Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še ena na temo novoletnih zabav

še ena na temo novoletnih zabav

Oj!
Še tole vprašanje na temo novoletnih zabav.
imam 3mesece staro detece, polno dojim. Jutri/petek v službi organizirajo novoletno zabavo. večerja ob 7 zvečer in potem pač žur.
Malo me mika, da bi šla, po drugi strani pa sem že možu rekla, da ne bom šla, ker imam tako majhnega otroka. Mala bo verjetno zaspala okrog 10 zvečer, to se mi pa zdi že kar malo pozno, da bi tedaj prišla..čeprav mi je “organizatorka” zatrdila, da bodo še vsi tam.
Saj vem, da ne morem vse izpustiti ven in biti samo mama in 24/7/365 skrbeti za malo, ampak nekako mi ne bi dalo miru in bi samo čakala kdaj bom šla lahko domov. sploh se ne morem odločiti.
kako bi ravnale ve? ali ste ravnale?

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Šla bi na zabavo. Brez slabe vesti. Bo pa problem, če se bo “malika” ponoči zbudila in bo lačna. Če ji dodajaš še kakšno prilagojeno mleko poleg svojega, potem s tem nimaš problema. Kdo bi pa pazil na njo)? Ata?

Nanjo bi pazil ati. Ko mala zvečer ob 9 zaspi, potem spi do jutra. zabava bo 5 min peš od mojega stanovanja. tako, da bi lahko tudi takoj prišla nazaj.Saj to…slaba vest!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

MojcaEJ !

Pojdi in se imej skrajno lepo. Ne dopusti slabi vesti, da te napada. Če si pa samo 5 minut stran od doma, pa splooooh ni problema. Če bi jaz bila tvoj mož, bi te nagnala na zabavo. Seveda pa je res, da boš non stop gledala na gsm… Ukazujem ti, da greš! :-))))))))

Tudi mamica rabimo razvedrilo, a ne?

Pojdi, naklepetaj se, veseli te bodo in še najlepša mamica na zabavi boš :-))

Lep večer ti želim,
S.

Vsekakor pojdi!!!!!!!!

jaz sem sla….(mali je star 3 mesece)bilo je super….zato….pojdi.

lp, rebeka

Pojdi!
Za malo pa poskrbi z “rezervnim” mlekom v steklenički.

lp

Kar mirno pojdi in to brez kakšne slabe vesti. In lepo se imej!

Želim ti lep večer!

Maja

Če imaš varstvo za otročička ni razloga da ne bi šla na zabavo!

Pojdi in uživaj!

lepo, lepo se imej…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Seveda pojdi, tudi jaz sem šla v podobni situaciji. Uživaj, sprosti se in vse lepo!!!!!

Jaz bi na tvojem mestu vsekakor šla!

Vsi pogoji so izpolnjeni – zato moraš iti!
Čisto za vsak slučaj pa bebici in očku pusti flaško tvojega mlekca!
Imej se!
Lp, Mateja

super ste! hvala vam!
z vašo pomočjo sm se odločila, da ob 8 zvečer podojim potem pa grem!
hvala!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close