se ena v razmislek
Smo zadnjic tako lepo sedeli in debatirali… No, same babe smo bile ;). Tema: mlade zenske, tam enih tridesetih in malo vec let. Sluzba ravno prava (lepa kariera), denarja dovolj in se vec, lepa, urejena zenska. In ima seveda tudi svojega “dedca” – porocena ali ne, ni stvar debate.
No: trditev zensk naokoli – taka zenska, se posebej, ce je velikokrat na kaksnih sluzbenih potovanjih, bo vedno se imela ljubimca. Bo pac v polni meri uzivala zivljenje. Ponavadi se bo s svojim “dedcem” na ta racun ali na racun koga boljsega tudi razsla… Aja: casa imajo baje dovolj, doma bi jim bilo sicer dolgcajt. Take zenske baje izgledajo vecno mlade.
No, se strinjam… Naceloma. Samo kaj, ko si nihce ni dal dopovedati, da pa se lahko najde tudi lepa, uspesna zenska, ki ima mogoce dovolj denarja in ji ni potrebe po ljubimcu. Ce ima otroka, pa tako (pri teh letih) najbrz casa ne bo nasla :). Ma… Me je ta debata malo razbrkala…
No, pa ne samo ta… Eh, razjezijo me take razvajene bogate lepe babnce, ki se seveda se kako zavadajo, da so lepe… Nic drugega nisem hotla povedat. Pa ne zdaj spet na kaksno zensko zavist obracat – ne bi hotela biti na njihovem mestu.
Eh, Mishi…
Meni si tiste lepe, bogate, visoke, nedosegljive tako PIH !!!. da….ma, ne rečem, serem se nanje, ker kdo sem pa jaz, ampak…znotraj in kako se počutim…jaz sem zanje kralj sveta.
Jebe se mi za te krave.
Ljubimca pa od srca privoščim revnim ali zatiranim, ali čutnim ali dobrim puncam…ki imajo doma inventar z dalincem in pivom v roki. VSAKI.
Lepi ali grdi.
BTW…sem iskreno upal, da priletim na rally Maribor, pa ne bo zneslo.
Pravzaprav…ta vikend bo dobil naziv vikend godine. Toliko dogajanja je, da mi se srce trga kaj vse bom zamudil, ker se ne morem klonirat, da bi šel na 5 koncev :((((((
Sem mislil žicat za kak kofi ipd….
Pa drugič, ok?
me zanima če vsaj ti veš kaj si skup zmučkala, ker meni je komplet nejasno kaj si htela povedat 😉
in ja….se ti pridružujem tudi v zadnjem odstavku…..grrrrrrrrrrr………..tudi meni gredo na živce kakšne, ki so “kao” lepe, bogate….se tega zavedajo….in so na račun tega tako napihnjene, kot kakšne žabe….
Ah…pravzaprav….tudi one nimajo vsega…..sigurno ne…..Ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi imel vsaj ene napake….