Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še ena Ruparjeva laž

Še ena Ruparjeva laž

( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4136180703283553&set=p.4136180703283553&type=3 )

In kaj piše? Vsi nimamo facebooka…

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 21.04.2025 ob 13:04

In kaj piše? Vsi nimamo facebooka…

Tudi če nimaš, odpre to sliko.

Kaj se še pričakuje od tega kretena tržiškega?? Pa a nam ni jasno?? SDS mašinerija temelji na fake newsu, Urbanija na RTV je prednostno obravnaval fake news. Novinarji in prispevki stokrat preverijo novice, to je itak njihovo delo, iz prve roke pa vem, kako je SDS na RTV to delal ! Druga varianta je pa sedaj POPtv, slovenski bogatuni itak sedaj zalagajo keš za novice in kreiranje nove SDS vlade, k bo tok davke znižal ane. S proračuni, ki temeljijo za vojsko, v Evropi vam itak tud AmCham vpliva na to, da se odpirajo proračuni za vojsko, ter manjšajo za zdravstvo, razen seveda, ko gre za privatizacijo. Janšev Bitenc in Pečečnik, ki ima veze tud pr liberalcih glej Golobih in Jankovićih, vas bojo v tem letu prepričevali o nevarnosti in delali drame, da bomo pocrkal, tako kot smo med migrantsko krozo in korono. Tako da pelte tele fore, preverjeno edino Levica se malo upira temu.

Tale gadn star fotr, k mu zdej razganja rit od maximarketa je pa tud lopov prvoklasen. JAz ne rečem, da Janković ni, ampak SDS je zmer delal na tem, kako so oni poštena alternativa.

NE bom jih pozabu v devetdesetih. Imeli smo pri nas v familiji denacionalizacijske postopke, SDS je to zavohal in seveda bdel nad premoženjem, obljubljal, da bomo ne vem kaj dobili nazaj, na koncu je vse pobrala RKC, ostali so pa dobil po pet dek zenfa. Grimsi je bil pa taglaven. sem bil enkrat na njihovem izletu, ko sem bil mulc, s tastaro sva šla, oni so dejansko folk k je bil na ić maltretirali, naj spitdijo, da nsio zaželeni v stranki. Takrat je moja tastara sam rekla: marš de vas ne vidim govna domobranska !

Tale Ropar je res en nategun

Ne rečejo zaman, da je domet sds-ovcev na nivoju OŠ. Na Trstenjakovi montirajo in ponarejajo dokumente tako amatersko, da se jih da v trenutku razkrinkati. Rupar ponareja prispevek slabše, kot bi ga osnovnošolec. Sveti Janez je pred leti trdil, da so ubogega Merlaka sestrelili, ker on, Janez, ni vedel, da hoče Merlak prestopiti k TO!! Danes trdi, da se Merlak ni držal dogovora in je ravnal po svoje, zato so ga sklatili.

O orožju pa sploh ne bi! Niti ene knjige o švercanju ni demantiral, ampak hara dalje s svojo nedolžnostjo, ki jo prodaja ostarelim ovčicam.

Stokrat lahko sektaši kakajo po zdajšnji vladi, ampak ostali bodo na nivoju OŠ in Ruparjevega namišljenega dreka.

Druga laž, shujšal je kar 15 kil! Morebit zaradi  prdenja…

New Report

Close