Še ena teorija zarote se uresničuje.
Darw., 03.07.2023 ob 16:58
hahha, 03.07.2023 ob 16:46
Jaz ne vidim v tem nobene teorije zarote, neko deep state kvazi bullshit neumnosti… Je pač ena od idej ki je še vsaj nekaj 10 let ne bomo videli, pač fizični denar ne bo kar izginil od danes na jutri. Če mene vprašaš glede varnosti je pa tak isto sranje, ukrade se lahko denar ki ga imaš na fonu kot tudi denarnica iz žepa. Nevem zakaj eni in isti ljudje spet ven mečete nek bullshit.
Fizični denar, keš seveda ne bodo preklicali takoj. To ni nobena skrivnost, saj imaš v članku napisano. Daj drugič preden bleješ traparije vsaj članek preberi preden prideš in trosiš brez veze besede in meni čast trosiš,ko ti odgovarjam.
Daj odjebi ker itak vsi vemo da edini, ki ne zna brat in ne interpretirat si ti. Pizda še komunicirat ne znaš. Sama nesposobnost te je tak da se ne delaj pametnega ker še p od tega nisi.
Darw., 03.07.2023 ob 16:54
Aha, 03.07.2023 ob 16:45
Dajte vi, prebujeni, enkrat razložit, kakšen bi moral biti svet po vaših (kripto)načrtih. Stalno samo ta blesava mantra: prebudite se, prebudite se. Kaj pa vi, prebujeni, ponujate?
Ponujamo, da nehate verjeti v namišljeno iluzijo tistih, ki se imajo za oblast in ljudem določajo pogoje za življenje in preživljanje.
Kako se preživi in od česa se živi vsi živi vemo. Ne potrebujemo igric kretenizma nad nami s katerimi lahko malo njih živi, kot bogovi drugi pa kot namišljena budala.
Zakaj misliš, da ima sploh bilo kateri denar neko vrednost?
Vse je v verovanju. Ljudje verjamejo v mnoge idiotizme to pa je iluzija. Iluzija je idiotizem.
Ker na iluzijo se ni za zanesti, kot se na idiota ni za zanesti ali na idiotizem.
Slovencev je malo in ne bi smelo biti težko,če bi se zavzeli, da se širi resnica ne pa debilizem idiotizem.
Dolgovi so iluzija. Ne obstajajo dolgovi, kjer si dolžan denar v realnosti. Ljudje z verovanji jih povzročajo realne. Dolgovi povzročajo da so ljudje dolžniki in s tem sužnji sistemu, ki je le igra pravil v katero mnogi verjamejo, ker niso prisebni, zavestni, kar se da biti.
Posledično so ljudje in njihovi potomci sužnji skupin, ki dolga leta izkorišča naivnost ljudi.
Torej ponujamo resnico ne pa laž. Če resnica boli, pač boli. Vi pa se odzivate , ker ne vidite alternative, da pa je potem ok še vedno naprej živeti v iluziji in vsak dan večji, kar je popoln absurd in ponovno idiotizem.
In kako naj bi v vašem prebujenem režimu brez denarja, dolgov in iluzij ljudje trgovali med sabo? Na kakšen način?
Aha, 03.07.2023 ob 17:01
In kako naj bi v vašem prebujenem režimu brez denarja, dolgov in iluzij ljudje trgovali med sabo? Na kakšen način?
Kar drži se iluzij, drugega ne zmoreš.
————————————————–
—
–
–
–
–
–
–
–
( https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/kaj-prinasa-sistem-digitalnega-evra.html )
Darw., 03.07.2023 ob 17:03
Kar drži se iluzij, drugega ne zmoreš.
————————————————–
—
–
–
–
–
–
–
–
( https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/kaj-prinasa-sistem-digitalnega-evra.html )
Ti ne zmoreš niti odgovora na preprosto vprašanje.
Iz članka:
Bruselj želi varnost posameznikov okrepiti tudi z vzpostavitvijo jasnega pravnega okvira glede dostopa do finančnih podatkov. V skladu z njimi bi imeli uporabniki popoln nadzor nad tem, kdo bi dostopal do njihovih podatkov in s kakšnim namenom.
———————–
Ena njihovih najbolj umazanih spletk in manipulacij.
Vedno je vse za neko varnost bla bla in vse je pod vašim nadzorom, ob enem pa imajo oni pisane zakone, kjer ste njim PRIMORANI VEDNO VSE ODKRIVATI, če pa ne sodelujete pa vas označijo za kriminalca, teoriista in kaznujejo kakor jim “zapaše”.
Tisti, ki vemo nekaj o menjalnicah in KYC know your customer pogojem in praksam, vemo, kako EU in njena politika gnusna nateguje ljudi vsak dan.
Na eni strani jim natolcuje nikoli ne odkrivajte svojih osebnih podatkov drugim in tretjim osebam na drugi strani pa od menjalnic zahteva, da morajo od ljudi zahtevati razne njihove osebne podatke in jim grozi.
BANDA PREKLEMANSKA SEKTAŠKA, ki se norčuje iz vseh ljudi in si zasluži v živem ognju dočakati konec.
Pa dej razum da nic ne mormo no
Tam nekje so se odlocil kako bo v prihodnosti. In mi nc ne mormo.
Ko so se zacel telefoni mobi
Ce bi vsi rekl
Nocmo jih
Bi nas prisilil . Tko bo in je tud s tem. Mladim vse to odgovarja. Nakupujejo po spletu. Racune placujejo ni treba jim v vrsti stat.
In oni so navduseni. Lopovov bo manj. Upajmo.
Ampak mi nc ne mormo.
254, 03.07.2023 ob 15:25
In potem se nekdo odloči, da tega nimaš več in ti blokira dostop. Ali pa on določi, kaj boš še lahko plačal. Načeloma nisem teoretik zarote, ampak tole gre res v smer totalne kontrole.
Nemcem se je tudi fajn zdelo, da imajo termostate na wifi. Dokler jim jih niso na daljavo blokirali in znižali temperaturo. Ljudje pa kupujejo vse v imenu “napredka”.
Vse kar si ti in dva pred tabo omenila SE ŽE DOGAJA in hitro si lahko zrtev zlorabe
Zaradi lazne prijave pod pretvezo rasizma so uporabniku zaprli do pametnih naprav, ki jih ima doma!
Zdaj pa si predstavljate, da imate namesto kljucev za odklepat lastni glas, ki pa ne bo sprejet, ce se nekdo s tvojimi nastavitvami (od zgoraj) igra.
Dokler lahko sami odpiramo vrata z lastnimi kljucmi in ne sprasujemo Siri za vsako bedarijo, bomo se imeli mozgane in nas ne bojo zatrli.
Pa ne kupvat teh amazonovih bedarij !!!
Jaka muda, 03.07.2023 ob 17:16
In kakšno alternativo predlagate vi, prebujena banda? Kakšen plačilni sistem bi vi vpeljali?
Daj te jaz vprašam ti velika muda, če mi znaš odgovoriti na preprosto vprašanje sploh pa če imaš muda da odgovoriš z istim nickom in iskreno.
Kakšna je tvoja alternativa, da se bi posral, KO TE SRAT TIŠČI,če ne greš SRAT?
Namreč takšna alternativa vas čaka, kot , če vas srat in ne bi šli srat, če pa se ne mislite zbudit.
Luzi, 03.07.2023 ob 17:19
Pa dej razum da nic ne mormo no
Tam nekje so se odlocil kako bo v prihodnosti. In mi nc ne mormo.
Ko so se zacel telefoni mobi
Ce bi vsi rekl
Nocmo jih
Bi nas prisilil . Tko bo in je tud s tem. Mladim vse to odgovarja. Nakupujejo po spletu. Racune placujejo ni treba jim v vrsti stat.
In oni so navduseni. Lopovov bo manj. Upajmo.
Ampak mi nc ne mormo.
Seveda, da lahko. Kdo pravi da ne? Še oni vam priznajo, da ljudstvo ima oblast. Seveda vas s tem zavajajo ampak vseeno vam dajejo nekaj na kar se lahko pozivate.
Lahko je stokrat napisano, da morajo slovenci plesati, kot EU igra pa VENDAR JIM NI TREBA, če se prizemljijo.
Zato je pomembno, da se širi resnica in da jo širite naprej ne pa da se širi lažna propaganda.
Razumite vendar, da noč in dan vse dneve v letu oni zločinci ves čas propagando in laži ter manipulacijo širijo preko svojih medijev, kot so internet, televizija, radio, časopis, ulica, firme, inštitucije itd.
Naj izgledajo ti zločinci še tako veliki so v bistvu izredno mali in so ljudje velika sila, če pa se poznajo in spoznajo ter skupaj držijo.
oppa168, 03.07.2023 ob 17:27
Mene tudi zanima, kako bi prebujenci uredili bolje, kot je? Vi ste samo proti vsemu, svojih idej pa nimate.
Tebe alter ego zanima isto kot te je prej, da serješ preko drugega nicka in si izgubilo muda ker ne znaš odg. na vprašanje o sranju ki leze iz tvoje riti.
Darw., 03.07.2023 ob 13:05
Če bi za vse kar sem opozarjal dobil 1000 eur bi bil milijonar.
DIGITALNI EUR
še mal pa bodo ljudje v digitalni kletki
NAVIDEZNI DENAR
Še fikcije osebe ne štekajo kako bodo keš….
prov svašta, ZBUDTE SE ŽE JA
24ur.com/novice/gospodarstvo/kaj-prinasa-sistem-digitalnega-evra.html )
——————
Temo sem že odprl pa je bila premaknjena:
Le kakšno politiko se gredo s tem moderiranjem.
( https://forum.over.net/forum/tema/se-ena-teorija-zarote-se-uresnicuje-23336505/ )
—————————-
Ne paničari, Avstrija ima pravico do gotovine v ustavi, mnaši tepci so pa vpisali vse prisotno vodo, na gotovino so pa pozabili, ajd vas 400 000 bebcev , zahtrvajte vpis gotovine v ustavo !
Anonimna498, 03.07.2023 ob 18:40
Ne paničari, Avstrija ima pravico do gotovine v ustavi, mnaši tepci so pa vpisali vse prisotno vodo, na gotovino so pa pozabili, ajd vas 400 000 bebcev , zahtrvajte vpis gotovine v ustavo !
Kaj je res smisleno ti dopovedovati, da , če nekaj lahko nekam dopišeš, da lahko kdaj tudi kaj izbrišeš ali prekličeš. Ustava ni nek zabit kamen,ki ga nihče ne more izruvat.
Prav tako je pa takšna šlamparija, da se lahko počnejo zločini sredi belega dne in gre vse skozi,kot da nič ni.
Ustava je pesek v oči.
Darw., 03.07.2023 ob 17:10
Iz članka:
Bruselj želi varnost posameznikov okrepiti tudi z vzpostavitvijo jasnega pravnega okvira glede dostopa do finančnih podatkov. V skladu z njimi bi imeli uporabniki popoln nadzor nad tem, kdo bi dostopal do njihovih podatkov in s kakšnim namenom.
———————–
Ena njihovih najbolj umazanih spletk in manipulacij.
Vedno je vse za neko varnost bla bla in vse je pod vašim nadzorom, ob enem pa imajo oni pisane zakone, kjer ste njim PRIMORANI VEDNO VSE ODKRIVATI, če pa ne sodelujete pa vas označijo za kriminalca, teoriista in kaznujejo kakor jim “zapaše”.
Tisti, ki vemo nekaj o menjalnicah in KYC know your customer pogojem in praksam, vemo, kako EU in njena politika gnusna nateguje ljudi vsak dan.
Na eni strani jim natolcuje nikoli ne odkrivajte svojih osebnih podatkov drugim in tretjim osebam na drugi strani pa od menjalnic zahteva, da morajo od ljudi zahtevati razne njihove osebne podatke in jim grozi.
BANDA PREKLEMANSKA SEKTAŠKA, ki se norčuje iz vseh ljudi in si zasluži v živem ognju dočakati konec.
In kaj je zdaj banda sektaška kriva, če je narod glup in totalno zabit ?
Norčuje se zato, ker se lahko. Ne moreš spoštovati zabite črede, če zabita čreda niti sama sebe ne spoštuje.
Šele zdaj se govori o fašizmu in fašističnem teroriziranju.
In to je samo dokaz, da ste ljudje zabita čreda, ker brez vaše zabitosti se zločin ne bi izvajal.
https://www.facebook.com/100049920323931/videos/1052198305753027
ja855, 03.07.2023 ob 14:39
Digitalni denar.
Nekaj, kar je odvisno od štroma. Neoprijemljivo. In kar ti lahko nekdo vzame s tem, da naredi en klik.
pa saj je že zdej vse digitalno. Jaz zelo malo še uporabljam keš v fizični obliki. Povsod, kjer se da plačujem s kartico. Gotovino grem dvignit samo, ko jo nujno pač rabim, če vem da ne morem plačati s kartico.
To, da imamo vsi denar na karticah je digitalno, neopremljivo. To, da ti človek z enim klikom lahko vse zame, je že itak možno. Meni je vseeno bolj varno imeti keš digitalno, kot pa doma v štumfu, kjer mi lahko kdo pride na dom in mi vse pobere, niti nimam dokaza da sem ga imela…. lahko bajta zgori in ostanem brez keša…. Vsaka stvar je lahko pač riziko.
Meni je popolnoma vseeno ali plačam s kartico ali pa fizično s bankovcem in kovanci……. Pač plačam in grem!
Nadzor nad nami imajo še tudi sedaj! Država lahko kadarkoli pogleda posameznikov TRR in vidi koliko ima kdo na računu. Če se zgodi kakšren koli elektro mrk in blablalaa…. takrat bo večina ljudi po svetu brez…. nihče ne bo mogel nič plačati…. ja v čem je pol finta, če to nardijo, sej pol bo pa vse propadlo, če nihče ne bo mogel plačati…. denar mora krožit….al v fizični al pa digitalni obliki.
Nadzor nad nami…. je itak povsod…. povsod so kamere, greš na petrol na wc, pa te na kameri vidjo, da si se šel usrat!
Jaz imam čisto vest in se s tem ne obremenjujem. Jaz vem kje in kdaj zapravljam denar, kako ga zaslužim, kje hodim po svetu, kje se vozim…. nimam nič za skrivat. Tko, da prov boli me, če kdo gleda kaj počnem.
Verjamem pa, da se ljudje ki nekaj skrivajao, ponavadi nelagalno zaslužen keš…. te pa pač ima kaj skrbeti ja.
Le zakaj, 04.07.2023 ob 10:46
Le zakaj premikajo tvoje glupe teme Darmun, nihče ne bi vedel.
Dej ti raje tvoji mamici mojo pesem za poslušat boš vsaj kaj dobrega storil.