori. Ne borite se za nikogar, niti zase ne. Samo uničujete se, sebe in družine, če jih imate in potem iz inata iščete neke podpore teorijam, ki stojijo na zelo trhlih nogah, če sploh stojijo. Vas mi ni žal, ker ste norci, ki si boljšega očitno ne zaslužijo. Mi je pa žal vaših družin, predvsem otrok, če jih imate in jim s svojim neodgovornim početjem uničujete življenje.
to ni nobena borba! To je kot da greš oropat banko, te dobijo in pristaneš v zaporu. Kdo ima potem kaj od tega, če si ti nekaj mislil, da je tako, kot ni? Pamet v glavo, ljudje,pristali boste na cesti za prazen nič!
[/quote]
Ne za prazen nič, ampak zaradi korone, v imenu katere mafija uničuje gospodarstvo in zdravstvo.
1. In osnovno, “virus” ne obstaja.Čist nekaj druzga je kaj so nas učili.Oz niti nas niso učili, le strašil so nas! Ostalo ni niti pomebno.
https://www.youtube.com/watch?v=CxJmJqIlNUQ
http://whale.to/a/vonderplanitz3.html
Dr. Stefan Lanka, mikrobiolog i virolog
Njihove izobrazbe so javne.
Moja ni pomembna, jaz analiziram podatke, dejstva. oz dokaze. Za to pa rabiš inteligenco. Vem kaj je res kaj ne. Čist simpl.
Ne bom pristal na cesti, nič bat.
“virus” /laž/ lahko primerjamo z religijo. eni so kristijani (pa so tudi tam izmed različne razdeljenosti/, eni so muslimani, eni so budisti itd..itd..
Dokler se vsak drži svojega prepričanja me ne moti kdo je kaj , spoštujem vsakega.
Jaz nisem religijsko usmerjen v niti eno smer.
Ko se začne ta religija /virus/ utikat v mojo svobodo. Tu je problem.
Jaz nobenega /če bi bil musliman recimo/ ne morem “prisilit” da bere Kuran in verjame vanjga.
Točno zato primerjam religijo in virus, ker e isto. Le ena stvar ki nas deli.
Lepo je ker je zgodovina “virusa” in cepiv, relativno mlada /200/ let gor dol. In ni teško prit do podatkov.
Tak da je za mene ta zadeva zaključena.
Virus nikoli ni bil dokazan kot vzročnik bilo kake bolezni (kochovi postulati)
Da poenostavnim;
Moraš dokazat prvo da si nekoga ogožal, (okužil) moraš bit nositelj nekoga virusa, nej bo to Aids recimo. Sej pravi prvo moraš od “okuženoga” iziolirat virus in dokazat da je ta virus prouzročil isto bolezen. druge osebe, tako da si iz druge osebe izoliral (očistil) i najdel prav ta virus. Nikoli ni bilo izvedeno. Noben virus.
Obstaja le nekaj kaj so ti ucepili v glavo od otroštva (tak kot religija) samo da se te “religije” virus bojiš, ker so te skoz pumpali in te pumpajo z strahom. Čist enostavno.
Odgovor na drug komentar “malo religijozen”. Što želiš drugom želi i sebi
ili Poželi drugome ono što želiš samome sebi.. nisem jaz negativec, le imam Dar Resnice.
In kje je kakršnakoli trditev nekih uradnih oseb da je bilo katera oseba umrla prav od SarsCov2? Da je dokazan “virus”. Spomni se Wuhana. So kje drugje padali ljudje?
Izoliran “virus”? Ni ga.Ne pozabi da so obdukcije bile prepovedane. Nehaj no. Vse smo že dali skozi 1000krat. Analiziram podatke od marta, ker sem bil doma /na čakanju/, in nisem nehal do sedaj. Sej pravi skoraj 8 mesecov konstantnega dela, branja, vsega vraga.
Kot sem rekel, analizirano v nulo. Če bi se toliko trudili koliko sem se jaz v raziskovanju, bi prišli hitro do rezultatov. Noben ni glup. Je pa površnost. Ignoranca. Ne uporabljanje lastne inteligence /vsi je imamo/.. Le razvijat je treba. Prvo je in osnovno bit Iskren. Če živiš v laži ne moreš razvijat inteligenco ker si omejen. To ukapiraš šele ko začneš živeti resnico. Upam da sem bil dovolj jasen.
Ja, če bereš kretenizme ala “virus ne obstaja”, potem ni čudno da ne znaš sam poiskati kaj je res in kaj ne o tistih padajočih Kitajcih. Znanstveniki dobesedno slikajo virus, a zate ne obstaja.
https://www.defense.gov/Explore/Features/Story/Article/2115411/high-resolution-virus-pictures-help-researchers-develop-vaccines/
Poslušaš pa debila ki trdi da so ošpice psihosomatsko stanje. Glup si. Totalno.
Ja, če bereš kretenizme ala “virus ne obstaja”, potem ni čudno da ne znaš sam poiskati kaj je res in kaj ne o tistih padajočih Kitajcih. Znanstveniki dobesedno slikajo virus, a zate ne obstaja.
https://www.defense.gov/Explore/Features/Story/Article/2115411/high-resolution-virus-pictures-help-researchers-develop-vaccines/
Poslušaš pa debila ki trdi da so ošpice psihosomatsko stanje. Glup si. Totalno.
[/quote]
Hahaha… Članek na povezavi, ki si jo prilepil je zanj preveč kompleknso čtivo. Takšni tepčki berejo preproste, nekaj stavčne prispevke, ki se širijo predvsem na Facebook-u.
ne spuščam se na tvoj nivo.
https://dokumentarac.com/covid-19/sto-uzrokuje-covid-19-bolest/